Blaj

Idag har varit en konstig dag, Verkligen gått upp å ner hela tiden. Vet inte vad det är för fel. Va så snurrig då jag vaknade imorse.. hemskt. Mannen åkte iväg å handla frukost. stannade hemma extra länge bara för att kunna åka å handla. han är så snäll å omtänksam. jag klev upp sååå trött. men ja kom upp. käka frukost och drack kaffe. något som jag baaara gör då jag kan få upp ögonlocken.. 

blev pigg å rusade till tandläkarn. ja ringde dit i ons då ja helt plötsligt blev jag svullen i tandköttet. kom dit å det va ett mega hål??? något som hon inte sagt till  mig. blev irriterad, men ja ville bara få det gjort. fick bedövning å den tog ju inte som det skulle. ja har sån jäkla låg smärtgräns. ja kände ju hur jävla bedövad ja va i käften. men inte på det stället där ja behövde, det ila till så förbannat. min tandläkare är ändå jäkligt bra måste ja säga, hon har tålamod och hon tar det försiktigt. finns ju en anledning till att ja går till just henne.

det ila ju till som fan.. blodtrycket föll å ja trodde ja skulle svimma. tur att man sitter ner, sen börja ja böla. fy fan. ja hatar verkligen att gå till tandläkare.. jag svettades löjligt mkt. vet inte vart allt kom från. men stolen va superblöt. det rann från pannan. ja som aldrig svettas så mkt annars. men just där så blir det så. fick mer bedövning å så fick ja sitta i vänntrummet så att det tog ordentligt,. efter att ja va klar så tog det 4 timmar innan det släppte.
hon sa till mej att inte fika på en timme. men ja kunde ju inte ens dricka vatten efter 3. så fort ja drack så kom det upp i näsan+?? vet inte hur det gick till? börja liksom rinna.. hel skumt. så ja trodde ja skulle svälta ihjäl där ett tag..

ja är så rädd att det ska börja göra ont. hon sa att om det börjar värka mer under helgen så skulle ja till akuten. då blir det att dra ut tanden. det är ju visdomstanden som jäklas. hatar dem. men när ja va liten så drog ja ut en tand. så det är som ett glapp på den sidan. å dra ja ut visdomstanden så då har ja en tand på den sidan.. kommer ju kännas konstigt å kommer man kunna tugga ok? aja. som det verkar nu så har ja ju inte alls ont. hoppas det fortsätter så..

lämnade bort  theo för första gången idag med. till min bror. ja har ju lämnat till johan ju,. å då lämna ja ju egentligen inte honom =) men ja ringde brorsan å kolla va han va, då erbjöd han sig att passa  theo,. så ja sa ok. det gick super bra. han såg så glad ut då dem satt på soffan då ja kom till brorsan., hade verkligen gått super. :D kändes så skönt. inte för att ja tvivla. men ändå. det va ju första gången..

nu på kvällen har ja tvättat två tvättar. städat lite. plockat in disk. känns skönt att inte ligga så efter, man e ju så bra på att inte plocka undan efter sig själv på dan. speciellt då man är stressad.. men nu känns det najs igen..

imorrn ska vi till barkaby. ska in på pop å kolla lite barnkläder igen. å kolla kläder till mej själv. de har ju mammakläder. :D å sen så ska vi till netonnet å handla en digital fotoram till. är till mamma som fyller år nästa vecka,. när hon hörde att vi hade köpt en sån till johans mormor så sa hon högt att hon hade kollat på en sån å att hon ville ha en sån hon med.. så jaaa hon fyller ju år.. så varför inte köpa en sån helt enkelt :D sen ska vi handla på vägen hem med. så det blir lute påfyllning i kylen. se va vi ska hitta på för mys på kvällen..

känns sååå skönt att inte ha helgen uppbokad för en gångs skull :D

Mina fina kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

hoppas du hittar lite mer fina kläder till theo skratt och framför allt att dom har några fina mammakläder...kram

Postat av: L

hmm mamma kläder?? för att det är bekvämare/sitter snyggare eller e det något på g?????? :D

2009-06-13 @ 19:45:01
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: