Hos barnmorskan idag..

Var hos bm vid 14 tiden idag. Älsklingen kom hem och hämtade mig. så slapp jag gå. vilket va tur det för det gick inge vidare. kollade allt och det var bra som vanligt förutom mitt järnvärde. Det hade sjunkit rejält. så nu ska ja öka dosen igen. på tors/fre så ska ja ringa bb´s special avdelning - vad den nu hette. Kolla om jag kan få komma in på en koll eftersom jag då gått 41+3. Hjärtljuden var jätte starka idag. Aldrig hört dem så högt förut. Inget jag klagar på.. Jag hoppas på att förlossningen kommer igång av sig självt nu, så att kroppen kan hänga med i svängarna lättare och återhämta sig fortare..

Mina fina kommentarer
Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

Hon har varit på sjukhus i 2dgr. Dom hittar inte vad som e fel på henne.Hon hade jättehögt undertryck och så har det blivit något konstigt med ena ögat. Så hon har gjort magnet röntgen och en annan röntgen av huvudet och massa sånt men än så länge vet dom inte vad som e fel.hon ska dit igen vid 9 imorgon bitti så hon slapp sova där inatt iallfall.Så himla skumt när dom inte hittar vad det är.

Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

Ja jag vet riktigt jobbigt. Hon ska juh till Malaysia i december så det kan juh bli läskigt att flyga dit om dom inte hittat felet och så kanske hon blir sjuk helt plötsligt där nere.Får väll se hur det går.

Åh vad spännade att det är dags snart vare sig han vill komma ut eller inte. kramis

2008-11-18 @ 19:40:31
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

Åh vad åt du för smarrigt idag då?=)

Jag tror hon ska vara borta 3 veckor. åker 28de lr nåt tror jag. Strax ska jag kolla in Paolo Robertos program på tv4 plus. kl21.sen ska jag försöka orka se serier med J.Ha en skön kväll. KRamis

2008-11-18 @ 20:51:52
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

Jag ska åka till Huddinge sjukhus och hålla syster sällskap så fort jag kan.Hon ska kanske ta ryggmärgs prov.VIlket inte är roligt för någon men det hjälper inte heller att hon e livrädd för nålar.Så hon e ganska upprörd nu så jag tänkte försöka muntra upp henne lite där.Nu måste jag skynda mig.Höres senare. Kramis

2008-11-19 @ 10:53:53
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

hoppas, hoppas han tittar ut snart!!!

kram

2008-11-19 @ 18:23:31
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

Hej hej,Nu har jag kommit hem o smällt i mig lite pizza. Vi åkte därifrån vid 18 tiden. Lumbal puntion är en nål in i ryggmärgen som dom tar prov ifrån.

Imorgon ska hon vara på sjukhuset vid 0830 igen. Ska göra fler tester. Jusst nu vet dom fortfarande inte vad som e fel.Hennes blodtryck började bli högre igen när vi gick därifrån så får hoppas det inte händer något inatt.Men jag hör av mig om uppdateringar när jag får reda på mer.

Ska du ringa sjukhuset imorgon? Kram

2008-11-19 @ 19:56:34
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: