Måndag 10/11-08

Var redan uppe vid 6 snåret imorse. Vaknade av att johans klocka ringde, men självfallet så vägrade människan gå upp. Så efter att ha legat 50 min vaken så gick jag upp. Var hungrig. Så jag gjorde ostmackor åt mig och Johan, tog ett glas juice och sen en liten yoghurt. Sen gick jag in och väckte Johan lagom till 7 nyheterna. Så vi satt och åt frukost tillsammans. Blev uppe ända till 8. Sen somnade jag igen. Vaknade strax innan 11 - kunde inte andas pga förkylningen.. Så jag klev upp. Gick ner i tvättstugan och den var ledig. Så jag stoppade in två maskiner. Ska in i duschen strax för att sen klä på sig igen. Knata ut med hunden och sätta på ytterligare två tvättar. Känns så skönt att ha det gjort. Avbokade tiden i morgon kväll (fanns bara den av alla kvällspass). Tur då ändå att man är hemma om dagarna. Då hinner man göra saker och ting som andra inte gör. Tex tvätta då..

Ska nog annars försöka att ta det lilla lugna. Har en massa serier som jag kan kika på. Inte ta ut mig så mkt. Tror det är bra. Så att jag blir frisk nån gång. Och så att kroppen känner att den har ork att få ut Theo. Ååå vill bara att han ska komma ut nu. Jag blir galen. Det verkar iaf som om humöret är 20 tusen ggr bättre idag än i helgen. Så jag hoppas det håller i sig hela dagen.

Nu ska ja sätta fart här..

Mina fina kommentarer
Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

Skönt o höra att du tar det lite lugnt. Min kompis vart riktigt sjuk strax innan hon skulle föda och då när hon födde har hon knappt nåt minne av för hon vart så sjuk och allt var som i en dimma.Svårt att förklara men det kan juh vara så att Theo väntar på att du ska bli frisk så du orkar med förlossningen.

Jag mår mycket bättre.bara förkylningen kvar nu.

Har dock inte mycket energi.Orkar inte ens dammsuga.Fan jag blir galen,imorgon ska jag ge berocca chansen igen.Hoppas på att jag inte mår allt för illa.

Kramis


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: