Hata försäkringskassan!

Usch jag är inte alls sugen på att uppdatera, men jag måste bara ventilera mig liiite..

Är på så dåligt humör. Försäkringskassan är baaara för mkt.
Har inte fått ett enda brev om  mammapenningen. Inte nån info alls. Idag. iaf 10 veckor sen ja skicka in skiten. ja då får ja ett brev. tänkte det är ju på tiden! Men det va ju inte alls om det. De ville ha all info som de redan sitter på. Var så jäkla förbannad. Ringde nr som stod på pappret. Får "tack för ditt samtal" sen klicka det på i örat. ringde andra nr:et och samma sak där. Tog reda på kundservice nr:et och ringer upp. Står då på den kön som endast är för mammapenning å blir satt som nr 252 i kön!

kom från å blev kopplad på kopplad. ingen som kunde svara på mina frågor. kom till sist till en äldre dam som sa att det finns inga uppgifter?? Jag sa att de måste skämta med mig. Jag har då varit skriven hos fk sen 2006 tills förra månaden. för 10 dagar sen lite drygt så hade ja ett överlämningsmöte med dem! men de hade inga papper på det? man börjar ju undra om de är sjuka i huvudet eller någe.

till slut hitta hon iaf skiten och alla papper fanns där. så då skulle ja ta det papper ja fick som jag skulle fylla i och skriva " ni har redan alla mina uppgifter". ja sa men snälla nån. måste ja skriva det å skicka in papper. då ni redan har allt. det är ju så totalt onödigt? hon sa fyll i så och skicka in. fan asså jävla onödiga grejjer. kostar pengar å så jävla omijövänligt så det finns inte.. fan tänk hur mkt papper de skulle spara om de bara kolla infon som redan finns på personen. är så jävla lack.  gick en månad utan tjafs med dem. man får väl vara nöjd med den tiden man fick..

assholes!

Dålig på uppdatera denna blogg..

Jag är ganska så dålig på att uppdatera denna blogg. det beror mest på att alla hämningar har släppt och nu känner ja att ja kan skriva vad som helst på den andra bloggen..

är sjukt trött nu å ska vila. imorrn blir det barnmorskan för hela slanten.. ska se vad hon säger om värken jag haft nu.. inte så orolig faktiskt. men ja man vet ju som sagt var inte.. Johan ska med vilket känns skönt. för då slipper ja tala om vad hon sagt å inte sagt..

vet att johan vill mitt bästa, men det är jobbigt då man kan känna sig stolt att behöva svälja att man behöver hjälp.. även om vi är gifta.. även om vi är apnära. det är jobbigt.. väldigt svårt. men ja försöker att förbättra mig. men iom att han följer med så kan ja ju inte undanhålla någe för honom.. så han har alla korten på bordet..
ja gör ju alltid någe., å så länge han inte kan hålla koll på mig så kommer jag att fortsätta med det. jag är fanimej hemsk på det sättet. men ja klarar inte av att ligga still å vila.

sen är ja förbannad på min hyresvärd igen. ovanligt. skickade in uppsägning av lägenhet för två veckor sen. å de säger att de inte fått det och att posten har slarvat bort det. seriöst. ja har skickat så mkt brev på sistone. men DET brevet ska posten ha slarvat bort. tvivlar allvarligt på det!.. jävla miffon. som tur va så var vi ute i god tid så vi hinner skicka in en ny uppsägning. men d e fan dumma i huvudet. glad att ja slipper det här stället snart.. !