Beroende....


Theo´s garderob fylldes på ganska så fort då jag blev bortskämd med en massa kläder från Mamma, Putte, Ulla mfl. Men jag själv är ju beroende av att shoppa till Theo. Jag har handlat så sjukt mkt. Garderoberna är ganska så fulla. Plus att allt är inte upphängt ens. Å mer blir det. Hur kan man bli så beroende av att shoppa till bebisen??!!
#1 - - Helena:

Stackare, skönt att du är bättre nu. Jag är jätterött idag annars är det bara bra. Vilken jättefin garderob han har, kul att ni har fått så mycket, det är ju tacksamt. Hoppas att huvudvärken håller sig borta nu, kramis!

#2 - - Mindy:

Så många söta kläder till lille man :) Kommer också köpa en hel del söta kläder till lillen när den kommer till oss..Känns som till jul/nyår :) Kan inte mer än hoppas på det bästa.Jag har ont i magen då & då..hoppas att det är förberedelsen för en normal m vecka..kan inte mer än hoppas...Du göra tävlingen om du känner för det eller har tid över..kram kram

#3 - - Helena:

Svar: Ja Top Model tittar jag lite på nu med ett halv öga och sen klockan nio är det Idoljuryn som har ett nytt program som jag inte har sett, men som jag skall se. Därefter blir det sängen!

#4 - - malin:

tack detsamma!! vad ordningsamt du har i garderoben! När föddes Theo?

#5 - - Lillemor:

JA det är helt otorligt hur kul det är med bebis shopping=) Hur känner du för imorgon?? Förstår om du inte orkar med shooping o sånt. Tänkte åka med J hem slipper jag köpa remsa.Men vet att jag kommer bli super sugen på shopping=)

Kramis

#6 - - Em:

det förstår jag verkligen, det finns så många fina plagg för barn nu för tiden!

#7 - - MizthaNguyen (v.:

Hejsan, titta gärna in i min blogg! finns egen musik & dansvideos & dikter. Kommentera gärna! :)

jag är kille som skriver och kommer att uppdatera dagligen! ;*

#8 - - Angelica:

Ja du man kan handla hur mycket osm helst .)

En stor låda har nu kommit alla kläder jag har handlat på tradera :)

Så nu blir det rena julafton för mig ikväll :)

Kram

#9 - - ♥Hanna♥:

åh! jag hade oxå velat ha en fgarderob... alla neos kläder ligger huller om buller nertryckt i en byrå! =(



trevlig helg kram H