grinis

Här sitter jag, trött å grinig. Va gör ja uppe? Huvudet dunkar igen. suck. blir väl mens nästa vecka då med andra ord. Jag är såå trött på huvudvärk faktiskt. å trött på att vara trött. jag är ju det hela tiden. idag sov jag till 12. å då vakna jag bara för att theo hoppade på mig. kunde säkerligen ha sovit ännu längre. men pga att jag vart hungrig så blev det inte så..

imorgon ska vi till johans föräldrar. är fortfarande sur på dem pga julen. för jag blev så irriterad då. nu ska dem skaffa hund med. en till. deras dog ju. såklart en hanhund. å inte en valp utan en som redan är sex år. dvs ludde kommer absolut inte kunna komma överens med den hunden. dvs då kan han inte åka med. ja men då åker vi inte upp å theo får inte träffa dem igen. å dem kommer inte ner för dem kan inte lämna bort hunden. jag är ju bara för bra på att se allt det negativa. men jag är redan sur på dem, så det här blev bara en irritation till. i mängden.

dessutom är det så jäkla tråkigt med landet. jag sitter där rakt upp å ner å gör inte ett skit. jag leker med hunden - men hur länge orkar man hålla på med det. nu har man ju theo med. men ändå. nu kommer jag att få jaga honom bort från alla skit saker dem lämnat framme. är bara lite väl less på dem just nu. är synd för johans skull å theos. så ja biter ihop. men helst av allt så skulle jag inte ville åka med. men då vill ja ju att inte theo åker med heller.

jag vill bara inte vakna på dåligt humör i morgon igen. då kommer jag explodera för minsta lilla grej. helt å hållet. jag vet det. å då blir jag boven i dramat. men frågan är ju om jag bryr mig? fan nån gång måste man ju stampa ner foten. jag va ju på johans mamma då det gällde johan. att dem aldrig hälsade på oss. johan! men nu har vi ju theo med. å han vet inte ens vem hans farföräldrar är. pinsamt enligt mig. fan MIN pappa har sett honom mer ? då är det sjukt ju! plus att han satt hela julafton å lekte med honom. dem ville inte ens komma..

Vinst igen!

Vann just en värmenalle. Myyys! Kanon ju! Å lyckliga jag! Efter en skit dag så vad gör inte lite fint. En vinst, en present.

Min motivering: Hej! Jag vill mer än gärna vara med och tävla om den super fina värmenallen.

Va just inne på deras hemsida och det som lockade mig mest var ju det dem hade för just barn. Tycker att mitt barn är värt allt som är bra och dem hade ju mkt där som verkade vara kanon. Som deras babyolja tex. Perfekt nu på vintern då kylan kan göra huden lite narig. Våra barn är ju det dyrbaraste vi har..

Värmenallen Hugo - Hur go som helst
Värmenallen är en hjälp för barn i alla åldrar. En varm och go´ liten vän när ditt barn behöver tröst, har svårt att komma till ro eller som en hjälp för att lindra småkrämpor. Lindrar feber och magknip. Hjälp för barn med kolik och hosta. En nalle som är ett gosedjur för välmående. Innerkudden i nallens mage är fylld med KRAV-odlat svenskt höstvete av högsta kvalité och värms i ungnen eller micron.
• Nallen är sydd i 100% bomull och tvättbar i 40° C.
• Innerkudden är sydd i lin & bomull och är fylld med KRAV-odlat svenskt höstvete av högsta kvalité.
• Nallen är cirka 50 cm från tass till nos.
• Hugo är registrerad som medicinsk-teknisk produkt – CE
• Vetenallen Hugo håller så hög kvalité att han nu säljs på utvalda Apotek i Sverige.

270 kr

Uppsvälld padda..

Gud va härligt. Här sitter man och känner sig som en uppsvälld padda. Eller ska jag säga uppblåst. Känner mej verkligen så. Har ju blivit så mkt skit under julen. Och nu har man ju som fastnat i det. Man känner sig konstant sugen på sött. Vi har en massa knäck kvar och jag dras till skiten. Är sååå dålig på detta. Noll självdiciplin. Tom ansiktet känns uppsvällt. Magen väller över. Usch va deppigt!

Sötnosar!

Jag måste ju bara säga att det är ju de mysigaste tjejerna som är här inne å läser! Uppskattar varje månad av lyckoönskningar och tummhållningar, det ska ni veta. Väl därför att jag fortsätter å skriver om ägglossningen här inne, just för att det inte känns så jobbigt. Även om dem senaste månaderna med mens har gjort en dyster. men nu är jag positiv igen... :D

DETALJER:
Denna gång så har vi haft sex i tis, sen tor, igår å idag. Igår fick ja utslag. och igår efter sex så kanske en timme senare så hade ja ont. det höll i sig hela natten och halva dagen. sen la det av. gissar på att det va ägglossningen. asså ja hade ju ont förit i samband med äl. å det är ingen skoj smärta. dvs ja kan ju inte ha sex då. så illa är det.. imorse va det fortfarande två hyfstat starka sträck på äl stickan.. men värken fortsatte. å nu så fort theo la sig så hoppa vi på varandra. hade fortfarande två sträck på stickan (gjorde en ny) men det va betydligt svagare... så så ligger det till.. borde fan hände någe denna gång. måste prickat det jääääkligt bra!

Juldukning..

Min lilla, not so avancerade juldukning. vart iaf nöjd..


Ägglossning..

Ja då har man ägglossning igen.. Jag fick iaf starkt utslag imorse. Hade inget igår. Så det dök bara upp rakt av. Vilken julklapp :D Om två veckor är det min födelsedag. ja den 7e och va najs det skulle vara att få en fin födelsedagspresent. Fasen dax nu. Hur länge ska ja behöva vänta på detta barn? Jag går i bitar snart. Månaderna passerar ju med stormsteg. Vårt vår/sommar barn blir nu ett höstbarn.. OM vi nu lyckas denna gång dvs. Jag lär ju känna av det redan vid nyår trot jag. Får se om finnar och huvudvärk dyker upp. Då vet ja ju vad som väntas. Usch - vill inte vänta längre nu..

Granen

Liten sneak peak på granen.. Liten å söt vart den. Vart iaf helt ok.


yey

Japps nu ska vi äntligen åka och handla vår kungsgran :D


Det är ju ett skämt..

ett jäkla bra skämt! För ja fick just veta att jag vunnit igen! en spikmatta! ajm sooo gläääääääääd!


Men hallåååå

jag vann just 6 st Whiskeyglas med rundad botten!!

Ja kan man inte ha tur med hälsan denna vecka, ja då kanske man får ha lite

tur med annat :D

 

skrev:

wiskeyglasen är något som vi inte har hemma och i år ska ju morfar vara hos oss i jul. dvs vi ska bjuda på wiskey.. Å det kommer att serveras i vanligt glas. vore skoj OM man kunde servera det i ett fint wiskeyglas. :D



Köpte just..

Ett tält till Theo. Hoppas det kommer innan jul. Vet att han kommer att gilla det här. Sitt egna lilla place..Plus att det passar kanon med hans rum oxå =)


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Heeeeeeeeelt å hållet jävla sjukt! Jag vann!!!! Åå va johan kommer att bli glad då han får den här i julklapp av mej. den va ju dyr med! iiiiiiiiiii!

gissa om ja böla då ja hade fått meddelandet :D

 

Min motivering:

Har frågat min man i flera år vad han vill ha i julklapp. Han har alltid svarat en bil? Dvs inget jag kan köpa. Han har inte hjälpt mig alls faktiskt. Har frågat honom om han vill ha en rakapparat. Han rakar ju sig så jäkla ofta, skäggmonster. Men han svara alltid nej. I år, så tänkte ja, men det är ingen idé att fråga honom. För jag vet vad han kommer att svara. Men så satt vi och åt middag i förra veckan och då sa han till mig. Vet du älskling vad jag vill ha i år i julklapp. Tittade frågandes på honom ? Han ville ha en rakapparat?!! Ha.. Äntligen något vettigt! Tycker att han ska få det i år. Min bästa underbara man!


Min finaste present jag fått av honom i klapp är min systemkamera. Den bästa ever. Tror inte jag tagit så himlans mkt kort någonsin som jag gjort med den. Och alla bilder är nästan på vår ögonsten som kom en månad innan jul. Utan den kameran hade vi inte haft så fina bilder från när han va liten. Den kameran är väldigt värdefull för mig. Föreviga minnena av våran underbara lilla familj..


Villervalla

Tog lite av pengarna som Theo fick av morfar och köpte kläder till honom. Frå villevalla såklart! Me likey...Dem såå fina. storlek 92. Tshirten hade han idag och den svarta sov han i för nån dag sen :D Han e stooor min pöjk! :D


Tro det eller ej..

Ja det är knappt så att jag tror det. Måste gnugga mig i ögonen några gånger, kanske rent av nypa mig själv. Ska jag ta körkort? Är det verkligen så? Nja vi får väl se. Johan har sagt att vi ska köra ut på en parkering först och främst. Så får jag testa. OM jag skulle vilja köra. Tycker inte om tanken. Jag är mer eller mindre rädd för det. Bara väldans otäckt. Men skönt å prova på. Funkar det inte så gör det ju inte det. Kanske lika bra å testa först innan man skickar in papper å sånt på att man ska övningsköra, gå kurser och betala en del pengar.. Vi får se hur det går. Kommer att skriva om det här iaf..


Lite kul..

skicka den här bland annat till mormor. fick tillbaka:

Oj oj Theo
vad du har blivit duktig att skriva.  Men lilla vän, du har nog skickat ditt
önskelista fel. Tomten finns inte här! utan jag tro att han finns i de mörka skogarna i Norrland.
Kram från mormor

Va ju då bara tvungen å skicka tillbaka. Behöver ja säga att johan å ja hade väldigt kul? :

Men momo.. Du sa juu att jag skulle skicka till tåmtän. dä va ju den här adjessen ja fick.

Kan ju säga att mormor hade fått sig ett gott skratt hon med :P

Kära tomte..

Han behöver ju kläder nu den stora mannen. så varför inte be om presentkort. Då vet jag iaf att jag får köpa det jag vill ha. Vet att svärföräldrarna ibland kan komma med dem mest skumma kläderna. Vill inte vara otacksam, men vissa kläder vill man bara inte ha på sin unge. Som min pappa som kom med ett par foppatofflor från Thailand. Jag tror det är någe märke på dem, alltså någon seriefigur. Dem kommer han inte kunna ha förrän 2110. Och så är dem fula som stryk. Däremot så fick ja ju sötaste kimmonon ever av honom. Så dem kan ju komma med guldkorn med. Men det känns ändå tryggast att man kan få köpa saker å ting själv..


Jahopp..

Då har flytningarna börjat igen.. 6 dar innan bim. Det är med andra ord som vaaaaanligt innan mensen ska komma. På pricken dessutom. Ännu flera finnar har jag vaknat med denna morgon oxå.. Sur, bitter å besviken.

Här blir inga barn gjorda..

Usch nu börjar det bli sådär jobbigt igen.. En vecka kvar till bim. Finnarna har börjat dyka upp. Känner inget illamående eller ömhet i brösten som sist. jag tror på mens. huvudvärken ja haft de senaste dagarna - som små migränanfall å finnarna pekar ju åt det hållet. Har inte ens gjort det i samband med äl som ja hade de andra gångerna.. Det innebär väl att hormonerna börjar hamna lite mer i balans. Jag tror det iaf. Fick ju äl på beräknat datum. vilket va en wow faktor. men då va ju såklart johan magsjuk hela veckan å så blev ja dålig. så den där veckan vi brukar 6a på försvann ju helt å hållet..  så vi hade 6 i två dar. så det va inte mkt alls. Men va gör man om man inte känner sig bra? Vi får ju flera chanser, men då är vi inne på 2010 helt plötsligt. å inte aug 09.. Usch,. tror att ja ska sluta skriva om  det helt å hållet. för det känns bara så jäkla tjatigt.. å jobbigt då det inte händer någe..

Ringt..

Fick tag i prästen igår. Och tyvärr så går det inte att ta bort en gudmor. Däremot så kan man lägga till en.. Och då känns det som OM vi lägger till en, så ersätter man den andra. Och det är good enough for me.. Faktiskt. Vet inte om jag ska skriva henne. Men jag vet att Annika iaf kunde hjälpa med mig med att skriva ut papper och så. Det känns iaf bra. För det kommer bara vara något kort och dataskrivet. Inget mer..

Tycker det är smått sjukt att dem inte kan ta bort en. Men det är kyrkan och deras påhitt som vanligt.. Allt är inte logiskt. Så är det ju bara. Prästen skulle iaf skicka ut papper åt mig som vi skulle fylla i å så. Hon är väldans trevlig. Men som sagt var så är hon väldigt gammal  och traditionell. Hon är den enda i hela församlingen som inte har en mail. Tycker det är lite roligt :D

Prästen..

Mailade prästen här för nån dag sen och idag ringde hon upp. Jag låg dessvärre och sov. Så jag missade samtalet. Lyckades även radera mitt 222 svar. så jäkla klantigt. så jag vet inte vad hon talade in.. Typiskt. Försökte ringa upp henne, tillbaka. Men då svarade hon ju inte såklart. Hon har ingen telefonsvarare, ingen mail eller nått för hon är ju 735 år gammal å kan inte sådana finesser.. Får försöka ringa upp henne igen om en stund. Hon kanske är på lunch. Skulle vara så himlans trevligt och lösa detta med gudmor. Är väldans spänd över vad hon har att säga.. Plus att jag har funderat på det här med å skicka brev och säga att hon är fråntagen rollen. Och det känns ju så himlans lockande! Eller är jag fööör bitchig då?