Till roligare nyheter..

ja imorrn ska vi ju till furuvik. vilket förövrigt johan undra om vi skulle ringa hans mamma? ehhhh nää? ja sa varför då. dem skulle ju få ringa. kämpa för det. ska vi då ringa. hans svar var. men det kommer bli hus i helvete om vi åker utan att ringa. ja sa. å va är det nu då menar du? så sa han inge. sen dess har han inte nämt det.. ja vill inte åka med henne. vill ju ha roligt å inte känna mig illa till mods. ska iaf bli skoj att åka dit. å skoj är bara förnamnet!



sen igår tror ja det va så kom det bröllopsinbjudan. så vi ska på bröllop i okt. det är johans barndomsvän som gifter sig. ska bli kanon skoj. enda problemet är ju att det är barnfritt. gaaah! ska vi då lämna bort theo.. ja komer att dö! han har ju aldrig sovit borta.. är ju neråt i landet så vi kommer ju automatiskt att vara borta under natten. om vi inte åker direkt efter vigseln å det känns ju måttligt otrevligt.. så nu måste ja hitta klänning med. eller ja inte nu,. till okt.. skulle vilja ha en röd. låter lite spännande.. :D



Anki är nu vaken!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blev så glad av nyheten! Glömt att uppdatera om hennes läge. Hon hade ju lunginflammation och sen svamp i lungorna. svampen har hon fått av pencilinen. hon var ju ordentligt nersövd då hon flög för att hennes lungor skulle drabbas så lite som möjligt av flygningen. så det har inte varit lätt att väcka henne. dem har succesivt fått minska dosen. Men nu är hon vaken iaf och hyfsat stabil. Hon hade haft feber igår men idag var den borta. Hon kan inte prata då hon fortfarande har tuben i halsen. Dem ska ändra den va ja hört så att dem kan prata med henne. Men just nu pratar hon genom handtryckningar och blinkningar. Men det är iaf väldigt bra nyheter just nu!

Mina fina kommentarer
Postat av: Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru

Nä dom ska till sjukhuset med hans mormor Ingrid imorgon. Ja min kära Elsa har kämpat mot cancern ett flertal gånger och nu går det inte att bota så nu är det bara till att vänta tills dagen med stor sorg :(

Jag hatar denna drömmen och har nu valt att berätta för Gubben så nu fattar han varför jag har varit ledsen.



Ja en del hittade jag men kläderna va en katastrof och då är det snällt sagt. Dom har dessutom gjort om hela butiken så halva tiden gick åt att leta efter alla saker.

Postat av: Emma - mamma till Meja

Skönt att Anki är bättre :D



Hoppas ni får en toppendag på Furuvik idag. Är inte alls avundsjuk skratt



Krams

2010-07-12 @ 07:28:22
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Annelie

Hoppas ni får en toppendag i Furuvik idag! :)

Hur gick det? Ringde du BM?



Nu har jag "semester" i 3 veckor, och det ska bli skönt! Inget planerat, så ska bara ta dagen som den kommer!!



Bamse Kram

2010-07-12 @ 10:47:36
URL: http://redtulip.blogg.se/
Postat av: Caroline - Mamma till Noah

Hur e de me dig? Läste vad som längre ner om blödningen..

Hoppas ni har haft en toppen dag!

Kraam

2010-07-12 @ 17:59:15
URL: http://caaaaaaroliine.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: