spyfärdig..

vilka mysiga inlägg. men ja är så förbaskat spyfärdig. usch mår så illa konstant. å de där jävla värkarna. de är så oregelbundna än och flummiga. ja kan ju inte göra annat än att avvakta. tagit avledon, rispuff å nyss har ja duschat. ja måste ha spänt mej så förbannad på den sista värken ja hade för nu har ja värk i höger axel uti armen..

prata just med bb för å kolla om ja gjort allt rätt. å det hade ja. hon sa att det inte fanns någe mer ja kunde göra. varför måste ja försöka vara så jäkla pefekt för? har sovit till å från. vilket varit skönt. så humöret är det inge fel på alls. ja känner mej ganska så utvilad faktiskt. men så fort det kommer en hemsk värk. då pumpas man ut som om nån vred ur en tub kaviar.

Johan sover, har inte velat väcka honom på hela natten. gick in å sa att ja skulle duscha å att ja skriker om ja behöver hjälp med å komma upp lr ur karet. det var väl det enda. vill att han skulle få så mkt sömn som möjligt. han ska ju kunna köra å allt. onödigt att vi båda är vakna. så länge ja inte brytit ihop så klarar ja det här galant själv.

käkar lite blåbärssoppa nu för å ladda batterierna. ska sen ta å sova lite om ja kan.. sova mellan värkarna. gick ett tag förut, men sen då de blev värre plus att illamåendet blev så tilltagligt så gick det bara inte.. har inte haft nån ordentlig kraftig värk just nu iaf. så illamåendet håller på att avta. vet inte om blåbärssoppan hjälper till lr om d va duschen. ja ha noll koll..

siktar nu in mej på att försöka sova till 8,15. då ska ja ringa spec mödravård på sös och avboka. ja har ju tid på huddinge. ringde för sent i fre. de stängde tidigare..

ja tänkte på en sak. vem vill sätta sig i en bil å åka till en förlossning när värkarna är så jävulskt starka så att de kommer med 3-4 min mellanrum. fan vilken hemsk tanke. måste ja vänta på det?  aj värk..

ah god. kan han inte bara komma ut nu.. nu mår ja ju illa igen. crap..

Slemproppen har gått..

Ja då gick slemproppen för ett litet tag sen. asså fy fan så äcklig detalj. den hade ja gärna sluppit att se. rakt av. Jag tillhörde visst inte den procenten som hade turen att göra det. Värkarna har avtagit en hel del nu. ja har knappt nånting. kanske kommer mer ikväll. vi får se.. jäkla långsamt går det iaf. men har fått en hel del gjort å haft en trevlig fika etc. känner mig nöjd. här närmast väntar en stunds vila. känner mig lite trött. tänkte ladda inför kvällen OM det händer någe mer..

Schabloner...


Så sött det är med schabloner =) Har satt upp några. Inte de bästa bilderna, men man får ett humm iaf.. Rummet består ju av ett databord nu och sen är det en jäkla massa annat crap. saker som ska ner i källarn, tv till farmor, skräp.. Så resten tänkte ja ta då jag fått lite ordning på det här rummet. Men förhoppningsvis så ryker skräpet idag.. Ska försöka flirta mig till att saker å ting försvinner ner i källarn oxå. Kan ju hoppas iaf. Se hur mkt mannen orkar.

Tror dem har avtagit =/

det lilla action ja hade imorse, ja det verkar runnit ut i sanden. visst ja har en värk nästan prick varje timme. men den tyckte ja va mindre sist oxå. så det är verkligen dött just nu. det kan ja ju säga. så jäkla trist. hade hoppats på att det skulle hända någe mer. kan ju hoppas att det sätter igång mer till kvällen.. ska ta d lugnt å se vad som händer här.. theo är iaf aktiv i magen just nu.. skuttar upp å ner.. ååååå nu kommer en värk..

å jävlar du. där fick ja äta upp för gammal ost. när man tror att den avta så blir det värre. gud ja blir så jävulskt slut. fick en alvedon här av johan. så nu ska ja ta den. brukar vara de värkar som kommer på prick slaget som är starkast. men den här va fan vidrig. å då har ja inte ens kommit nånstans. hur fan klara marianne att stå ut tills hon va öppen 6 cm innan hon åkte in. ja menar 1-2 i timmen är ju ingenting. 3 på 10 min å kraftiga. asså fy. snacka om man får handskas med smärtan.. kan ju hoppas att man blir "van" men på de här 9 tim som det kommit till å från har ja ju inte hunnit bli det..

är tvättstugan kl 13. johan som ska ta den. måste få mina brallor upptvättade. ett måste. mina myspys brallor. Nina skulle kanske dyka upp här senare på en fika å kolla in nya lägenheten. ja orkar ju med besök så det är ju inge problem. jag är ändå hyfsat pigg å så..

har fått upp spot:en i vardagsrummet nu och även gardinstängen.. å nu verkar tvättmaskinen vara klar.. =) wee.. Jonas kom hit så grabbarna har stått här en timme och fixat å trixat. snart blir det sallad lr pizza.. jumm.. vet dock inte va ja e sugen på.. får se vad det blir.. Se vad det blir för ett slut på denna dag...

Värkar..

i natt vaknade jag vid 3 tiden av värkar. jag fatta ju inte att det var det. trodde det kom från ryggen först och sen när ja väl vakna till så trodde jag att det var från min mage. alltså tarmarna eller nått. det gick sen över och ja gick å la mig igen. två tim senare kl 5 så vakna ja igen med magont.. gick åter igen på toa. hajja ingenting. vet inte om ja bara är trög eller om ja bara inte tänkte så långt att det kunde vara det. vakna sen vid 7 å då var det samma sak igen. å då tänkte ja. va fan har ja värkar?? somnade en snutt och vakna igen med värk vid 8. då vaknade samtidigt johan och ja berätta för honom. ville lixom inte väcka honom för varannan timme å d håller i sig nån min. kändes onödigt. lika bra å låta honom sova.. sen mellan 8-9 hann de ju komma 4 värkar.. johan fixa frulle åt mej för ja va hungrig samtidigt som illamående. lite så är ja nu med.. käka å sen blev ja trött så ja gick å la mej. vaknat då å då av värkar. men mest de stora. ja vet inte om ja missat nån liten jävel. men det är möjligt att ja har det..

nu ska ja käka och sen så ska ja klä på mej.. köra som vanligt....

Fy satan så trött jag är..

Känner nu hur trött jag är då ja satte mig ner. Vakna ganska så tidigt imorse för att inte ha sovit så mkt i natt. Jag somnade väl vid midnatt och sen vaknade jag varje jäkla timme för å gå på toa. asså varje timme. å så kunde man inte gå. då blir man sne. så varje toa besök tar mellan 5-10 min bara för att höften inte vill med. irri!

vakna iaf vid 9,30 och kollade ut och det snöade big time =) älskar snö. men mest för att hunden blir så jäkla glad och det gör mej hel lycklig av att se honom skutta omkring.. men nu har det ju inte blivit nån promenad på ett tag - saknar det.

Gjorde frukost och väckte älsklingen som somnade så jäkla sent i natt så ja trodde inte att han skulle komma upp idag. men det gjorde han. lättare än vanligt faktiskt. vi klädde på oss och sen så åkte vi iväg till ikea =) tog mina kryckor och gick runt där. Johan lämna tillbaka rullgardin och ja plocka på mej lite allt möjligt:
  • rullgardin i rätt storlek
  • gardinstång
  • två kuddar till soffan
  • kastrull
  • kökshanddukar
  • förvaringskartonger
  • möbeltassar
  • tvättkorg
  • spotlights
Ja det blev en del kan ja ju säga. Saknas lite fler gardinstänger, men det fanns inte dem vi ville ha - i rätt storlek så vi sket it. Sen så åkte vi till city gross och handla mat. Blev en hel del där med. Men i slutet på den där rundan då johan å ja skulle till bilen. ja då kunde ja fanimej inte gå. va helt slut i armarna av kryckorna, ja hade ont under fötterna för att ja gick skumt (pga höften) och hela vänstersidan höll på å ge med sig. ja hade tom ont i ljumsken. Sen började det värka på höger sida av ryggen oxå. Ja ni förstår. Kaos. Skulle haft en rullstol. Kom hem och det är svinhalt utanför.. Men ja lyckades komma upp å stackars johan fick bära på allt.

La mig i soffan och däcka ett tag. Fixade sen tacos och så kolla vi lite på jeff dunham. Johan somna och jag blev uttråkad. Så ja plockade in disken och satte på en maskin. plocka in maten och börja städa i badrummet och montera ihop tvättkorgen.. Sen började ja olja in vårt köksbord och stolarna.. Det tog ju ett tag kan ja ju säga. Johan vakna å vi satte möbeltassar på soffan. Nu har ja dragit ur all tvätt som ska tvättas imorrn. Har rensat i garderoben och slängt upp lite grejjer i förvaringslådorna. Har halsdukarna och sånt kvar. Linneskåpet är nu fixat med. Ska byta lakan i sängen, så att vi får det upptvättat imorrn med. SEN ska ja sova.

Seg dag..

Ringde huddinge imorse och ja ska dit på måndag kl 9,55. Kommer inte att bli igångsatt då. Men ja antar att det i så fall blir på tis eller ons som senast. Jag hoppas det iaf. Helt sjukt vad ungen kan vara seg.. Är ganska så trött stup i kvarten och ryggen är ett irritationsmoment rakt av. Tur att Johan hade sina kryckor kvar iaf. Har inte gjort mkt alls idag, ringde dem imorse och sen gick ja å la mig igen. sov läääänge. klev upp och var bara allmänt seg. ja har inte ens klätt på mig idag, när hände det sist? Nu har ja varit inne i Theo´s garderob och pysslat. Men blev så jäkla trött. Antar att det blir en liten sovstund snart igen.. Sen blir det ett långt och mysigt bad!

9 nov, fars dag, Theos namnsdag, Jag (bara för att ja måste vara lite smått romantiskt lagd).
10 Nov, Hanna, Lotta  ( Hanna har sagt hela tiden att Theo kommer innan BF).
11 Nov, Mindy
12 Nov, Annika, Crille
13 Nov, Jonas, Johan (bara för att jäklas då vi ska flytta).
14 Nov, Malin, Greggan
15 nov
, Lillemor, Anders
16, 17 nov, Evelina
18 nov, Mindy
21 Nov, Cicci
22 Nov, Linn

Blir nog huddinge ändå..

Har pratat med Lotta nu.. Ja det var ett tag sen, men jag prata iaf med henne. Hon hade pratat med sin syrra om förlossningen på sös och Carro var minst sagt inte nöjd. Asså nöjd kan jag inte heller skriva. Hon hade haft en hemsk jävla förlossning. En barnmorska som stressat skiten ur henne. Så nu var hon hemma och var nere just pga den där händelsen. Hon åkte tom hem från sjukhuset dagen efter pga det. Jag tycker det är så jäkla fittigt av de barnmorskor som jobbar att behandla människor på det där sättet. Ja menar man sätter ju sitt liv och bebisens liv i deras händer.

Det började med att jag läste Bambis blogg om hennes bemötande på sös. Började fråga runt människor som fött vad de tyckte om deras bemötande där. Verkade mest till och från. Alltså att alla tyckte olika. Tänkte byta till huddinge redan då, men efter att ha frågat bambi om vad hon tyckte om huddinge så ändrade jag mig. Inte för att de var otrevliga eller för att de inte skötte sitt jobb - för det hade de verkligen gjort. Utan för att pappan inte kunde sova över pga platsbrist (de byggde om). Det var enda anledningen till att jag ändrade mig. Jag klarar inte av sjukhus och vill inte ligga där själv. speciellt inte huddinge..

Men nu så fick jag den där infon av Lotta och jag kände att jag klarar inte av att ha en barnmorska som ska stressa mig igenom hela skiten. ja menar ja är ett kontrollfreak som behöver veta vad som händer och ja behöver framför allt känna att jag är trygg i att överlåta någon annan att ta kontrollen. Nu behöver ja ju inte få just den barnmorskan, men samtidigt så vill jag inte chansa.

Så idag, nyss så ringde jag huddinge och prata med dem. Sån trevlig barnmorska. Hon svara på mina frågor etc. Så jag kommer säga till johan att dit kör vi Nääääär det händer någe.. Hon förklara hur det var med rummen etc och att det faktiskt nu finns möjligheter till övernattning etc. De försöker att se till att vi får som vi vill ha det. Kändes jätte bra. Så imorgon ska ja upp tidigt och ringa specialmödravården där för en överburenkontroll tillhörandes huddinge. Se om jag kan få en tid till dem tidigare.. Jag hoppas på det. Oavsett så kommer jag nog att gå till dem. Ska ringa och avboka på sös.

så nu har ja fått skrivit av mej lite ang det oxå...

Inge sös förrän måndag...

Ringde just specialmödravården där på bb på sös.. Trodde ja skulle få "turen" att komma in redan i morgon. Men eftersom de räknat ut att min 41+3 inte är förrän lör - då de har stängt. Så måste jag vänta till måndag. De har nämligen en massa köer, jag är inte ensam i sthlm området om att vara sen. Hon var jätte trevlig på luren iaf. Så det gick bra. Men surt som fasen å vänta ända till måndag. Jag hoppas han hinner titta ut under helgen då. Får väl peppa honom lite här...

Mkt gjort - fast ändå inte..

va uppe tidigt imorse. vakna av att det ringde på dörren. familjebostäder var här å fixa lampan som va trasig i kylen. vore ju najs om den fungerade då man flytta in.. men nu gör det ju det. då klev ja upp. tvättade en tvätt och satte på en diskmaskin. surfa litegranna. gick igenom underkläder och sånt. kasta en del och la undan en del. sen slängde vi lite kartonger. inte många. vi var nämligen å hämta vår post från gamla lägenheten. så fick ja lite luft oxå. skönt. sen handla vi god avocadosallad på vägen hem. kollat på serier och nu sitter ja här. johan ska bli klar med den sista lådan som ska ner till källarn.. sen är allt där som ska vara där.. sweeeet!

fått gått på kryckor då å då idag. värst va det väl i natt. kom ur sängen hur lätt som helst - varje gång. men sen var det stopp. så kryckorna får stå bredvid sängen i natt igen..

Hos barnmorskan idag..

Var hos bm vid 14 tiden idag. Älsklingen kom hem och hämtade mig. så slapp jag gå. vilket va tur det för det gick inge vidare. kollade allt och det var bra som vanligt förutom mitt järnvärde. Det hade sjunkit rejält. så nu ska ja öka dosen igen. på tors/fre så ska ja ringa bb´s special avdelning - vad den nu hette. Kolla om jag kan få komma in på en koll eftersom jag då gått 41+3. Hjärtljuden var jätte starka idag. Aldrig hört dem så högt förut. Inget jag klagar på.. Jag hoppas på att förlossningen kommer igång av sig självt nu, så att kroppen kan hänga med i svängarna lättare och återhämta sig fortare..

Seriöst, vart är han?

9 nov, fars dag, Theos namnsdag, Jag (bara för att ja måste vara lite smått romantiskt lagd).
10 Nov, Hanna, Lotta  ( Hanna har sagt hela tiden att Theo kommer innan BF).
11 Nov, Mindy
12 Nov, Annika, Crille
13 Nov, Jonas, Johan (bara för att jäklas då vi ska flytta).
14 Nov, Malin, Greggan
15 nov
, Lillemor, Anders
16, 17 nov, Evelina
18 nov, Mindy
21 Nov, Cicci
22 Nov, Linn

Idag kommer älsklingen hem vid lunch. Han hade möte nu på morgonen och sen kunde han komma hem och jobba hemifrån. Han tar hand om Ludde, så att jag slipper att gå ut. Sen så kommer vi köra till BM kl 14. Eftersom jag har svårigheter att gå så blir det bilen helt enkelt. Tycker det går ganska så bra att gå här inne. Men det kan ju bero på att man inte går så långa sträckor. Ute blir det för mkt. Hade så jäkla ont igår när vi va på willys att jag bröt ihop. Johan sa åt mig att vara hemma, men jag ville verkligen inte. Så skönt att komma ut. Men jag borde lyssnat. Men idag håller ja mig inne. Ja förutom när vi ska till BM. Är inte lika trött idag iaf. Är inte speciellt pigg. Men jag är inte helt slut - alltid någe...

Bilden på magen idag..


Helt slut..

Usch det blev ingen ordentlig uppdatering som jag sa att jag skulle ordna idag. Har bara varit så trött hela dagen och sovit mestadels av tiden. Jag antar att all kraft som jag hade i helgen tog slut. Något sånt. Har verkligen inte plockat ett dugg idag. Inte ett smack. Inte ens lakritsbiten som jag tappade på golvet. Ja ni förstår. Tänkte ställa mig å diska här. Men jag vet inte om jag orkar det. Men jag ska ta och fixa det. idag iaf. Ikväll så tänkte ja försöka att gå igeom lite lådor om jag orka. Men jag får se. Väntar på att Johan ska komma hem. Vi ska åka och stor handla. dvs jag måste skriva inköpslista. Men ja har inge block å inge penna. Hur ska det här gå??!! Haha.. Måste kolla om jag kan hitta det i röran. Får se om vi åker förbi elgiganten och järnia på samma gång. Allt ligger ju där i sickla. Men får se. Jag måste orka gå oxå. Ska ta Johans kryckor. Se om det underlättar någe. helst skulle ja vilja ha en rullstol..

Annars idag så vakna ja av nyheten att Carro fick sin lilla flicka i morse vid 5 snåret. Myyyys! Hon var beräknad till den 20:e om jag inte missminner mig. (lotta får rätta mig annars). Men jag kände på att hon skulle komma innan mig. Hon är nmligen omföderska - brukar ju gå fortare då. Sen har hon ju haft värkar och sånt nu den senaste veckan/veckorna. (LYX). Nej riktigt avis är man ju.. Men snart är det min tur. En vecka kvar bara.. Max!

Skickade blommogram idag oxå. Hoppas Eva blir glad då hon får det i morgon. Hon fyller nämligen 50 år och det ska firas på lör. Troligen utan mig och Johan då.. Jäkligt trist, såg fram emot det. Men om Theo inte hittat ut, så kommer jag ändå inte kunna sitta ner för länge. Allt gör ju ont. Ska ringa henne imorrn (om telefonen blir inkopplad idag). Så jag skickar lite blommor i fall att. Blev denna bukett. Gillade den!


Nej nu blev jag trött igen. Suck! Ska röra på mig lite - se om ja kan hitta papper å penna..

Ingen bebis..

9 nov, fars dag, Theos namnsdag, Jag (bara för att ja måste vara lite smått romantiskt lagd).
10 Nov, Hanna, Lotta  ( Hanna har sagt hela tiden att Theo kommer innan BF).
11 Nov, Mindy
12 Nov, Annika, Crille
13 Nov, Jonas, Johan (bara för att jäklas då vi ska flytta).
14 Nov, Malin, Greggan
15 nov
, Lillemor, Anders
16, 17 nov, Evelina
18 nov, Mindy
21 Nov, Cicci

Inflyttad!

usch jag är så trött och sliten. Har jobbar arslet av mig från morgon till kväll. Nu kan vi ju iaf gå på golvet. men ja. det är långt ifrån klart. Idag- nu på kvällen så kom databordet på plats. Älsklingen fixade allt så att ja skulle kunna surfa lite. dvs sitta still större delen imorrn. han tycker att ja springer för mkt och gör saker som ja inte ska göra. I agree, men fan så skönt det är att ha någe å göra eftersom bebben vägrar att komma ut.. har inte tänkt på att ja har gått över tiden ett skit sen i tis. Varit packning, inflyttning och packa upp.. Orkar inte skriva om allt idag. så ja ska ta kort och uppdatera bloggen mer imorrn. jag är bara så jäkla trött just nu. ska gå å lägga mig i vår sköna soffa och kolla rush hour 3. vi har canal + under helgen.. dvs sista dan idag. ska passa på å se på den..

återkommer imorrn! pöss!

Go morrn!

Kan inte förstå att klockan redan är halv åtta. ja snart. Varit vaken i två timmar. Vaknade tidigare som vanligt. Johan snarka och jag var hungrig och behövde ett toabesök. OJ va chockad jag är - inte! Jag vet inte vad det är med den här veckan. Men jag har vaknat varje morgon innan kl 6 och känt samma sak. Jag vill bara sova! Jag är trött. Somnade väl iaf innan midnatt, men vad hjälper det då man vaknar stup i kvarten. Känner mig spänd igen. Tror att det kommer att släppa - vi behöver bara få flytta. Sen kan man ta allt lite i taget. Få ordning på saker å ting.

Gud ja flyttar idag!!!! fan sjukt! Väntat sen vadå feb! Nej jag är sjukt glad och Johan med. Vi låg bara å fnittra i sängen igår kväll. Bort från den här jävla skit kåken!! Vi flyttar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)

ska fixa det sista nu. Bland annat plocka lite i sovrummet. Vill inte ta bort allt för mkt just nu. Eftersom Ludde kommer att vara hemma på morgonen. Han verkar redan smått stressad och ser deppig ut. Han vet ju inte vad som händer. Lillen. Efter vi har hämtat nyckeln och varit på ikea så ska vi åka och hämta honom. Så får han och jag stå i lägenheten och plocka. Ja asså jag plockar, han ligger å kollar på =P

Nej nu ska ja börja ta tag i saker å ting här. Så att jag är redo då Johan kommer tillbaka. Ja redo för frukost =) Sen börjar den långa dagen.. Hoppas den är snabbt över!
  • Hämta släp
  • Packa släpet
  • Hämta nyckeln
  • Lämna packet
  • Åka till ikea - köpa vår nya sängstomme
  • Hem igen och hämta mer saker - möta upp Johans morbror som ska hjälpa till.
  • Jag och ludde ska till nya lägenheten och börjar packa upp ( så mkt ja orkar - bebis saker först )
  • Måste klämma in en lunch nånstans
  • Mer flytt, mer att packa upp.
  • Middag - Pizza!!!!!!!!
  • Montering av möbler..
  • SOVA!!!!
Tur att vi slipper att städa denna lägenhet!! Fy satan så skönt!!! Tur att det finns städfirmor. Jag hade inte pallat det. Nej nu är det en dag av dirigerande att gå till =)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Ps) kommer nog inte att komma in på hela helgen - kommer nog inte att ha internet uppkoppling förrän i nästa vecka...

Trötter!

Usch har hållt på hela dan med att packa. Verkligen hela långa dan. Gud jag är så trött just nu. Ändå är jag inte klar. Jag satte mig ner för en timme sen och fastna vid msn. Pratade med Cicci och hon berätta så bra knep med ryggen. Och tamifasen så känns det såååå mkt bättre. Satte en flyttlåda under benet och som stretchade det. Sjuk skillnad. Så här lite ont har det inte gjort sen i morse då jag vaknade. =)

ska strax i säng och försöka sova. I morgon blir det upp tiiiidigt!

AJ!

Usch jag har ont. Som fan. I ryggen. Skulle knipigt då ja sa imorse att det kändes bra. Men jag tyckte att det gjorde det då. Men not anymore. Tog ett tag innan kläderna var på. Gick ut och trodde att jag skulle ta den långa rundan. Som jag faktiskt inte lyckats med att ta på två dar. Men när jag hade kommit ner till bussen så kände jag på en gång att det inte skulle fungera. Oftast så kan det hjälpa med att gå lite, så släpper det. Men i dag så blev det bara värre och värre. Sa till mig själv, nej nu blir det en liten runda. Ringde Johan så han kommer hem tidigare och tar hand om hunden. Så slipper jag gå ut fler gånger idag. Kan jag "vila".

Promenaden tog en halvtimme. Vilket annars max tar en kvart. Då menar jag max. Brukar sällan gå den rundan bara för att den är så kort. Nu klara ja knappt av den. Jag var gråtfärdig då jag kom in. Så fort jag började gå så värkte det som fan. Ludde stanna, så då passa ja ju på å stanna jag med. Men att sen komma igång, det gör fasen ännu ondare.

Funtar på om det är Theo som ligger och trycker på en nerv. Va Johan som sa det - vilket inte låter sådär jätte korkat. Jag menar han är ju nerborrad där nånstans, så oddsen att han inte trycker på en nerv är ju minimal. Det är en av de där knölarna som jag kallar dem. som sitter nästan vid slutet på ryggen. Den till vänster som gör ont. (variation från att allt annat är annars på höger sida). Så strålar det ner i rumpan. Man skulle tro att det är ischas, men jag tror inte det. Känner inget ner till benet och det känns inte som om det är så. Hade det tidigare under graviditeten och då kändes det annorlunda.

Blir så irriterad. Kunde inte ryggen balla ur på fredag. Har inte tid för det här joxet just nu. Jag ska ju packa. Jag vill packa. Men frågan är ju om jag kan det. Jag får avvakta. Ska iaf vila upp mig lite nu efter promenaden med att bara sitta på mitt arsle och göra nada. Men ändå.. Varför ska man få så mkt probs i slutet av en graviditet. Det är tröttsamt.

Uppe med tuppen..

Usch imorse vaknade jag 05,50.. Sen dess har jag inte lyckats somna om. Mös med älsklingen en halvtimme i sängen innan han var tvungen att gå upp. Men sen så satte jag mig vid honom och kikade på nyheterna och åt frukost. Tredje morgonen på raken som jag är hungrig tidigt på morgonen. Försökte sen sova då han gick, men det ville inte kroppen. Blir så irriterad. Känner mig enormt spänd. Det är bara för att det är en del att stå i under dagen idag. Ska packa ner allt idag. I morgon flyttar vi ju. Visst jag kan väl vänta tills Johan kommer hem, men om jag känner mig själv riktigt så brinner det i knutarna. Jag har inget tålamod för att vänta. Jag vill ha allt fixat.

Packade så mkt igår, så jag trodde att jag skulle vara helt slut - vilket jag inte var. Det enda som var helt slut var väl min rygg. Den känns bra idag. Har iaf en massa att stå i under dagen. Så då ligger jag bara och tänker på det. Dvs jag kan inte sova. Tänkte att om jag går upp ett tag och sitter vid datorn så kanske jag blir lite mer psykiskt trött och kan somna. Men än så länge känner jag inte av det.. =/

Ikväll vill ja ha det ledigt. Käka någon god mat och kolla på serier som är på väg ner.. Bara njuta av att detta är sista kvällen i den här jäkla lägenheten.. =) Sen kanske få en tidig kväll och sova. I morgon ska vi vara och hämta nyckeln mellan klockan 8-10. Sen börjar flytten och troligtvis en tripp till ikea.
GRATTIS LARS SOM FYLLER ÅR IDAG!!!

Kväll..

Ja då var det kväll och inga värkar här inte. Jag är INTE förvånad. Räknar med att han inte kommer att komma ut någon tid snart. Får väl vänta en vecka till iaf. Jag hoppas bara att jag inte går över för länge. Vill att allt ska kunna sätta igång av sig själv. Vi får väl se. Inte så mkt jag kan göra åt saken - tyvärr.. Men det är trist att bara gå å vänta..

9 nov, fars dag, Theos namnsdag, Jag (bara för att ja måste vara lite smått romantiskt lagd).
10 Nov, Hanna, Lotta  ( Hanna har sagt hela tiden att Theo kommer innan BF).
11 Nov, Mindy
12 Nov, Annika, Crille
13 Nov, Jonas, Johan (bara för att jäklas då vi ska flytta).
14 Nov, Malin, Greggan
15 nov, Lillemor, Anders
16, 17 nov, Evelina
18 nov, Mindy
21 Nov, Cicci

Magen...


Han är på G iaf..

Så nu har jag varit hos barnmorskan. Hon kolla allt som vanligt och kände hur Theo låg, om han hade vänt sig. Gör ju så jäkla ont då hon ska gräva lixom. Hon kunde inte känna huvudet, inte få tag i något alls. Så det blev att lägga sig på britsen och kolla med ultraljud. Å där låg han, grodan. Fick ju inte se ett ordentligt ultraljud som jag gjorde i vecka 20. Men huvudet fick man iaf se och det var långt nere i bäckenet - därför hon inte kunde få tag i honom och känna. Så det var ju skönt att han inte hade vänt på sig. Hon sa att han var på g iaf. Men sen om han kommer idag eller om en vecka - ja det är ju en annan femma.

Blodtrycket hade gått upp lite, inte alls mkt. hade nu 120/80 och förra gången hade ja 120/70. Så det var ju inte stor skillnad. Synfys måtten var likadant som för två veckor sen. Men ja känner ju att magen iaf gått neråt. För nu när jag sitter ner (tex på toa, lr ska ta mig ur sängen) så känns det som om jag har magen i knät *s* Ingen äggvita hade ja i urinen heller. Så allt var bra. Är ju fortfarande svullen av all vätska och så. Men det har ju inte gått till överdrift. Alltså att det har dubblats mot sist, utan känns ungefär likadant. Bara ökat i vikt som fan. Vill inte väga mig längre..


Barnmorskan...

Nu är det dax att åka till barnmorskan. se vad hon säger..

Så glad!..


När jag var nere i tvätten så hämtade jag posten samtidigt. Hade fått ett vadderat brev. Kom upp och öppnade det. Det var från Mindy. Så jäkla gulligt. Fick en pyjamas som är brun och har nalle puh och tiger på. Skriker Nina om plagget! Blev så himlans glad så jag börja direkt att stört böla - såklart! Bara så himlans snällt! Made my day! Och inte nog med det så hade hon skrivit ett jätte gulligt inlägg på sin blogg som fick mig att gråta ännu mer. Nej blev verkligen så glad. Tack snälla du! ♥

Redo..

Kom ut som sagt med hunden och tvätten blev klar. Så skönt. Var nere på konsum och handla cola - ifall att det sätter igång så ska ja ha cola med mig till BB. Har packat ner det mesta i väskan. Så den är redo nu iaf. Saknas bara tandborste och borste. Kastade lite saker som skulle kastas och diska upp all disk. Lyckades vila en stund oxå. Somnade inte, men det var skönt att bara ligga ett tag med och inte göra ett jota. Fixade iordning maten så att den var klar för att stoppa in in ugnen. Väntade på älsklingen som kom och då gick vi en promenad med hunden. Var däremot ingen höjdare. Det blåste ju så jäkla kallt! Va inte alls så skönt. Annars var ju inte tempen så farlig ute och inte heller regnade det. Har nyligen ätit och kollat lite CSI. Nu ska ja slappa resten av kvällen. Har lite huvudvärk som kom smygandes här efter promenaden..

Annars händer det ingenting då det gäller magen. Han är inte på väg ut. ALLS. tvivlar på att han kommer i morgon med. Jag har verkligen inga känningar. Men när man minst anar det så kommer det väl eller nått....

BF?

När tror du att Theo kommer =)

9 nov, fars dag, Theos namnsdag, Jag (bara för att ja måste vara lite smått romantiskt lagd).
10 Nov, Hanna, Lotta  ( Hanna har sagt hela tiden att Theo kommer innan BF).
11 Nov, Mindy (om inte theo kommer på bf så kommer han den 18:e - Mindy)
12 Nov, Annika, Crille
13 Nov, Jonas, Johan (bara för att jäklas då vi ska flytta).
14 Nov, Malin, Greggan
15 nov, Lillemor
16, 17 nov, Evelina
21 Nov, Cicci

Måndag 10/11-08

Var redan uppe vid 6 snåret imorse. Vaknade av att johans klocka ringde, men självfallet så vägrade människan gå upp. Så efter att ha legat 50 min vaken så gick jag upp. Var hungrig. Så jag gjorde ostmackor åt mig och Johan, tog ett glas juice och sen en liten yoghurt. Sen gick jag in och väckte Johan lagom till 7 nyheterna. Så vi satt och åt frukost tillsammans. Blev uppe ända till 8. Sen somnade jag igen. Vaknade strax innan 11 - kunde inte andas pga förkylningen.. Så jag klev upp. Gick ner i tvättstugan och den var ledig. Så jag stoppade in två maskiner. Ska in i duschen strax för att sen klä på sig igen. Knata ut med hunden och sätta på ytterligare två tvättar. Känns så skönt att ha det gjort. Avbokade tiden i morgon kväll (fanns bara den av alla kvällspass). Tur då ändå att man är hemma om dagarna. Då hinner man göra saker och ting som andra inte gör. Tex tvätta då..

Ska nog annars försöka att ta det lilla lugna. Har en massa serier som jag kan kika på. Inte ta ut mig så mkt. Tror det är bra. Så att jag blir frisk nån gång. Och så att kroppen känner att den har ork att få ut Theo. Ååå vill bara att han ska komma ut nu. Jag blir galen. Det verkar iaf som om humöret är 20 tusen ggr bättre idag än i helgen. Så jag hoppas det håller i sig hela dagen.

Nu ska ja sätta fart här..

Han vill bara inte ut..

Du har 2 dagar kvar till förlossning (99,3%)

Jag kan nog glömma att Theo kommer att titta ut idag. Var ju rena önskedrömmen att han skulle komma. Men jag känner ingenting överhuvudtaget. Det drar inte, det ilar inte, ingen slags värk - nada. Är detta lugnet före stormen? Vill bara att han ska titta ut nu. Börjar bli förjäkligt jobbigt. Så löjligt. Ja menar här jag jag gått med honom i magen i 9 månader och jag tycker de 4 sista dagarna har varit hemska. Önskar nästan att de hade sagt till mig att jag var beräknad till den 17:e och så kom han den 11:e eller något. Bara för att den mentala biten inte skulle vara så jobbig.

Inget verkar sätta igång värkar heller. Jag menar, jag är ju inte den som inte är aktiv. Jag har varit ute och gjort saker och ting. Om inte annat så har ja promenerat varje dag. Jag städar och diskar. Senast i fre så dammsög jag och skura golvet. Rensa avlopp etc. I ons så skura jag väggar. Igår så flytta ja runt kartonger och diska. Lixom inget som sätter fart på honom överhuvudtaget. Han vill bara inte ut, så är det.. Jag ska väl bara vara glad om han kommer ut någon dag.  Och då tror jag att han kommer att jävlas och komma på tors.
Vill inte ha den 13:e. Tur att det inte är fre den 13:e iaf. Alltid något.
Nej usch, väntan känns alldeles för lång just nu..


Ååå vill ha..


Tycker sådana här namnsmycken är så jäkla fina. Dock jäkligt dyra. Men så fint att ha ett sånt smycke där det står Theo på. Det skulle jag vilja ha  - anytime!

Sängen är hemma..


Igår så åkte vi först till babyland och hämtade sängen. Så nu står det här hemma. Så najs. Vill bara montera den och lägga i madrass och lakan och spjälskyddet och mysa till det ordentligt. Men det får vänta till iaf tors. Så trist ju.. Men den är iaf hemma, så slipper jag tänka på det..

Vi åkte till ikea, men vi vände, för fy satan så mkt folk det var. Orkade inte gå omkring där inne. Vi tar det en annan dag helt enkelt. Vi åkte däremot istället till MIO. Inte mitt förslag - man kan tro det, men icke. Johan föreslog det och jag tackar ju inte nej till en sånt erbjudande =P Vi kom dit iaf och pratade då om det vita bordet som vi kollat på 75 tusen ggr. så vi gick dit för att köpa det. Tror ni inte att det är slut då. I hela sthlm. Kommer inte in förrän om en månad. Fan va irriterad jag blir. Bara för att jag faktiskt bestämde mig att vi skulle ta bordet. Jag blir så trött bara. Så nu kommer vi inte att ha ett soffbord då vi flyttar. Ja om vi inte tar med det här fula som vi har - vilket det nu får bli. =(

Annars så gjorde vi inte mkt, vi åkte bara hem. Käkade fattiga riddare, sen sov ja ett tag.. Sen blev det diskning och ommöblering av flyttkartongerna.. Så nu har vi en massa plats här hemma till fler kartonger *s* hah..


Lördag..


Johan ligger fortfarande och sover. Beror nog mestadels för att han var uppe halva natten. Fixade till Puttes dator och satt och spela. jag själv känner mig något mör, men ändå vaken. Ska in i duschen strax hade jag tänkt. Se om man kunde vakna till lite då. Har sovit sådär i natt. var uppe å på toa åtskilliga gånger. Sov 1½ tim och sen upp igen - Slog inte fel på tiden nån gång.. Det blir många rundor det. Är fortfarande snorig och hostar lite då och då. Ingen feber och halsen är bra idag. Hatar att vara förkyld, tar sån lång tid för mig att bli helt ok igen.

Idag ska maken och jag åka till babyland för att hämta vår spjälsäng. Den var redan klar i förra veckan, men då hade vi inte tid helt enkelt. Så vi ska försöka att ha det idag. Vi ska också förbi ikea är planen. Ska köpa lite smågrejjer. Sen ska vi kolla på en ny sängstomme. Vi får se om den kommer med oss hem idag eller om vi ska ta det i nästa vecka då vi har ett släp. Beror ju på hur stora de där jäkla kartongerna är. Det blir nog bra tillslut. Nu ska jag ta och väcka Johan, se hur det går =P

Fler förslag till listan..

Nu har många sagt vad de tycker. Än så länge är det 10 nov och 13 nov som är poppis.. Beräknad förlossning är iaf 11 nov.
När tror du att Theo kommer =)


9 nov, fars dag, Theos namnsdag, Jag (bara för att ja måste vara lite smått romantiskt lagd).
10 Nov, Hanna, Lotta  ( Hanna har sagt hela tiden att Theo kommer innan BF).
11 Nov, Mindy (om inte theo kommer på bf så kommer han den 18:e - Mindy)
12 Nov, Annika
13 Nov, Jonas, Johan (bara för att jäklas då vi ska flytta).
14 Nov, Malin
15 nov, Lillemor
16-17 Nov, Evelina

Förbannade jag..


Jag var ju så trött så jag tänkte gå och lägga mig. Hoppar in i sängen och lägger mig bredvid ludde som värmer mig en massa. Är ju så kallt inne i vårt sovrum. Håller precis på att somna - kanske bara legat där i 5 min. Ja då sätter de igång med lövblåsaren utanför. Jag tänkte, detta är ju inte sant. Jag orkar fan inte. Lägger en kudde på huvudet och försöker att slappa av och somna om. Då blir ljudet starkare, som om de är precis under balkongen. Lägger ytterligare en kudde på huvudet. Ljudet slutar efter en kvart eller någe. Då tog jag bort kuddarna, blev ju så varmt så man nästan blev yrslig. Går nån minut, sen börjar det ringa på dörren - jag vägrar gå upp. Det ringer igen, å igen, å igen, å igen - sammanlagt 5 ggr, på det så börjar de knacka. Men ursäkta, om ni har provat med att ringa 5 ggr så tror ja inte två knackningar kommer att hjälpa mig upp ur sängen. På det så står ju ludde och skäller vid dörren. Han kommer och hämtar mig och säger som hey det är nån som vill in. Jag sa åt honom att inte bry sig å gå å lägga sig. Han gjorde det????!!! What? Människan gick iväg. Sen började den där jävla lövblåsen igen - på andra sidan. Jag gissar på att det var fastighetsskötaren som ringde på. Jag vet ju inte. Men det är aldrig nån som ringer på här om dagarna. Och är det någon som jag känner så ringer de alltid innan. Fastighetsskötaren har en tendens att ringa på dörren bara. De har vårat nr, men jag är så trött på att vara till deras förfogande då DEM kan. Ja nu kan inte jag. Så fuck off. Blev på så jävla dåligt humör i sängen. Så kunde ja inte sova för det. Va tvungen å gå på toa, sen fick ja frossa. Nu dricker ja te och då börjar ja svettas. Suck! Om jag bara hade fått sova ett litet tag. Nu fick ja inte en minut. Å nu när jag gått upp. Då är det så jäkla tyst så det finns inte. *MORR* Nej ska sitta här å ta det lugnt ett tag till, sen får jag se om det blir sängen igen - om jag vågar försöka...

Sjukligt trött..

Usch jag är så jäkla trött idag. Vet inte vad det är. Tycker att jag har sovit hyfsat okej i natt iaf. Men det tycker inte kroppen. Var ute med hunden på en promenad, skönt som satan och sen diskade ja upp det lilla som vi hade dragit ner. Men sen var det kört igen. Blir nog inte många knop idag heller....

Riktigt skojjigt faktiskt..

http://www.tellingitlikeitis.tv/
Igår på EMA så gick det reklam för kondomer. Jag brukar tycka att vissa reklamer är så tråkiga så det finns inte. Om ni går in på den sidan ja skrev så kommer man in till 5 st video´s. Såg två av dem på tv och jag skrattade ihjäl mig. Så jäkla dumma och roliga på samma gång. Dessutom så fick de ju mig och Johan att kolla, dvs reklamen nådde ju faktiskt ut. Fast för min del var det väl mest att det var roligt. Men ändå.. I de flesta fallen så går man ju bara därifrån. Nej mer rolig reklam åt folket! "he will get another piipii, you will not"

En vecka kvar..


Gud så härligt. Om en vecka så har vi flyttat till den nya lägenheten. Johan ska ta ledigt iaf på tors. Mellan 8-10 ska vi hämta nyckeln, sen är det bara att köra. Jag kan inte beskriva hur mkt jag längtar. Ja menar, en varm lägenhet. herregud så härligt. Starta på ett nytt ställe, lämna det här bakom oss. Fy så skönt!

Jultema idag lr vad?


Känns som om det är något jultema på min blogg idag. Var inte riktigt meningen, men jag såg nyss vad jag hade lagt upp idag, det var glögg, lussebullar och sen nu risgrynsgröt. haha! Ikväll ska ja nämligen käka det till middag. var sugen på det igår med, har det hemma. Så vi ska äta det idag. mumma! Blev mkt juligt för mig idag.

Har just kommit ur en skön, varm dusch. Nu ska ja klä på mig, föna håret och knata ut med hunden i kylan. Bra kombi.Hade lite huvudvärk, men det mesta släppte iom duschandet. Plus att det är ju fööör skönt för ryggen.

En massa Crap..


Slängde just i mig en massa crap. Asså verkligen en massa. Sen var jag varken mätt eller äcklad efteråt. Så jäkla hemskt. När jag tänker på det så blir jag äcklad, men inte att jag har ätit det. Om ni förstår hur ja menar. Ja käka just 4 lussebullar, en vaniljmunk och sen en 88:an glass tillsammans med två glas cola. Asså fyyy fan. Ångest så innåt norden. Undrar varför man går upp i vikt =P Jag har ingen aaaaning om varför.

Glögg kväll..

Å jag och Annika pratade om när det var första advent. Det är ju ganska så snart - 3 veckor kvar. 1 advent är den sista nov. Då är det dax för glögg partaj. Crille frågade mig då det var dags han med *s* Längtar. Årets glögg från blossa är tydligen med blåbär.. Inte för att jag brukar köpa sådana där med smak (och jag vet att de tar slut en väldans snabbt) men alltid lika skoj att se vad det blir. Jag gillar inte heller röda glöggen, dvs den vanligaste. Jag gillar vitvins glöggen bäst. Mest för att jag inte gillar rödvin heller. Ska fixa fram pepparkakor å så ska ja ha hunnit bakat litegranna oxå.  Åååå längtar till julmys och glögg =)

Tvätt å städning..

Idag så blir det en massa tvätt och städning. Har redan satt igång allt nere i tvättstugan. Om jag orkar så tänkte jag även tvätta mitt täcke. Har velat gjort det ett tag nu, men det tar ju sån tid att torka allt i torkskåpet här. Så man måste verkligen ha mkt tid på sig. Har satt igång med väggen bakom datorn. Den ser verkligen för jävlig ut måste jag säga.. Den var täckt av damm? sen är det skit överallt. Jag hajjar inte hur det kan bli så. Det är lixom en vägg som vi inte kan gå emot. Nej det är verkligen bara vidrig. Ska låda den torka nu, se om det har blivit någon skillnad. Är bara så jävulskt trött på denna lägenhet nu. så jag vill bara härifrån. Skita i allt. Skönt att vi inte ska städa den iaf.

Ska ner i tvätten nu igen ser ja.. dax för den...

UPD kl 15,30:
Ja nu är alldeless strax alla tvättar klara. Ska bara vänta på att saker å ting ska torka. Tar sån tid! Ska ner vid 17 snåret och kolla om det är torrt då. Så löjligt att en maskin ska ta två timmar att torka (då är det inte ens säkert att det är torrt). Ska slänga in en tvätt till då vid 17 och även mitt täcke.. Tur att jag började redan innan 13 med detta.

Har diskat, jäkla massa disk. Tog ett bra tag att få uppdiskat allt. Vet inte varför det var sån jäkla hög. Så irriterande iaf. Men nu är allt borta iaf. Så skönt. Tog ugnen på en och samma gång. Har tänkt att ja skulle ta tag i den. Bara få bort det värsta där inne. Så ja stod där nån timme med det med. Men nu är den iaf renare än innan.

Tvättade väggen, fy fan så äcklig. Tyckte inte det blev sådär jätte bra resultat. irriterad på väggen. Johan kommer hem tidigare för han känner sig hängig. Johan säger, men det är bara att gnida såhär så blir det bättre. Jo men tjena. Nu ser det ännu värre ut för tapeten lossna ju.. snark! Aja, det är iaf inge damm på den nu. Den är ren.

Har dammsugit lite med, inte mkt alls, men det värsta. Är iaf inge damm nu under skrivbordet. Avancerat. Inte heller inne i köket eller i hallen. Vardagsrummet tog ja lite ytligt. Skulle behöva flytta på soffan etc för å få det lite bättre. Sovrummet behöver ja oxå fixa. Måste krypa under sängen. Men jag får då inte plats där. haha.

Putsade ett fönster oxå. Balkongdörren. Ludde står ju alltid där å kollar ut. så dreggel finns det gott om på rutan. Men inte nu längre, men ikväll kommer det att komma tillbaka *s*

Får se om mannen har lust att ta en promenad med mig här. Väl det som ska göras just nu antar jag. Han känner väl sig inte helt hundra, men det gör inte jag heller. så länge ja slipper febern så är ja jäkligt nöjd ändå.. Sen blir det till att laga mat och fixa det sista i tvätten. Förhoppningsvis sover ja gott i natt..

förresten, går in i vecka 40 idag.. coooolers =)

OBAMA!


Jag och Johan satt uppe i natt och kika lite på en dokumentär om USA valet. Var riktigt intressant.  Bläddrade sen bland kanalerna och somnade inte förrän sent, kanske var runt 2 tiden eller något sådant. Vaknade av en dröm jag hade strax innan kl 6 imorse. Jag drömde att McCain vann valet. Han kommer upp på scenen och ska hålla sitt tacktal bredvid Bush. Han står i en lokal som är halvtom. Dvs ingen kom dit för att hejja järnet. Jag och Johan tittar på varandra och säger, nu är det valfusk igen. Hur kunde INTE Obama vinna?

Jag vaknade till och flög upp ur sängen, slog på tv. Där står han, Obama, USA´s nästa president och höll tal. Tack gode gud. Väckte Johan, ser du, ser du? haha. Jag blev fasen tom tårögd. Å då ska ni ha väldans klart för er, att politik är absolut inte, verkligen inte, något som överhuvudtaget intresserar mig. Inte för det minsta. Jag sa redan till Johan igår kväll. Jag har nog aldrig varit insatt i något val överhuvudtaget förut. Lite roligt då att jag helt plötsligt sitter och lyssnar till USA´s.  Så jäkla skönt ändå att Obama vann, han kommer att ha mycket att göra framför sig.

Men jag är nästan mer glad att McCain inte vann. Gubben är 71 år gammal. Såg någe tal med honom på cnn som körde live och det såg ut som om han skulle få en hjärtattack. Om då han hade blivit vald och han hade sedan dött inom 4 år, så skulle då hon Pahlin ta över rollen. Dvs hitlers dotter. Usch så hemskt. Den människan skrämmer mig kan ja ju säga. USA skulle bli ännu värre. Är glad att så många USA bor gick och rösta som de gjorde.

Johan sa till mig att Obama kommer att ta hem det här. Han sa även att OM Obama nu vinner, så skulle kursen stabilisera sig. Däremot om McCain skulle göra det så skulle den fortsätta neråt. Imorse kl 6 så kollade Johan på text tv. Bensinen hade redan sänkts och dollarn hade blivit starkare. Nu får han ju inte tillträda posten förrän i januari. Men då har han iaf nästan 2 månader på sig att planera hur han ska gå till väga. Jag hoppas dessutom att kriget nu äntligen får sig ett slut!

Så glad att Obama vann!!!

Gissa datum..

Nu har det börjat komma med förslag här surrö, haha. ja tänkte göra en liten lista. Har ni en gissning på datum så säg till =) beräknad förlossning är iaf 11 nov.
När tror du att Theo kommer =)


9 nov, fars dag, Theos namnsdag, Jag (bara för att ja måste vara lite smått romantiskt lagd).
10 Nov, Hanna, Lotta  ( Hanna har sagt hela tiden att Theo kommer innan BF).
11 Nov, Mindy (om inte theo kommer på bf så kommer han den 18:e - Mindy)
12 Nov, Annika
13 Nov, Jonas, Johan (bara för att jäklas då vi ska flytta).
14 Nov, Malin
15 nov, Lillemor
16-17 Nov, Evelina

38+6


I morgon så går jag in i vecka 40...

A piece of cake...


Var nere och hämtade min bok som jag beställde från cdon.com i förra veckan. Den kom igår, men man fick inte hämta den förrän sent, så då hämtade jag den idag istället. Tänkte ta och köra igång med lite bak så fort jag flyttat. Så jäkla skoj att baka =)

Trött idag..

Känner mig lite bättre än igår iaf. Snorig är jag som tusan, men halsen är ju mkt bättre. Däremot är jag trött så innåt norden. Jag tror att det blir en sovstund nu på eftermiddagen. I natt har jag ändå sovit väldans bra. Somnade strax efter 23 och sen så har jag ENDAST vaknat 2 ggr i natt för toabesök. Först en gång vid 1 snåret, sen inte förrän 5,40 nästa gång. Och sen gick ja upp strax efter 9 imorse - då gick ja iof på toa då med. Men det räknas inte. Jag som annars springer varannan timme. Jag är grymt imponerad =) Mannen har snarkat nada i natt. Nej det har varit en mkt bra natt! Förutom att ja hade ont i höften där ett tag, men det gick över det med. Så jag kan inte förstå varför jag är så trött nu för.

Ändra lite designen på bloggen igår. Riktigt nöjd. Har ordnat saker och ting som jag stört mig på etc. Jag kommer nog att hinna ändra på lite till =) Kommer bli en ny bild upptill snart oxå. Men jag inväntar Theo..

Längtar tills Johan kommer hem, som bara den idag. Saknar honom. Han skulle få kunna sitta i soffan och spela - så kunde ja sova bredvid. Bara det är så skönt. Bara att ha honom nära. usch 3 tim kvar tills han slutar.. 

Lite till kläder..



I tors då jag och Lillemor var i Farsta så hittade jag lite plagg på kappahl. Jag köpte dem aldrig för att vi skulle kolla vidare, men sen så glömde ja ju självfallet bort det. Men i fre var ja ju i Farsta igen. Då knatade jag in på kappahl och där hängde de där kläderna, kvar, på samma plats som jag hängde dem. Så jag tog dem denna gång =) De tre översta var tag tre betala för två och sen ville jag ha en brun omlott body, för det har ja inga av. Sen söta strumpor i svart som jag inte har heller. Så jäkla sött var det iaf. Så nöjd, som vanligt.
 
Ska försöka hålla mig i från att shoppa nu. Tänkte invänta dec månad. Då kanske det kommit ut lite mer röda plagg på marknaden =) Så svårt att hitta röda kläder som inte har tjejiga detaljer som spets etc. Hitta en på Polarn och pyret. men jag är ledsen, 200 spänn ger ja inte för den här bodyn.. Jäkla pris! =(

Lite krasslig..

Måndag vecka 45. Usch mår inge vidare idag kan ja ju säga. Började igår eftermiddag att jag kände mig trött i kroppen efter att ha varit på mässan. Jag var inte trött mentalt men kroppen var det. Piggna sen till efter att ha slocknat ett tag på soffan. Så jag och Johan tog en promenad. Var riktigt skönt. Men sen svullnade handen och foten upp igen. Så jag gick och la mig. Började då få mer och mer ont i halsen. Under natten så fick jag huvudvärk, mer ont i halsen och sen snuva. Så imorse då jag vakna så mådde ja ingen höjdare alls kan ja ju säga. Mår lite bättre nu. Tog berocca och alvedon vid frukosten. Har iaf ingen feber vilket är skit bra.

är sugen på någe skit. Igår var jag sugen på glass, men inte just nu. Vet inte vad jag vill ha iaf, men jag funderar på att gå ner till konsum och kika om de har något gott. Sen sätta mig i soffan och kika på någe avsnitt av nån serie som jag har. Känns som en bra idé. Vila upp mig lite sådär.

Tidningar..


Köpte 7 tidningar för 65 kr tror jag det var. Hur billigt som helst och det fanns en massa skojjigt att läsa i dem. Tänkte att jag vill ha någe att läsa nu när jag ska gå hemma den sista veckan (om jag inte går över tiden) och då jag är på BB. Vill ju ha lite info om allt, sånt gillar jag =)

Fick följa med hem..


Första montern då vi kom in var Sunny Kid. Köpte denna oveall där för 100:- ,Kostar egentligen 175:- Så jäkla mysig kvalité rakt av. Hanna hittade en del där med =)

Mängder av massor..


Idag så plockade vi upp Hanna och så åkte hon och jag till Älvsjö mässan för att gå på Underbara barn mässan. Vi kom dit vid 9,40 och då var det redan en massa folk. Men vi var två av de 500 första och fick därför en goodie bag på vägen in. Väl inne i lokalen så fick vi ännu mera. Var sjukt. Jag fick vänta barn paket överallt och Hanna fick juice och semper mat till Wille. Ganska så bra med barn i olika åldrar, då kunde vi byta varor =) Fanns ju en massa montrar med en hel del välkända namn: Apoteket, Folktandvården, Bambino, Barnens hus, Babyland, Pampers, Huggies, Folksam, Semper etc etc. Fick som sagt var en massa. Efter två timmar så var vi tvungna att åka hem. Vi hade säkerligen kunnat gå där i nån timme till, men vi orkade inte bära på allt som vi fick. Så "illa" var det =)

Fick: Blöjor från pampers, huggies, Våtservetter från pampers, huggies (huggies var riktigt bra - kommer införskaffas fler), Amningskupor, tandborste, tandkräm, 3st haklappar, små tofflor, reflex väst, förkläde barn, leksaker, 2st nappar, Skedar, 2 knappar för gravida, yes, fruktdricka, smoothie, sempermat, lock till barnmat, en massa info blad, nån tidning här och var..

Underbara barn...


Go morrn! Idag är ja uppe med tuppen känns det som. Har haft ännu en dålig natt med kass sömn. Vaknade innan klockan ringde så ja väckte Johan. Nu sitter vi å käkar frukost. Ska klä på mig här och åka om 30 min. Har  tagit fram alla kläder och så, så det är klart. Ska plocka upp hanna vid halv 10 snåret och sen ska hon och jag åka till Älvsjö mässan och gå på Underbara barn mässan =) Ska bli jätte skoj! Har sett fram emot det här ett tag nu.

Kyrkogården 1 nov...



Annika sms a och frågade om jag skulle med dem ( Annika, Jonas å Greggan ) till kyrkogården. Kände mig pigg och alert, hade inte ont någonstans så jag följde med. De kom och hämta mig, sen gick vi runt nästan hela kyrkogården. Vi började med Annikas mammas grav, sen mormors grav och så avslutade vi med minneslunden. Kändes väldigt passande med tanke på att morfar ligger på minneslunden och det var hans dödsdag idag. På mormors grav så var det redan 3 lyktor tända, jag tände en till. Kändes så bra att det inte var mörkt på hennes grav. Var mysigt på kyrkogården med alla ljus. Men nog inget jag gör någe fler gånger, om jag inte åker in med bilen. Jag tycker inte om mörker och jag gillar definitivt inte kyrkogårdar på nätterna. Jag får rysningar i kroppen. Ändå glad att jag varit där. Fick fina kort på köpet oxå..
Är riktigt nöjd med bilderna dessutom...


Grattis Luddebollen!!


Ååå mammas älskling fyller 8 år idag. Har kramat honom hela natten och hela morgonen =) Min lilla gosegris! Kan inte fatta att det är 8 år sen min morfar dog. känns inte som om det varit så länge sen. (ludde föddes den dagen morfar dog). Finns en stooor anledning till att ja inte vill att Theo ska komma idag och det är den här ovantill. Och kunde han inte komma igår, så behöver han inte komma imorrn heller - mamma är upptagen *S* =) Min boll ska bli storebror. Stackarn, han kommer inte förstå mkt den dagen vi kommer att komma hem med ett litet knyte som gråter. Johan ligger just nu inne i sovrummet med bolso och kramas. Mina sötnosar! Ska köpa någe gott till Ludde ikväll.. Grattis älsklingen!

1 November..


Idag ska vi åka till Årsta. Vi ska vara där vid 12 snåret. Är visning på VÅR lägenhet mellan kl 12-13. Kommer bli så spännande. Minns ju inte exakta tapeter som vi valde, men det kommer att bli en massa grått. Hade så svårt att välja tapet överhuvudtaget, fanns inte så mkt snyggt. I sovrummet däremot blir det färg. Så det ska bli "spännande" att se vilken färg det nu var vi valde. Men det var åt det lila hållet. Vi valde ju tapeter i somras, så det var ju ett tag sedan. Nej det kommer att bli spännande.. Hihi..

Sen efteråt så ska vi till Per och Marianne. Ska hälsa på dem och lilla Annie. Lämna present. Efter det blir det nog att åka och handla. Tror jag. Vi har ju inte så mkt hemma i kylen, så det är nog ett måste. usch jag är inte alls pigg. Känner mig inte ett dugg utvilad. Sovit så jäkla hackigt i natt. Upp på toa hela tiden, Johan la sig sent, sen snarka han självfallet. Men värst va väl toa besöken. Har värkt i min fot i natt oxå. Nej ska ta och sätta fart här som vanligt. Ska ju åka om nån timme. Ska in i duschen... Krams!