Hoppas så mkt..

Idag så testade jag mig inför äl. De senaste gångerna har det ju tagit sån lång tid och jag är faktiskt jävulskt trött på att vänta på att vänta. Så jag har inte alls testat med stickorna en längre tid. Jag började nu i fredags - men baaaaara för att jag hade flytningar. Nu när vi legat sjuk å så har vi ju inte haft sex. Då upptäcker man ju flytningar lite lättare. Och det visade sig idag att jag fick utslag. Blev helt chockad för det med. hah. För jag trodde att ja skulle ha äl om ytterligare två veckor. Så min äl kom i tid denna gång. Så min kropp verkar ha kommit i mer balans. Jag mår inte heller illa av äl. Känns väldans skönt! Jag har inte ont heller. Men det behöver ju inte betyda något. Kan ju innebära att ja inte haft äl än. Tycker att tiden har gått väldans snabbt sen jag fick min mens och min energi är uppe i topp. Visst jag är ledsen att det inte blev något sist, kanske inte händer någe nu heller. Men jag kan inte förändra det som varit. Bara Hoppas på att någon gång kommer vi att få plusset vi längtat efter sååå länge! SNÄLLA SNÄLLA, LÅT MIG/OSS FÅ EN TIDIG JULKLAPP!


Planer inför jul

Ja igår så sa ja till kerstin (svärmor) att "ni kommer väl på jul nu" å svaret blev rakt av nej. Dem hade ju ingen hästvakt. SUCK! Jag blir fanimej galen! Sist då jag frågade så sa hon en heeeeeeeeeeelt annan ursäkt. Blir så sur. Väldans sur faktiskt. Däremot så tyckte hon att VI skulle åka upp till dem. Så fan heller. Ska prata ordentligt med Johan om det. För jag känner att de får kuska sig ner. Vi har åkt upp varje år sen jag och Johan blev ihop. Fine förut. Men nu har vi Theo. Å det är iiiiiiinte skoj att åka en längre sträcka med honom nu. Speciellt inte en som tar 1½-2 timmar. Så jag sa nej till henne. Jag var riktigt otrevlig mot henne, men jag sa vad jag kände. Va räknade hon med? Att jag skulle le och säga, men då kommer vi. Har ju liksom inte bara skickat ut inbjudan till dem. Det är min familj med. Nej usch. deras ursäkter gör min kräkfärdig..

En glad överraskning är däremot att pappa kommer. Helt otroligt. Jag är fortfarande lite smått chockad. Va ju liksom inte igår vi gjorde något på jul. Nu ska vi först till farmor och sen åker vi hem till oss och fortsätter julen. Känns super mysigt.. Ska planera lite nu inför jul. Blir inga större klappar till dem. Tänkte köpa ramar och fixa kort på Theo. Min bror bad om det speciellt. Dessutom så har varken pappa eller mamma en stor ram med bild på honom. Kanske ska köpa pappa en digitalram med en massa bilder. Får se hur vi gör.. Men ska mest koncentrera mig på mat och dukning. Vill ha en riktigt fin dukning!..

Sneak peak..

Tårtan kom idag.. Tog kort uppifrån kartongen. haha. Ska ta bättre bild imorrn :D

chokladtårta fylld med skogsbär och vit chokladfrosting

 


Pussgurkor! :D

Ni är sådana pussgurkor. Känner mig på så mkt bättre humör efter att jag hört från er att man kan "häva" att nån är gudmor. Antingen inte ha nån alls eller ge det till någon annan. Ska ringa prästen hade jag tänkt. Redan i morgon om jag hinner. Tror dock inte jag kan det. Skulle bara känns sååå mkt bättre faktiskt. Och johan var verkligen på den idén. Då han inte ville ha henne som gudmor egentligen. MEEN han sa inget till mig, så hur skulle jag då veta? Dessutom kändes det bra just då - iom att hon hade fått missfall och jag tyckte synd om henne. Tänkte att det kunde pigga upp henne vilket det oxå gjorde. Nu i efterhand så ångrar ja ju mig djupt. Nästan redan i början på juli, då det började märkas tydligt att hon inte brydde sig om Theo.

Det här med att någon är gudmor tar jag väl inte på största seriösaste allvar. Men jag tycker ändå att det ska vara någon som jag känner och umgås med. Alltså vara en vän. Så det skulle vara skönt att bara sudda bort henne från den rollen. Och kunna gå vidare. Ah så skönt. För DET är det enda som tynger mig nu. Helst skulle jag oxå vilja att kyrkan skulle skicka ut ett brev om att hon inte längre va det. Va gott ja skulle må då.. :P

Där föll droppen..

Jag kan tycka att även om man inte pratar med varandra så kan man ju iaf säga något om min sons första födelsedag. Vi är ju inte ovänner på något sätt. Egentligen räknade jag väl inte med att hon skulle höra av sig. Men man kan ju alltid tro att personen är bättre än vad han/hon är.. Men det vart inte en ynka kommentar. Önskar att jag kunde radera henne som mitt barns gudmor. Göra om det igen. Välja någon annan som faktiskt lever upp till mina kriterier att vara en bra gudmor. Kan väl tillägga att dem inte är höga. Bara att man ska finnas där, i vårt liv. Vara en bra vän. Men någon mer ego får man väl leta efter. Idag, nu på kvällen så raderade jag henne från facebook. Jag känner inte den där människan längre - och vill inte göra det heller..

Sötis!

Skrutten somnade såhär med pappa i sängen. älsklingarna mina!


Lite julfint..

Lite svårt å fånga hur fint det blev. Ligger stjärnanis och kanelstänger i där. Men det är inte riktigt klart än..

 

Blev fyra st julstjärnor med.. Imorrn ska ja ner och rota i källarn. OM jag orkar..

Jobbig vecka som kommer..

Det kommer att vara sååååååå mkt att göra denna vecka. Jag vill egentligen bara försvinna någonstans. Johan hade inte mkt att göra alls. Han sa att de närmsta tre veckorna så skulle det vara så lugnt på jobbet. Yeah right. Han kommer att jobba dagarna långa denna vecka som kommer. Även kväll på tors. Jag vill gråta. Av stress. Förstår att han har ett jobb att sköta. Men varför just denna vecka??  Vi behöver städa, åka och handla, fixa med det sista vi har att göra.. Fixa Theo's rum. Usch. Jag som sett fram emot denna vecka så länge. Ska ta å köpa några pack med red bull å sen får ja hålla på dygnet runt. Kommer inte förvåna mig om jag blir sjuk efter denna vecka. Brukar vara så min kropp reagerar. Jag hoppas på lite tid över i morgon efter alla kalas. Att kunna göra lite nytta. Idag är jag helt å  hållet slut. Har förresten beställt tårta från åsa. Hon är så himlans trevlig. Har stor tillit att hon kommer att göra en suverän tårta. Ser fram emot det! Theo måste ju ha sig en tårta! hehe. Till helgen blir det smörgåstårta! Ska göra några..

Sen lite mer å klaga på. Personer som inte kan säga att dem kommer. I morgon är ju sista dagen för att svara. Om man kommer eller inte. Ändå är det flera som inte hört av sig. Några av dem är johans mobror och hans familj. När dem skickar inbjudan så måste man ju svara så fort som möjligt. Men när det är tvärtom så hör dem aldrig av sig. Aldrig. Sist, på dopet - ja då fick ja höra av mig till dem för å kolla om dem kom och hur många. Störde mig som fan på det. Och sen när dem väl kom, så tog dem med pojkvänner och så? Så jäkla skumt. Säger man inte till om sånt? Nu har dem inte hört av sig igen. Men jag tror att dem kommer. Johans mornor skulle nämligen åka ner i veckan och bo hos dem. Sen skulle hon väl åka hit med dem på lör. Men menar dem då att de sagt att dem kommer? För det gör inte jag. Det är ett antagande. Och dem har inte hört av sig alls. Blir såå trött på dem. Tänker inte höra av mig till dem alls i morgon. Och sen kommer jag planera som om dem inte kommer. Och pratar jag med tex johans mamma så ska ja pika om det hela. Att jag inte tänkt på mat till dem - eftersom dem inte ringt och tackat ja.. Hur kan man inte ringa och säga till ?

Presenter..

Min käre man ville ju väl. Men sa åt hans mamma att hon kunde köpa en bobby car eller lego till Theo i ett års present. Dvs det vi skulle köpa till honom. Men nu ville dem köpa bobby dåra. Ja men då får de väl göra det. Men jag skrev specifikt att vi inte ville ha den blåa eller röda. Dvs denna bil på bilderna. Vilket e skit svårt att hitta. Jag har letat och letat. Vet att det finns på hemsidan. Men ja antar att johans mamma inte tänker så långt. Ja hoppas att dem inte köper en annan bil å säger att dem inte hitta den här. För i så fall kunde ja beställt den "Theo"  (läs mamma) ville ha. Är ju fööör jäkla muppig då?


Inspiration julpyssel..

 

Gillar julpyssel. Förra året så blev det ju inte alls av. Men då hade vi Theo som vi pysslade om. Nu har ju Theo blivit så stor. Snart ett år juuu! Så nu ska vi ha en ordentlig jul här hemma. Så himlans mysigt. Har köpt blockljus och lindat i ståltråd. Jag såg en bild som såg ut som denna längst ner. Men när jag stod där med alla dessa små piller grejjer som finns, så kunde ja inte bestämma mig. Så det får nog vara som det är. Men är osäker..


Gah..

Mår fortfarande så jäkla illa. Va fasen är det som gör att jag känner det? Mina bröst är idag större. Så ja undrar om det kan vara mensen som påverkar mina hormoner. Just för brösten och sen kanske illmåendet med? Kommer när det vill nämligen. tröttheten är ju ett faktum med.
Mensen har varit mkt mkt mindre idag och värken med. Så skönt. känns som om skiten är slut när som helst. Testerna från testlagret kom idag iaf. Beställde igår kväll och hade dem med posten idag. går ju så snabbt! kanon!

usch känner mig så nervös och illa till mods att vi måste gå igenom detta igen. inte allt som hör till alltså. Utan väntan och väntan och väntan.. nervositeten..

skönt att det är så mkt som händer just nu. så att man har en del å pyssla med medans iaf..

Bobby car

I present så får nog Theo en bobby car av oss. Han älskar ju den där jäkla bilen på öppna förskolan. Plus att när vi va på kalas i söndags så såg han bilen och skulle inet därifrån. Den e ju så rolig! Se om vi kan handla den snart. Vi har ju lite fullt upp. Men har noll lust att köpa den på nätet. Vill ha en av dessa :D (efter mkt om å men)..


adventsljusen..

Ska ändra lite med tråden. Men annars så ska dem se ut såhär.. Har problem med att hitta ett ljusfat däremot. Sen får jag se hur det blir med det. Men jag hoppas att jag kan hitta ett.


Vill ha..

Vill ha mina vita vinglas nu. Å så den söta glöggvärmaren..


Börja om..

Då var det bara att börja om igen.. får hoppas på att vi får en julklapp i år.. igår kväll mådde jag så jäkla illa igen.. men det svider inget i magen.. som vid magkatarr.. hulka å va super känslig för allt. ja hajjar inte vad det är? skit jobbigt är det iaf. för det kommer å går dom det vill.

i natt så vaknade jag helt dyngsur verkligen blöt. så jag fick byta alla kläder som jag hade på mej.. alla! skulle väl behövt att byta lakan å så. men det orkade jag inte alls. ikväll är det tvättstugan, så då ska ja tvätta upp allt.

mensen är på g. börjat blöda lite lätt. har förjävlig  mensvärk och magen är uppsvälld. är sååå deppig. allvarligt talat. men det är bara å börja om igen. ska in på testlagret och köpa upp mig på tester å så.. eftersom min mens är så förbannad oregelbunden så går det ju inte att förutse när man har äl.. men det är bara å börja om. hoppas på att nån jäkla gång så måste det hända någe..

Illamående..

I tors kväll så blev jag så himlans illamående. Men igår var det väl värst. Kom ut från max och kunde knappt gå till bilen för det kändes som om det jag just åt var på väg upp. Stod och hulka vid bilen i några minuter men inget kom upp. Sen gick det vara över. Hade inget sådant på hela dan. Idag fick jag illamående känsla då jag hjälpte johan i badrummet. Sen vart det bra och höll i sig tills ja käka nu ikväll. Mådde illa igen. Och efter nån minut så va det lugnt igen. Ända tills nyligen då jag tänkte mysa med min alkoholfria glögg. Då kom illamåendet igen. Kommer ju oftats i samband med mat. Så det måste ju bara nån slags magkatarr.....

Efter illamåendet igår tog ja nämligen gravtest imorse och det va negativt.

Give me a break

Usch ja har värk i magen. precis som ja hade veckan innan mens. ja har flytningar nu med (ja har inga äl test kvar. men inte fasen kan d va äl nu igen? vet att emma skrev mig och sa att cystor kan visa fel utslag.. hoppas inte det). precis som ja hade veckan innan mens. finnar. dåligt humör, noll tålamod. godissugen.. är det mens på g eller vad. noll graviditetssymtomer. suck! fan kan man inte bara få en break liksom. att det ska vara så svårt att bli gravid denna gång.

när min mens dyker upp så ska ja ringa sös igen. cystan ska bara bort. läkarn skulle ju ha ringt mig men gjorde aldrig det. irri.. men ska ringa honom i nästa vecka igen. klaga lite extra på att han aldrig ringde och be dem ta bort skiten. måste ju vara den som orsakar barnlösheten. hade ju iiiiinte detta problem innan. å det enda som är annorlunda är att ja fått barn och har en cysta. tvivlar på att det är det först nämnda..

BLAJ

Tack

Tack allihopa för allt stöd! sååå gulliga ni är! Lovar att svara er så fort ja hinner å kan. Är såå trött.. krams

Lampa

har ju trixat lite här hemma. nu kom äntligen lampan upp i köket. Fick ju den då vi gifte oss 2008. Så den har ju väntat ett tag. Först skulle vi vänta på att vi skulle flytta. Å sen var sockeln fel på den. Jätte skum faktiskt. Det är ju ändå en märkeslampa. Så man tycker att den borde vara ok. Men inte! Sp nu bytte ja ut den å voila..

 

Nu är det egentligen inte meningen att vi ska ha bordet såhär. men i lör kom vänner över på middag och vi lät det stå kvar så. plus att lampkontakten är anpassad till att bordet ska stå sådär. så dumt egentligen. Dem sätter ibland kontakterna på konstiga ställen.


YES

Japps. ibland är det förjävligt skönt att ha fel! för idag, nu på kvällen, så kände ja inte alls att mensen va på g. å inte nån grav heller. så då gick ja å kolla min äl.. å tamifasen så fick ja utslag. hiiiiiiiiiiiiiiiiiii. så nu ska ja å mannen mysa.. ja så fort jobbet e klart. :D men sen så..

blev bara på så bra humör. att det kanske inte e kört denna månad iaf! håll tummarna nu! :D

Börjar likna någe..

Igår pulade jag ute i hallen. Jag skulle upp med alla mina tavlor är tanken. Ska bli en theo vägg. Ska ju framkalla bilder, så ja tänkte framkalla några som kunde sitta på väggen. Saknas en tavla där nere. Men den ska upp den med. Blev iaf väldans nöjd måste jag säga. Över förväntan.

 

I lördags fick vi även upp texten på väggen ute i hallen! Det vart så fint! Vi vinklade lite på welcome så att det inte blev sådär jätte rakt! Jag vart så himlans glad! :D Nu fattas det bara att göra fint i resten av hallen.. Men det går ju framåt iaf. Alltid någe..

 

Gjorde även Theo´s hand och fotavtryck igår. Har filat lite på dem så att dem passar i ramen. Idag ska jag köpa en tuschpenna lr tunn pensel och måla. så att man kan skriva namnet och datum. vore trevligt.. Sååå ja ni ser. jag är i full gång =)