mer om dop..

Ja idag så fick jag tag i alla som jag skulle ha tag i. sweeet! blev inte det datumet som vi hade tänkt oss utan den 16 maj. allt annat va uppbokat. vi hade tur som ens fick en tid. sofia kyrka är tydligen poppis. Vi ville ha den eftersom det känns som om båda våra familjer är uppväxta med den kyrkan. Johans familj och min familj bodde tom på samma gata. lite roligt. mamma konfimerades där. Så det känns jätte bra att vi fick den kyrkan.

först så pratade vi om att vi ville ha samma kyrka som vi gifte oss i. men eftersom det ligger i heby så kändes det så jäkla långt. vi drog ju dit allihopa. men nu är det "bara" ett dop. så det blir bara fika efteråt. så då kändes det som om vi skulle ha kvar allt i sthlm eftersom de flesta är här.

Vi har tom bestämt präst. Å det va en präst som går tillbaka en bit bak i tiden inom johans familj. hon begravde tex johans mormors mamma å de har haft en bra kontakt med henne (hans mormor). så de blev jätte glada att vi fick henne. att vi valde henne och att hon kunde just det datumet. roligt. Känns lite mer speciellt då..

dopklänningen får vi låna av kyrkan om vi ville det. vi får se hur vi gör. har ingen större lust att betala en jäkla massa pengar för någe han ska ha på sej i vadå 30 min. men samtidigt så vill ja köpa en och starta någe som kan följa med i flera generationer sedan. det skulle vara så mysigt!

nu  är det jakten på lokal som fungerar. den jag hade tänkt mig här på samma gata som vi bor den såg så liten ut. men de brukar ha flertal i området här. så vi får se om vi kan hitta nån. eller om ja kan hitta nån... =)

sloooooooooowmotion..

så då ska mailen vara iväg skickade till Marcus. Han hade nån polare som kunde sjunga riktigt bra. Han nämde det förut då han var här. Att det kan tänkas vara någe till dopet. Riktigt bra idé. Får se om han kan det datumet.. Preliminära är den 2 maj! Men vi måste ju kika om han vill å kan. Sen måste ja ta å ringa prästen..
Tycker det är lite små jobbigt detta. Jag vill ju att det ska gå undan så att jag kan boka tid etc. Börja fixa med inbjudningar, dopklänning och vad man ska göra efteråt. Om det ska bli smörgåstårta eller om man ska fixa nån fin tårta - som till bröllopet. Eller om man ska göra smörgåstårta. Måste se om det går att ordna med musiken - dvs att man får texterna etc. vilka psalmer. Vad man ska ha på sig ;) ja det är ju mkt. Å nu är det Johan som håller i tråden eftersom det är hans bästa vän. Känner inte för å ringa själv och säga, nej men tjena. Kan du öka takten. Det är hans jobb. men han är såå seg. Han har ingen panik. Allt går i slow motion. Vill man ha någe gjort så får man göra det själv. Men ja. Det går ju inte så bra i det här fallet. Nästa helg kommer iaf Johans "bror" upp hit. Han var hans best man på bröllopet. Så då ska han fråga om han vill bli gudfar. Men ja tror redan det är bestämt. Han frågade redan på bröllopet nämligen. Eller fråga och fråga. Han sa DU SKA. haha. Själv tycker jag det hela är jobbigt. Vi får se hur det blir med allt..

Två låtar till dopet..


Hörde det här då en "vän" hade sitt dop. å den va bara fööör bra. å så mysig å stämmer ju in på hur man känner. Den låten berör helt enkelt. den andra låten är Theos sång. Ja hoppas att ja kan fixa den (alltså noterna). Det är tydligen ett problem. Men om han vi tänkt på (som ska sjunga) är riktigt bra, så kanske han vet hur man spelar den iaf.. Den hittar ni här: http://www.dopguiden.se/musik/theos_sang.html

Dop..


Håller på å kollar upp dop för fulla muggar. ville egentligen ha den 14 feb, men nu hinner vi inte. Jag vill inte stressa heller för den delen. Det har ja fått nog av.. Så nu blir det maj har vi beslutat. Ska ringa Nils som prästen heter. Fixade ju numret för ett tag sen. Sofia kyrka. Ska kolla upp den 2 maj. Se om det funkar. Johan ska kolla med Mattias då oxå - om han kan. Vilket är viktigt. Måste kolla upp lokal och dopklänning. Vad man ska käka etc. Sen inbjudningskortet har ja redan hittat. Men de kosta 18 kr st. fyyy fan. Vill inte lägga så mkt pengar på det. Ska prata med marcus oxå. Han hade ju en vän som tydligen va bra på å spela å sjunga. om vi ska "hyra" honom oxå. har redan bestämt två låtar. sen så får man ju bestämma med prästen om resten.. ♥

Ny kategori..

Så nu har ja skapat en ny kategori här.. Anledningen är att jag så småningom kan börja promenera som vanligt igen och kanske gå ner alla dessa kg som ja samlat på mig under graviditeten. Vägde mig på bb den 24 nov:
Nu har jag ju stått still på samma vikt i en månad nu. Så jag räknar inte med att gå ner någe den närmsta månaden. Men kanske till sommaren. Skulle vilja väga 67 då i aug kanske. Har ju vägt 63 som lägst och då mådde ja inge vidare. Efter missfallet så vägde jag 67 och då mådde jag ganska så bra ändå. Så det vill jag väga igen.

Varning!

En varning går ut till dem som har familjeliv!! Johan upptäckte just virus på datorn, eller ja i förrigår. Han spårade viruset till familjelivs hemsida. tydligen nån som hackat in sig där. så alla ni som har sida där eller tänkt att gå in, gör det inte!!! krams!