så trött just nu..

Tog ju lite längre tid igår ute på landet än tänkt. fan asså ja va så slut och det värkte överallt. Kom hem strac efter 1,30 i natt. Då va inte ens grovjobbet färdigt. suck. asså vi åkte upp till johans föräldrar för att hjälpa dem med datorn igen. deras dator är inte från det här seklet och krånglar stup i kvarten + drar åt sig x antal virus hela tiden. Nu lyckades johan fixa en massa och göra så att han kom åt hennes dator hemma. nått tjafs. så han har suttit med det idag och klirrat det..

vakna vid 10,30 imorse och då käka ja pasta (va hungrig) och sen så gick ja in i duschen, sen ut med hunden. va så jäkla skönt väder. kom in och så åkte vi till webhallen för att fixa ett nätverkskort som han behövde. så när det va klart så åkte vi ut mot haninge. Handlade flyttkartonger på bauhaus och sen så åkte vi till babyland. Vi hämta ut barnvagnen =) så den står här på golvet, nedpackat. Tänkte ta å kolla på den strax. tar ju självfallet kort. Handlade en massa saker på babyland sen. mkt som va på rea. sånt gillar ja =) Så ja handla täcke till vagnen, nya lakan och sånt.. sweeet.. plus två dräkter. ska lägga upp bilder sen.. hihi..

åkte å handla sen på ica och kom hem för två timmar sen lite drygt. sen dess har ja packat upp alla varor och packat ytterligare två kartonger (flytt). Sen kollat på det ja köpt ( ja utom vagnen) och surfat runt lite. Nu ska ja som sagt var ge mej på vagnen för ja e så sjukt nyfiken. Ikväll blir det sen lugnt, förhoppningsvis en tidig kväll..

Mina fina kommentarer
Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

Haha låter inte som du tagit det lugnt alls! Gissar på att du inte vet hur man gör helt enkelt :P Vad kul med bebis shopping på Rea.Finns juh inge bättre :)


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: