Möta prästen idag..

Idag så ska vi åka upp till Heby där vi ska gifta oss. Där johans föräldrar bor. Vi ska träffa prästen. Egentligen så hade vi en tid igår. Men vi hade missuppfattat det hela. SUCK. så det va två igår å inte idag. Men prästen va så snäll så hon fixa in oss på en tid idag iaf. Klockan 19 ikväll. Det kan inte hjälpas. Bara tacksam att vi fick komma. Ska bli spännande att planera =) Men sen blir det raka vägen hem. Johan ska till Paris i morgon, så han ska vara upp med tuppen. Tror planet går kl 6 på morgonen eller nått. Så ska han jobba där nere, så det blir inte mkt sömn för honom, stackarn..

Vi ska även upp med en massa saker till bröllopet. Det blir bland annat all dricka som vi köpt på oss. Är nu några kassar. Sen så är det vinglas, dekorationer till bordet och till tårtan =) Sen ballonger och dukar å servetter. Ja allt. Så vi slipper ta det värsta när vi ska upp dit med alla människor. Behöver utrymmet då.

Sen ska johans mamma kolla på krukor och sånt ja tänkte kassa. å även stora blomlådor.. Så dem ska upp med. Lite gardiner till hans bror.. Å så födelsedagspresent till hans mormor. Det blir en del.. lovar!

ska förbi kyrkogården och fylla på jord. Har jord hemma märkte jag, så ja tänkte passa på å fylla där. Kan man åka förbi en snabbis. Ska även förbi willys å handla champagneglasen som varit slut pga studenten som varit.. Handla lite corn och det va någe mer.. sen blir det picknick till bilen. så ja inte får någe blodtrycksfall igen..

Ludde kunde ju inte följa med idag. vilket är trist. Nukommer ja ha sååå mkt att göra. inte! Tänkte ta med mig nån tidning och sen lite böcker ja kan läsa i. Förhoppningsvis så kan ja sno johans dator.. Så kan ja ha lite skoj. Finns inget att göra där. Å oftast är de inte hemma på dagen för de passar sina hästar.. Så man går bara runt å lullar. Hoppas det fina vädret följer med oss upp dit. Annars kommer det bli trist.. :P

Mina fina kommentarer
Postat av: Evelina - blivande brud <3

spännande med vigselsamtal! väntar på samtal från vår präst för att boka tid =)


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: