Tvätt å städning..

Idag så blir det en massa tvätt och städning. Har redan satt igång allt nere i tvättstugan. Om jag orkar så tänkte jag även tvätta mitt täcke. Har velat gjort det ett tag nu, men det tar ju sån tid att torka allt i torkskåpet här. Så man måste verkligen ha mkt tid på sig. Har satt igång med väggen bakom datorn. Den ser verkligen för jävlig ut måste jag säga.. Den var täckt av damm? sen är det skit överallt. Jag hajjar inte hur det kan bli så. Det är lixom en vägg som vi inte kan gå emot. Nej det är verkligen bara vidrig. Ska låda den torka nu, se om det har blivit någon skillnad. Är bara så jävulskt trött på denna lägenhet nu. så jag vill bara härifrån. Skita i allt. Skönt att vi inte ska städa den iaf.

Ska ner i tvätten nu igen ser ja.. dax för den...

UPD kl 15,30:
Ja nu är alldeless strax alla tvättar klara. Ska bara vänta på att saker å ting ska torka. Tar sån tid! Ska ner vid 17 snåret och kolla om det är torrt då. Så löjligt att en maskin ska ta två timmar att torka (då är det inte ens säkert att det är torrt). Ska slänga in en tvätt till då vid 17 och även mitt täcke.. Tur att jag började redan innan 13 med detta.

Har diskat, jäkla massa disk. Tog ett bra tag att få uppdiskat allt. Vet inte varför det var sån jäkla hög. Så irriterande iaf. Men nu är allt borta iaf. Så skönt. Tog ugnen på en och samma gång. Har tänkt att ja skulle ta tag i den. Bara få bort det värsta där inne. Så ja stod där nån timme med det med. Men nu är den iaf renare än innan.

Tvättade väggen, fy fan så äcklig. Tyckte inte det blev sådär jätte bra resultat. irriterad på väggen. Johan kommer hem tidigare för han känner sig hängig. Johan säger, men det är bara att gnida såhär så blir det bättre. Jo men tjena. Nu ser det ännu värre ut för tapeten lossna ju.. snark! Aja, det är iaf inge damm på den nu. Den är ren.

Har dammsugit lite med, inte mkt alls, men det värsta. Är iaf inge damm nu under skrivbordet. Avancerat. Inte heller inne i köket eller i hallen. Vardagsrummet tog ja lite ytligt. Skulle behöva flytta på soffan etc för å få det lite bättre. Sovrummet behöver ja oxå fixa. Måste krypa under sängen. Men jag får då inte plats där. haha.

Putsade ett fönster oxå. Balkongdörren. Ludde står ju alltid där å kollar ut. så dreggel finns det gott om på rutan. Men inte nu längre, men ikväll kommer det att komma tillbaka *s*

Får se om mannen har lust att ta en promenad med mig här. Väl det som ska göras just nu antar jag. Han känner väl sig inte helt hundra, men det gör inte jag heller. så länge ja slipper febern så är ja jäkligt nöjd ändå.. Sen blir det till att laga mat och fixa det sista i tvätten. Förhoppningsvis sover ja gott i natt..

förresten, går in i vecka 40 idag.. coooolers =)

Mina fina kommentarer
Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

Herregud kvinna vad är du gjord av???!! Det där orkar inte ens jag med!Dammråttorna blir större o större här hemma.usch ingen energi alls.Jag har prövat berocca 2ggr och båda dom gångerna har jag mått super illa. Den ena gången då jag spydde.Mår mindre illa när jag inte tar den så vet inte om jag vågar mig på den igen. :/

Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

Åh har du smittat mig genom datorn eller något? Jag är jättesjuk.Helt täppt i ena näsborren,feber, huvudvärk och kliar i hals o öra. Fyy bubblan.Går juh inte att sova när hela ansiktet läcker liksom. :S

Nej jag mår inte alls illa av kvinna tabletten. skumt.

Nej vi får krya på oss helt enkelt o hoppas vi mår bättre till helgen. kramis

2008-11-06 @ 10:27:04
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: