Söndag..

Igår så lyckades jag städa en hel del. Diskade och rensade i badrumsskåp och lyckades torka av lite här och var. På eftermiddagen så kom Johan på att han ville hem till sin polare stefan och spela. Jag skicka sms till Lotta som jag visste var hemma själv och fråga om hon ville göra någe. De bor ju ändå 10 min ifrån varandra. Hon ville det. Så jag åkte dit och vi käka middag, pasta (som jag fortfarande är sugen på). Sen så käka vi glass, mumma! Johan kom och hämta mig igen vid 22 snåret..

 

Min bror ringer å säger att en gemensam vän har åkt in i häktet. Blev så jäkla paff och undrade vad han kunde gjort. Asså snubben är ingen våldsam människa. Frågade hur det hade gått till. De hade varit tio killar som kom från en fest. De satt och sjöng på t banan och så knata de av på t centralen. De gick mot stället de skulle till och blev stoppade av poliser. De blev uppställda längst med väggen och muddrade, sen fick de visa leg. Niklas och en kompis till frågade varför de hade stannat dem, vad var de anhållna för. Då tyckte poliserna att de var uppkäftiga och fick åka med in till häktet??? Asså så jävla sjukt. Ska dra iväg ett sms till min bror och se hur det gick för honom igår. Bara så jäkla sjukt. Jag hatar poliser som tycker att de är så mkt bättre än alla andra och ska jävlas med folk bara för att. Nej jag klarar inte av sånt alls.

 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, skulle behöva fortsätta här hemma och slå in lite saker å sånt. Men lusten är väl inte på topp. Har lite ont i magen, inte av nån slags värk utan för att Theo har rört sig så pass mkt under natten och morgonen att det gör ont överallt nu. Speciellt revbenen! Vi pratade om att åka ut till fjärilshuset, så jäkla mysigt. Men jag vet inte om jag orkar. Man måste ju ha ork också. När det finns så mkt annat som måste göras så vill man kunna dela på sig. Vill åka och kika på inredning, tallrikar, måste hitta ny gravlykta, kolla på glas och koppar. Även nya kastruller behöver vi eftersom vi kommer att få en sådan där induktionshäll. Då funkar inte allt jag har hemma. Plus att det är najs med nya saker.

 

Nej om man iaf skulle klä på sig här. Har iaf bränt ut alla mina bilder nu, för datorn hängde sig imorse, så det va så skönt att veta att allt finns kvar. Får panik av att allt skulle försvinna. Så som från bröllopet och resan. Sen har ja x antal bilder på allt möjligt.. ja gillar ju att ta kort *S* va x antal gigabit. Hahh.. Nej klä på sig var det..

 



Fick en uppdatering av bror. tydligen så hade polisen åkt runt med niklas å hans polare i en 10 min å sen släppt dem inne i stan?? asså fy fan va illamående ja blir för sånt där beteende. Liksom gå å ta nån pundare istället för å sabba kvällen för några killar som vill ha en skojjig kväll..

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: