spyfärdig..

vilka mysiga inlägg. men ja är så förbaskat spyfärdig. usch mår så illa konstant. å de där jävla värkarna. de är så oregelbundna än och flummiga. ja kan ju inte göra annat än att avvakta. tagit avledon, rispuff å nyss har ja duschat. ja måste ha spänt mej så förbannad på den sista värken ja hade för nu har ja värk i höger axel uti armen..

prata just med bb för å kolla om ja gjort allt rätt. å det hade ja. hon sa att det inte fanns någe mer ja kunde göra. varför måste ja försöka vara så jäkla pefekt för? har sovit till å från. vilket varit skönt. så humöret är det inge fel på alls. ja känner mej ganska så utvilad faktiskt. men så fort det kommer en hemsk värk. då pumpas man ut som om nån vred ur en tub kaviar.

Johan sover, har inte velat väcka honom på hela natten. gick in å sa att ja skulle duscha å att ja skriker om ja behöver hjälp med å komma upp lr ur karet. det var väl det enda. vill att han skulle få så mkt sömn som möjligt. han ska ju kunna köra å allt. onödigt att vi båda är vakna. så länge ja inte brytit ihop så klarar ja det här galant själv.

käkar lite blåbärssoppa nu för å ladda batterierna. ska sen ta å sova lite om ja kan.. sova mellan värkarna. gick ett tag förut, men sen då de blev värre plus att illamåendet blev så tilltagligt så gick det bara inte.. har inte haft nån ordentlig kraftig värk just nu iaf. så illamåendet håller på att avta. vet inte om blåbärssoppan hjälper till lr om d va duschen. ja ha noll koll..

siktar nu in mej på att försöka sova till 8,15. då ska ja ringa spec mödravård på sös och avboka. ja har ju tid på huddinge. ringde för sent i fre. de stängde tidigare..

ja tänkte på en sak. vem vill sätta sig i en bil å åka till en förlossning när värkarna är så jävulskt starka så att de kommer med 3-4 min mellanrum. fan vilken hemsk tanke. måste ja vänta på det?  aj värk..

ah god. kan han inte bara komma ut nu.. nu mår ja ju illa igen. crap..

Mina fina kommentarer
Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

Kämpa på gumman! Håller alla tummarna för din skull!!

Massa kramar

Postat av: Fru Evelina

åh är lilleman äntligen på väääg!?

lycka till gumman, det kommer gå jättebra!

2008-11-24 @ 15:06:41
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

Hipp hipp hurra!! Det är theos födelsedag!! Wiee!! Grattis till föräldrarna och till envise theo som till slut kom ut till världen! Hurra hurra hurra!!

Grattis!! Miljoner kramar

2008-11-25 @ 15:44:25
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

ååå nu är nog theo här! vad spännande! och STORT grattis gumman!!



kramra

2008-11-25 @ 22:21:49
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!

2008-11-27 @ 08:14:19
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Nicole Snitchy.blogg.se

Hellue! Vad skönt! Hur känns det att vara hemma? Var det lite nervöst? Hur sover han? Gud jag har så mycket frågor=)

Ja absolut måste vi ses snart. Vilken dag passar dig? Jag kan juh åka efter jag slutar tolv så får J hämta Rebecca. Enda dagen som inte går är torsdag.

KRamisar

2008-11-30 @ 14:15:37
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: