OBAMA!


Jag och Johan satt uppe i natt och kika lite på en dokumentär om USA valet. Var riktigt intressant.  Bläddrade sen bland kanalerna och somnade inte förrän sent, kanske var runt 2 tiden eller något sådant. Vaknade av en dröm jag hade strax innan kl 6 imorse. Jag drömde att McCain vann valet. Han kommer upp på scenen och ska hålla sitt tacktal bredvid Bush. Han står i en lokal som är halvtom. Dvs ingen kom dit för att hejja järnet. Jag och Johan tittar på varandra och säger, nu är det valfusk igen. Hur kunde INTE Obama vinna?

Jag vaknade till och flög upp ur sängen, slog på tv. Där står han, Obama, USA´s nästa president och höll tal. Tack gode gud. Väckte Johan, ser du, ser du? haha. Jag blev fasen tom tårögd. Å då ska ni ha väldans klart för er, att politik är absolut inte, verkligen inte, något som överhuvudtaget intresserar mig. Inte för det minsta. Jag sa redan till Johan igår kväll. Jag har nog aldrig varit insatt i något val överhuvudtaget förut. Lite roligt då att jag helt plötsligt sitter och lyssnar till USA´s.  Så jäkla skönt ändå att Obama vann, han kommer att ha mycket att göra framför sig.

Men jag är nästan mer glad att McCain inte vann. Gubben är 71 år gammal. Såg någe tal med honom på cnn som körde live och det såg ut som om han skulle få en hjärtattack. Om då han hade blivit vald och han hade sedan dött inom 4 år, så skulle då hon Pahlin ta över rollen. Dvs hitlers dotter. Usch så hemskt. Den människan skrämmer mig kan ja ju säga. USA skulle bli ännu värre. Är glad att så många USA bor gick och rösta som de gjorde.

Johan sa till mig att Obama kommer att ta hem det här. Han sa även att OM Obama nu vinner, så skulle kursen stabilisera sig. Däremot om McCain skulle göra det så skulle den fortsätta neråt. Imorse kl 6 så kollade Johan på text tv. Bensinen hade redan sänkts och dollarn hade blivit starkare. Nu får han ju inte tillträda posten förrän i januari. Men då har han iaf nästan 2 månader på sig att planera hur han ska gå till väga. Jag hoppas dessutom att kriget nu äntligen får sig ett slut!

Så glad att Obama vann!!!

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: