Minnesstund..

image3732
Idag är det två år sedan min bästa väns mamma dog. Jag och Jonas åkte med henne till graven. Satte en massa ljus, blommor och en liten söt kossa (mamma muu). Vi hade tagit med oss tre st stolar så vi satt iaf där en timme. Satt och delade med oss av minnen. Skratt och gråt. Var iaf trevligt trots dagens anledning till att vi var samlade. Var lite kallt, så vi borde ha tagit med oss te eller någe, men det glömde vi.. Stor kram Gumman ♥

Sjuker..

image104Usch ja mår inge vidare. Har legat och vilat hela eftermiddagen + ätit alvedon. Ingen höjdare precis. Har känt mej hängig de senaste dagarna, antar att det var någe som väntade på att bryta ut.. Har värk i hela kroppen och halsen känns helhemsk. Har kollat, så det verkar ju inte vara strepto iaf.. Återstår att se. Men lite feber har ja =( Ja hoppas den ger med sig under natten. Ska ta å bädda ner mej i soffan igen, sen blir det en tidig kväll för min del..

Drömmar..

image103
Har haft så mkt drömmar de senaste dagarna. Vaknar upp å mår apdåligt sen. I natt så drömde jag hela tiden om mormor. Känner att årsdagen börjar närma sig och jag får mer å mer kvällningar över det. Ja drömmer mer å mer, och ångesten sätter sig mer å mer. Lixom skoj att vakna upp med en panikattack mitt i natten. Huvudet bankar och kroppen krampar. Tom dragit mej för att gå till kyrkogården. Känns så jobbigt, tungt! Ja hoppas ja kan sova ok i natt och slippa drömma så mkt.. Mår ju dåligt av alla drömmar + att hela dagen blir förstörd sen.. Trött på att må dåligt..

Ny visning..

image102
Hittat en till lägenhet som vi har tackat ja till. Gillar den här planeringen så mkt bättre än den andra som vi har kollat på. Lägenheterna ligger i närheten av tvärbanan och har dessutom pendeln 1 km därifrån. Blir badkar och en balkong. Dessutom en trea. Får se hur det blir.. Lär ju ta ett tag innan vi får reda på någonting. Tar ju ett tag med att ordna allt..

10 Månader..

Det är nu tio månader sen mormor gick bort. Tänkte åka ut till graven idag, just fär att det var alla hjärtans dag, men jag orkade inte.. Har haft migrän större delen av dagen. Slog min nu på kvällen att det var den 14:e. Dvs två månader kvar tills det är årsdagen. Hur fan kan det vara tio månader sen? Känns som om ja prata med henne för inte så länge sen. Minns fortfarande hennes röst och hur hon ler. Så jävla hemskt. Så jävla jobbigt. Undrar när man slutar att känna sig ledsen? Kommer det någonsin att hända. Så jäkla jobbigt med dessa gråtattacker som kan ta över ens dag, framförallt nätter. Usch. Ska tända ett ljus. Saknar dig så himlans mkt, mer än ord kan beskriva.......

Till Johan..

image101

Trakasserad..

Jag är så glad att idag är den första dagen på länge som jag inte blivit trakasserad.. men det kan ju bero på att grannen har flytt sin kos, iaf tills veckan ut. tillräckligt med tid för mig att lugna ner mig på =) Jag är så trött på människan så det finns inte. står mig verkligen upp i halsen.. fyy faaan. ja vill aldrig mer se honom, så hemskt är det!.. Jag kommer att tröttna å ja kommer att bli mer å mer otrevlig. Men det känns inte direkt som om han har brytt sig när ja varit det,. å han kommer nog inte att bry sig sen heller.. Det enda han har frågat var hur det var med mig, och då svara ja kort, ja du det är inge bra. så stod han där som ett fån och vänta att jag skulle säga någe.. Då sa ja bara, asså det är inget ja vill prata om (ja iaf inte just nu). när ja spyr galla på psykopaten då jävlar lär han ju få höra whats on my mind. men ja hoppas han hinner komma på bättre tankar innan den dagen kommer..

Annars så är det en helt vanlig vecka. Vädret är pissigt å ja ska till hela kroppen imorrn. På fre blir det till läkarn om hon nu är frisk dvs. hon var ju sjuk förra veckan och i början på denna.. så vi får se.. Vill ju veta vad som händer här.. Blir tokig att inte veta.. Blir tokig på alla fittregler de sätter upp som makes no sence alls.. Men heeey ja styr inte sverige, ja är inte frisk å stenrik heller och har ett välbetalt jävla jobb.. Fan va bitter man kan bli..

En bra nyhet är ju att ja i mån fick sofies mode tidningen av johan och jag läste igenom hela.. fan första gången på 2 år som ja läst någe.. Så det är ja nöjd över. däremot idag gick det inte så bra. men hey, det kan ju inte fungera alla dagar =) Ikväll ska ja laga crepes.. Sen blir det fotboll för min del..