Lägenheten!..

image3808
Imorse ringde dem och sa att vi fick lägenheten. Nu ska en massa papper gås igenom och sen ska vi väl skriva på kontrakt. Vi kommer att flytta till Årsta den 16 November. Härligt det kommer bli med en trea och dessutom komma bort från våra fastighetsskötare som vi har nu. Älskar den här lägenheten, men det känns skönt med större och som sagt var allt skit som har kommit med denna lägenhet.

Den nya lägenheten är på 70 m2, Den har en balkong (vilket dessa i gubbängen inte hade) och den har badkar, vilket va ett måste för min del. Håller på å bli tokig utan mitt badkar.. Sen är det ju en nyproduktion - Igen! Så allt är nytt och frächt! Blir keramisk häll (spis). Sen får vi ju en klädkammare!! Hur grymt som helst ju.. LÄgenheterna ligger nära tvärbanan. Och så kan man ta pendeln därifrån och även buss. Så kommunikationen är inte den sämsta. Vi kommer få nära till mkt och vi har en del grönområden där med.

Vi kommer att bo jätte nära crille, så man kan springa hem till dem i ett halvår.. Sen så flyttar de till farsta - lite ironiskt eftersom vi flytta mot dem *S* Det enda som bekymrar mig är väl att hyran är så jäkla dyr. Men är man två så blir det ju inte lika farligt. Men vi hade ju tänkt oss att gå ner i hyra, inte upp.. Men aja.. Sen när ja börjar jobba, så blir det ju ännu bättre.

Nu kan vi dock behålla vår soffa. Men bokhyllan ska bort, ja vill ha ett nytt bord till soffan. Sen fortfarande ett större köksbord. resten får man ta sen allt eftersom. Blir en sak i taget. Det som behövs prioriteras går först!

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: