Vill ha saker i gungning..

Fan min jäkla fot jäklas med mig.. Jag har gått en aningens för mkt idag, det kan ja ju säga. Igår höll jag mig inne hela dagen. Idag var ja på kyrkogården med Annika och ut och gick med Ludde. Nu på kvällskvisten så har foten blivit värre. Kan bero på att Tradolanen har gått ur kroppen oxå. Jag vet inte.. Ja hoppas svullnaden lägger sig snart iaf..

Mensen kom igen, fattar inte det.. kom ju på att ja hade en mini blödning för kanske 4 veckor sen, blödning för 2 veckor sen å så nu.. kroppen kanske håller på å komma i schack. Se när ägglossningen sätter fart. Tar ju sån jäkla tid alltihopa. Vill bara knäppa med fingrarna och så ska allt va i gungning =)

Johan å ja ska till banken i veckan. ska ta ett lån. betala av alla småutgifter och sen så kommer vi troligen ha lite över. Pratat om att gifta oss igen. Fan känns som mest pladder å så händer det inget. Verkligen fööör trist! Men det är så mkt som ska kollas upp. Nu har vi iaf samsas om en kyrka.. Men sen så är det ju frågan hur många vi har råd att bjuda. Hur mkt en klänning max får kosta. Maten, lokal, hur folk ska komma dit och hem och folk ska sova kvar å i så fall var. Det är ju inte en fråga om ja säger så.. å så en ring. ska man ha en eller två? snark..

Det ultimata vore att gifta oss och sen åka på resa. Det vore någe.. Men ja.. planering planering. Inget som går över en dag precis. Ska kolla runt och söka på en massa. se vad man kan komma upp till för summa. det är ju ändå ett bröllop å det ska ju bara vara en gång. så man vill ju inte snåla heller. jaja vi får se hur det blir. nästa vecka börjar någe bröllopsmässa som ja skulle vilja gå på.. kostar 160:- i inträde, men Johan är ju inte den lättaste att "lura" dit.. heh..

nej nu ska ja kolla mer kyrkor å allt annat å resor :D

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: