Theodor..


Beställt nytt igen..


Beställde lite kläder. Ja det som finns här. Två par byxor, två par tröjor och två bodysar. Allt var på extrapris. Så för allt så blev det 150:- Beställde i storlek 70. Nu ska ja dra ner på beställningarna =) Men man kan ju inte rå för det..

Babybox..

Paketet innehåller bl.a. dessa varuprover:
12 st Pampers New Baby Blöjor (inkl. DVD + bok)
15-pack Pampers Sensitive Tvättservetter.
Present från Fisher Price
Amningsinlägg från Pigeon
Tidning Vänta Barn från Vi Föräldrar
Big Belly Button från Skandia
Information från Go'boken
 
Då var en babybox beställd =) Ska hämta den när vi ändå ska dit för de andra varorna.. Så himlans nöjd att man får lite roligt å gratis =)


Graviditets räkning..Visst va denna söt.. Nu ligger den inne på den här bloggen =)

Mer ur serien..


så jäkla fina!

Sött å mysigt..


Mysigt att kunna bädda såhär till Theo.. (me want 2)..

Royal..


sååå söt ju..

Näst bästa..


Den här hittade jag igår. så ja ska åka å kolla på den. sen får vi se hur ja gör..

Barnmorskan..

Idag va ja på återbesök hos barnmorskan.. De lyssnade bla på barnets hjärtljud. Va skit kul att höra det slå. men Theo är så jäkla aktiv i min mage, så barnmorskan hade svårt att räkna hjärtljudet., hahahha.. Hon fråga ju mig då ja kom om ja kände någe i magen och då svarade jag hela tiden.. Lät som en liten karate kid inne i magen då micken va på *s* Hon skratta bara å sa Oj Oj Oj ja han va en livlig en.. haha.. Men det va skoj. Allt är bra med alla värden och så.. Men tydligen så måste ja göra om ett prov. Det där ja får min blodgrupp. Va inge fel på det gamla. Va bara det att då ja gifte mig så tog ja ju ett annat efternamn.. Då måste ja i stort sett registreras som en ny person.. Hysteriskt ju.. Men aja. Inte hela världen..

Sen måste ja ta en spruta så fort Theo är född. Enligt provet så var jag inte helt imun mot röda hund. Vilket inte förvånar mig eftersom saker å ting har svårt att bita på mig (rent medicinskt). Mina värden låg på gränsvärde, så det blir en sån sen dåra.. Jag som ääääälskar sprutor *inte*

ska tillbaka om en månad igen. Då ska hon bla mäta barnet. Sen blir det fler blodprov..

Den har kommit..


Hade fått paketet i posten å ja hajja ju inte va det va. Så ja öppnade paketet mitt framför Johan. men som tur var han ja knögla ihop den innan han hann märka någe. Han trodde väl att det va någe som ja hade beställt till mig själv igen.. Nått sånt.. haha.. Men han såg iaf inge, alltid någe =) Den va iaf jätte fin å ja är supernöjd med den!! Så ja hoppas han gillar den oxå =)

Herr och Fru Berquist.. =)


Den strandade valen *asg*


Kunde ju inte sola ryggen, magen va i vägen. Så denna position blev väl bäst *S*

Lite magbilder..


Magen vecka 23 (22+3)

Theo´s dopkostym?


Så söt den skulle vara =)

Tackkort...


Vigselbeviset..


Ludmyr of Sweden..

image116
Usch ja är helt besatt. Jag vill ha alla de här grejjerna som Ludmyr of Sweden gör. De har bodysar å lakan set med. så jäkla söta. Lundmyr of Sweden

Baby Shower...


Funderar på att ha en Baby Shower i slutet på aug kanske början på sept. Dra hit en massa folk och bara ha det trevligt. Har ju hittat så mkt söta grejjer som man kan ha till det. Vill bara handla å göra det mysigt och trevligt.. Käka nån god mat och ha nån god efterrätt.. Egentligen så ska det ju bara vara tjejer då.. Men ja funtar på å skita i den regeln och bara ta dit en massa folk som man har i sin närhet och sånt.. Men vi får se hur det blir..

:(

Usch ja e så jäkla dålig å vi ska åka på fre till korfu.. asså det har hela tiden varit någe emot att vi ska åka dit. har ju varit någe nytt konstant. har vi löst det ena så dyker det upp andra problem. Funderar seriöst på att skita i om ja är sjuk eller ej och åka ändå. Gå ner i värsta fall på fre och be om pencilin och om det blir värre där nere så får ja väl ta det då.. annars så vill ja ju undvika det. Men nu har det tagit sig ner i luftrören igen. ska öka min dos av astmamedcin och hoppas på att det blir bättre på en gång.. men så jäkla tröttsamt. vill inte vara sjuk!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Present..