Nerlagd

så sur. får hem ett brev idag där det står att förundersökningen för olaga hot alt ofredande är nerlagd. fan va arg ja e. vet ni när dem la ner det? i måndags. asså 24 timmar efter att det hänt. hur ska vi då kunna komma in med komplettering som vi skulle göra? det är ju helt sjukt?

johan sitter i telefonen med hans kusin per som är polis. så dem snackar. får se va dem säger. han ska sen ringa upp besluttagaren i fråga. hur fan kan man lägga ner någe efter 24 timmar då dem sagt åt oss å komma in med flera uppgifter sen.. helt sjukt?

Jag fick nu höra att polisanmälningen för hunden är samma anmälan så den är oxå nedlagd??? men i det jag fick hem så står inte ens hunden med. nämns inte i beslutet. inte heller dagen??? så konstigt??? Johan hann inte ringa polisen men ska göra det imorrn. så jäkla sur. va håller dem på med???


PITBULL                                                                         AMSTAFF

Jag blev sen osäker på om det var en pitbull eller om det va en amstaff? hur fan ser man skillnaden på dem ute? såg en bild på en amstaff nämligen å börja undra..

Pratade med Cicci, hon som hjälpte mig. Hon sa att hon trodde det va en amstaff. å tydligen är dem typ släkt. tillhör samma släkte. nånstans..
wikipedia om amstaff.

Mina fina kommentarer
Postat av: Jennie

Äääämen fyy fan! Kan man ha mer otur?

Helt sjukt, sådär kan de bara inte få göra!



Lycka till massor!

kram

Postat av: Annika

Asså, överhuvudtaget så är Polisen kaos. Vet någon som skulle vittna mot några våldsmän, och hamnade att sitta face to face mot männen, trots att polisen visste att det var en hotbild mot personen och hade lovat att det inte skulle bli så!



Skönt att ni känner en polis! Hoppas det löser sig. Liselotte (greggans kompis) hund är en pitbill amstaff, och den ser inte alls ut som på bilden här... Om du vill kan jag fråga henne vad det är för skillnad. Hon kan pitbullar och hundar. Men jag tror Pitbullar är mindre i kroppen, hennes hunds huvud kommer upp till bäckenet utan problem, när den står vanligt.

2010-08-19 @ 15:51:41
Postat av: Annika

Hmm, hon har fan en amstaff... :)Och den ser ut som en pitbull. S Snurrigt

2010-08-19 @ 15:59:15
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Men, va??? Verkar ju helt sjukt???

2010-08-19 @ 18:56:09
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Helen

Helt otroligt :O

2010-08-19 @ 22:41:38
URL: http://tiemsa.blogg.se/
Postat av: sara

men inte kan väl anmälan för hunden bara bli nerlagd sådär!? Är det helt ok att låta sin hund hoppa på andras och komma undan ostraffat? Det låter ju helt sinnessjukt! Betyder det att ni även får stå för alla kostnader själva?

Och det är väldigt märkligt att man får hota folk till höger och vänster utan att någon bryr sig...usch vad tröttsamt med saker som inte fungerar som det ska!

2010-08-19 @ 22:45:54
URL: http://missmantyniemi.blogg.se/
Postat av: Lillemor

Det där låter vääääldigt skumt! Fattar inte alls, så brukar dom ju verkligen inte göra. hm konstigt. Jag hoppas verkligen det löser sig och att ni får rätten på er sida jag menar det är ju inte så svårt att se att ludde är skadad och han uppenbarligen inte bitit sig själv. hallååå liksom. Jävla idioter!

2010-08-19 @ 23:36:53
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: