Ludde bollen

LUdde verkar må bättre å bättre. natten har gått jätte bra.  mannen va uppe till fem. sen va han å putta på mig för att ja skulle ta över. ja kom dock inte upp då ja sovit tre timmar natten till igår. självfallet så somna inte theo förrän 22.20. då hade vi nästan hållit på 1½ timme i sängen med honom. så när han somna så bortsta ja tänderna å dog.  va ju så varmt i lägenheten igår så ja kan ju tänka mig att det va en orsak till att han inte somna.. kl 4 i natt vaknade ja av att det lukta typ mögel i sovrummet. i vardagsrummet va det ännu värre. lukten kom utifrån. kanske är från baksidan här - dammen? men det lukta hemskt. å så dåligt med luft å när det kommer utifrån så kan man ju inte göra så mkt åt det.

ludde sov iaf inne i vårt sovrum. så vi hade koll på honom ändå. han har inte kliat sig alls. tvätta såret imorse och jag tyckte det va en stor skillnad från igår. så det läker på jätte bra. lilla säcken han hade vid såret har blivit mindre med. så det innebär väl att sårvätskan kanske minskat med. vilket är toppen. då kanske han får dra bort röret snart. skönt för honom..

ska väcka mannen snart. gå ut med hunden å duscha. theo skulle behöva gå ut lite med. han va inte ute på hela dan igår???! kom på det på kvällen. men det va ju för att vi sov i skift. och sen va vi så trötta. när min mamma kom över så somnade  theo å hon vakta ju honom å ludde medans vi åkte å handla antibiotika och mat. sen åkte johan å handla koppel med hunden medans ja packa upp alla varor. johan kom hem å ja börja med maten. ja å sen va ju klockan redan 19 då vi va klara..  theo bada länge igǻr med.. så tiden sprang bara iväg. sså vi ska försöka ta oss ut idag. även om ja inte är pigg.

antar att ja ska upp å ringa på dörren hos dem där med.. se va som händer där. så det blir en del å göra.. å så är det fotboll idag med. får kolla om johan orkar åka dit. själv e ja super trött. theo stod bredvid sängen imorse. hade inte hört honom ens. första gången. å han sa inge heller. då ja kolla upp så stod han där med glasögonen i handen å gav den till mig å sa upp. hah. han tyckte väl att kl va mkt 6.40. två dar som han vaknar tidigt nu. inte likt honom. men han e pigg. å så är det varmt å klibbigt igen.. så ja klev upp.. vart en film igen.. så nu har ja kollat på tre:


riktiga chick flicks. men ja gilla the proposal bäst. den ja såg i natt. även om dem andra inte alls va dåliga. men ja tror det va tur att ja såg dem själv. johan hade nog inte gillat dem lika mkt :P  två natten till igår å en imorse. nu kollar theo på shaun the sheep. ja ska gå å fixa kaffe. å sen ska ja fixa frukost till johan å gå in med det till honom. han ville bli väckt 10. så då kan han ju få frukost tänkte ja..  men ja måste ha kaffe. annars somnar ja om ja blinkar..

Mina fina kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Vad skönt att han verkar må bättre :D Hoppas ni får en bra söndag vännen! Hur ser din vecka ut förresten? Har du lust att äta lunch på torsdag kanske?



Kramkram

Postat av: Therese, Henry & Charlie

Åh ja, the proposal är ju sååå bra!! :) såg den på bio när den kom för ganska exakt ett år sen nu, å hyrde den så fort den kom ut på hyrdvd!! :)



Skönt att luddebollen mår bättre! De har ju bra läkekött hundar som väl är! men jävla dryga as till ägare till den andra hunden som inte står för att de inte kan handskas med sin hund. fan vad arg jag blir!! :( grrr.

2010-08-15 @ 14:29:36
URL: http://www.minunderbaravarld.blogspot.com
Postat av: Therese, Henry & Charlie

Hur är det med Ludde-bollen!? Hoppas han börjat återhämta sig! Förstår att han är osäker nu när ni går ut, du får vara en extra stark ledare nu även om du också tycker det är obehagligt. Inte lätt sånt där... suck



Har ju glömt svara kom jag på; Ja, det var nog lite läskigt med hjärtstilleståndet. Men just då fattade jag ju noll av det, hade fullt upp med att ta in att själva snittet hänt. Tur att maken inte var med vid förlossningen säger jag bara så han slapp se det! Skrev bara lite kort om det efter att vi kommit hem från BB så det kan lätt ha missats!



kram på dig!

2010-08-18 @ 08:52:30
URL: http://www.minunderbaravarld.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: