Nu igen..

Usch nu är ja trött igen! den där jäkla tröttheten. Antar att alla hormoner är på väg ut ur kroppen. Sen med Theo's tempo om dagarna så blir man väl inte mindre trött. Han sovrutiner ändrades över en natt. från att sova till 9-10 så vaknar han nu runt 7 snåret.. sån skillnad. Han är nästan vaken senare på kvällen med, sover mindre på dagarna. Förstår inte att han orkar...

Vill hinna med att göra så mkt. pyssla med hans rum tex. vet fortfarande inte hur vi ska göra med datorn där inne. Klurigt. Vi har iaf barnsäkrat lite här å var nu. Måste tillbaka till ikea och köpa lite fler sådana där lås som man sätter fast i luckor å sånt. har satt de jobbigaste luckorna. å sen några kanter i vardagsrummet. ska ner i källarn och hämta upp lite som vi plockat ner som tillhör säkerhet (som kom med lägenheten)..

nej nu orkar ja inte skriva mer. älsklingen väntar på mys :D yey!

Theo´s rum


På dörren så vill jag antingen ha, här bor en prins eller T is for Theo. så sött. Båda texterna ska vara i limegrön. Men jag får se vilken jag väljer. Så fint iaf.. hiihi.

Theo´s rum


Hitta lite smågrejer på ikea. Mattan som ja kollade på va helt ok faktiskt. Inte så hemsk färg som jag trodde. Hyllan som är bredvid mattan kikade ja på för länge sen. Vill ha två lådor nertill och sen kan man ställa en lampa på den och sen hans böcker på de översta hyllorna.

Hitta ett vanligt träbord som va 2 cm mindre än barnborden. Men det borde funka. Är i svart dessutom. Kanon! Stolarna som är i blått finns även i grön som jag såg. Skulle nog va fint till det svarta bordet.

Sen den blåa stolen önskade ja att det fanns i en annan färg. men vi såg den igår och sen såg så rolig ut. Sätta en liten kudde eller dyna på botten och så en lampa, så kan theo ha den i en myshörna. Själva sufletten går att dra ner ända vägen ner - så det blir som en kokong. Å sen kanske en grön liten förvaringskorg till det. Hittade även söta hyllor och sånt.

men ja har lite tid på mig att grubbla :D

Lite nytt


Handlade liiite nytt till Theo idag.

Theo´s rumSnart fyller han ju ett år! hah. snaaaaaaaaaaaaaaaart.. så då ska rummet stå klart. Så är tanken iaf. Måste köpa rullgardin in hit. lite möbler som ja redan kollat ut. å en matta. gärna en grön. ska till ikea imorrn å kika på det. hitta en där. men sen får man väl se om den är lika knall grön som på bilden. den vill ja inte ha i så fall. hitta en sån söt på mio.men den kosta nästan 1500 kr. men i väääääääääärsta fall får ja väl köpa den... =) ska iaf till ikea imorrn. se om man hittar lite inspiration.. men åt det gröna hållet ska det iaf gå =)

Kapat av håret

igår gjorde ja det. den radikala förändringen. klippte väl en 2½ dm av mitt hår. rakt av. väck! känns jätte konstigt att det är så himlans kort just nu. men ja antar att man vänjer sig,, nån gång,,

kallelse..

ah blev faktiskt glad då det i brevlådan kom en kallelse för å kolla in cystan..  redan denna månad! så jäkla skönt. ja som trodde att ja skulle få vänta i två månader som de sa. nu blev det tre veckor istället,. så skönt. 1½ vecka kvar dvs, å ja hoppas på bra nyheter!

Ny presentation..

När vi kommer hem från grekland så ska ja sätta mig ner och fixa min presentation. Den ska vara exakt likadan, men ja ska byta ut bilderna på theo iaf. Förhoppningsvis så får ja några kanon bilder då vi i grekland. Hoppas!

Handlat..


Handlade kläder för några dagar sen. Är till Theo i vinter. myyys :D Hoppas dem är lika fina då de kommer hit.. hoppas hoppas!


Blev även dessa saker!

Damn!

Helt plötsligt så började det värka som fasen här =/ Blir alvedon å sen sängen..
Nu är det AUGUSTI dessutom!!
- var det inte då ja redan skulle vara gravid? =/