Tips!


Ägglossning..

Va på återbesök idag på huddinge sjukhus. Är något obehagligt med det där stället alltså. kan inte komma över att både mormor å morfar dog där. Även om Theo föddes där så försvinner inte den där "onda tanken"..

va iaf på kontroll och det gick jätte bra. verkligen jätte bra. är så glad. det hade läkt ihop hur bra som helst. så skönt. min kropp har ju en tendens att ta sån tid på sig. men det var den där två månaders gränsen och sen så blev allt bara bättre å bättre. nu kan ja ju tom gå på toa som en normal människa. känns bra. har inte haft ont på flera månader. känns så bra.

ja ska iaf till en sjukgymnast. ja skulle gått dit redan efter två månader. ja skulle fått en kallelse. vilket ja hade för mej, men eftersom det inte kom nån så trodde ja att ja hade uppfattat det fel. men nu ska ja iaf dit. kommer att få hjälp med avslappning och kunna träna lite höfter å sånt. så att jag tillslut kan bli 100% så att man kan få en bebis till i framtiden..

Det roliga var ju läkarn. Hon va jätte trevlig och lite små rolig. Hon frågade vilket preventivmedel som vi använde och jag sa inget. när hon sa så, ja då tänkte ja mer på spiral, p piller, p stav. ja sådana saker. ja räknade inte kondom.. hah. ja vill ju inte ta några hormonbaserade preventivmedel just för att ja reagerar så starkt på dem. det tar så lång tid innan min kropp reagerar att ja är utan. sist då ja sluta med mina p piller så tog det ett år innan min mens kom tillbaka. så ja vill inte göra samma sak igen. om ja vill bli med barn så vill ja ha möjligheten att välja det. på en gång då.. inte vänta ett år då ja känner mej redo igen..

men iaf. hon sa till mej. du vet använder man inte det så blir man med barn.. åå fan. haha. det hade ja ingen aaaning om.. men det roliga var att hon sa till mig. Bara så du vet så har du ägglossning idag, å så log hon. haha. skoj. sprang ut å sa det till johan. haha. asså inte för att vi ska skaffa en till unge nu. mest för att det va så jäkla skojjigt.. :D

å en till rolig grej. mötte grannen idag. å så fråga han. jaaa hur mår den här lilla krabaten då. ja svara att han mådde jätte bra men att han va lite trött just då.. han tvärslockna ju å snarka i hissen :D å så klämmer han ur sig. jaaa anna hon är gravid. han såg så stolt ut. vi kommer att bli föräldrar i sept. så vi kommer inte bara bli grannar utan grannar med barn å så log han. trevligare grannar får man ju leta efter. va ju sån rolig nyhet tycker ja. känner dem inte så väl. men blev så glad för deras skull att ja höll på å börja böla i hissen. snacka om att man har issues med hormonerna än.. haha! :D

nej nu ska ja sova här. så trött! vore trevligt med lite sömn å mys med mannen.. krams!

.......

Usch är bara så jäkla ledsen idag. Vet att allt är ok. men ändå. aldrig mått så dåligt i hela mitt liv tror ja.