Sött påslakan..


Köpte ju täcke till vagnen på rea i sön. Så nu blev det påslakan till det. Babyblå =)

Mina fina kommentarer
Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

Såå sött jag dör=)

Kommer bli så kul att komma hem till er när ni flyttat o kolla på alla nya saker live :D

Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

ahhh =) okej. det förstår jag. Men då kan du gå dit om du känner att du behöver det o har tid iallfall. skönt. Har faktist inte läst om det där glandin. värt att kolla upp=)

vadå för roliga saker man kan köpa?=)

2008-10-16 @ 19:28:32
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

hahaha jaa jag vet :P helt sjukt. Ska väll ge oss på sådant om det inte händer något snart=) haha superman pills tror jag johan kommer bli lite rädd för dock (viagra grejjen) Känns kanske inte helt okej att missbruka host medecin heller. men men vad gör man inte?

2008-10-16 @ 20:12:06
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Godmorgon söta du ) Så gulligt påslakan...Han kommer sova som en prins i de när han kommer till världen..i natt drömde jag en skum dröm om min baby hade kommit ut i världen men den vara så liten & man kunde knappt röra den för den vara så liten...Tack & lov så vacknade man o kände på magen att allt vara bra med den :) HA en skön lördag kram kram

2008-10-18 @ 10:28:48
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej gumman...Vad för skoj ska du göra denna dag? Min kära jobbar i dag så jag passade på att köra till ett köpcenter & lallade runt,,fan en snygg kofta...sen köpte jag en blomster bukett till styvsvärmor som fyller år :) ha en skön lördag ,,stor kram

2008-10-18 @ 12:44:36
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kan lägga upp koftan under dagen..ska bara ta ork sen att göra det..ska i alla fall ha det i min outfit i dag :) Koftan är en kort kofta som slutar under brösten & grån & med en knapp :) riktigt snygg :) kram på söta dig :)

2008-10-18 @ 13:17:34
URL: http://blondis81.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: