Festen

ja på lör så smäller festen av.. idag var vi å handla allt till våra smörgåstårtor.. handla dricka och tillbehör. vi fyllde fasen hela bakluckan. Aj kid u not! Då var det lite av mammas saker med och våra. Ibland kan man ju få så mkt för pengarna.. en bagagelucka full för 2000 kr. är ju inte illa pinkat.

nu till vårt problem. putte ringer nu ikväll å säger att han håller på å bli sjuk-- nooooooooo- inte nu! det får han inte. ja sa, men inte får du bli sjuk nu till helgen, ja som bakat till ditt kalas. hahha.. i själva verket menar ja. nej inte nu i helgen för vi ska ju ha överraskningsfest åt dig.. :D

han anar ingenting. vi blir mellan 15-20 pers som dyker upp på kvällen. på dagen så ska vi ha kalas. så det blir dubbelt upp. farmor min orkar ju inte gå ut på kvällarna så då kör vi kalas på dan. kommer att bli så stressat den dagen. ska hem till mamma innan å förbereda. å sen så ska vi dit. å sen hem till mamma igen å fixa det sista och sen byta kläder å allt. ja det kommer bli stressigt. men så värt det om det går bra..

va å leta micro åt honom. han hade mormors gamla, men den va ju från 20 talet så den va hemsk. har stört mig på att han inte har en nu de senaste gångerna om ja haft med mig tex bröstmjölk eller ersättning. måste stå å värma upp allt som tar en jäklans massa tid. ersättning eller vatten i micron å voila. nu ska han få en iaf.. men det gick inte så lätt. det tog en jäklans tid faktiskt. vi va runt överallt å leta. de har bara en massa plastiga. så dem vägra ja köpa. ska man köpa en så kan man ju lika gärna köpa en vettig på en gång. så vi ska iväg igen imorrn å leta.

å ja hoppas verkligen inte han blir sjuk nu. det skulle ju vara så typiskt!

Mina fina kommentarer
Postat av: L

Haha vad skoj! Svårt om han blir sjuk.=/

Får hoppas han håller sig hemma och att han håller sig frisk!

Massa bilder vill jag se!!=)

Postat av: Therese och Henry

Spännande!! Hoppas det gick vägen och att ni hade en trevlig fest, ser fram emot bilder!! =)

2009-04-25 @ 21:01:30
URL: http://www.minunderbaravarld.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: