Jobbig vecka som kommer..

Det kommer att vara sååååååå mkt att göra denna vecka. Jag vill egentligen bara försvinna någonstans. Johan hade inte mkt att göra alls. Han sa att de närmsta tre veckorna så skulle det vara så lugnt på jobbet. Yeah right. Han kommer att jobba dagarna långa denna vecka som kommer. Även kväll på tors. Jag vill gråta. Av stress. Förstår att han har ett jobb att sköta. Men varför just denna vecka??  Vi behöver städa, åka och handla, fixa med det sista vi har att göra.. Fixa Theo's rum. Usch. Jag som sett fram emot denna vecka så länge. Ska ta å köpa några pack med red bull å sen får ja hålla på dygnet runt. Kommer inte förvåna mig om jag blir sjuk efter denna vecka. Brukar vara så min kropp reagerar. Jag hoppas på lite tid över i morgon efter alla kalas. Att kunna göra lite nytta. Idag är jag helt å  hållet slut. Har förresten beställt tårta från åsa. Hon är så himlans trevlig. Har stor tillit att hon kommer att göra en suverän tårta. Ser fram emot det! Theo måste ju ha sig en tårta! hehe. Till helgen blir det smörgåstårta! Ska göra några..

Sen lite mer å klaga på. Personer som inte kan säga att dem kommer. I morgon är ju sista dagen för att svara. Om man kommer eller inte. Ändå är det flera som inte hört av sig. Några av dem är johans mobror och hans familj. När dem skickar inbjudan så måste man ju svara så fort som möjligt. Men när det är tvärtom så hör dem aldrig av sig. Aldrig. Sist, på dopet - ja då fick ja höra av mig till dem för å kolla om dem kom och hur många. Störde mig som fan på det. Och sen när dem väl kom, så tog dem med pojkvänner och så? Så jäkla skumt. Säger man inte till om sånt? Nu har dem inte hört av sig igen. Men jag tror att dem kommer. Johans mornor skulle nämligen åka ner i veckan och bo hos dem. Sen skulle hon väl åka hit med dem på lör. Men menar dem då att de sagt att dem kommer? För det gör inte jag. Det är ett antagande. Och dem har inte hört av sig alls. Blir såå trött på dem. Tänker inte höra av mig till dem alls i morgon. Och sen kommer jag planera som om dem inte kommer. Och pratar jag med tex johans mamma så ska ja pika om det hela. Att jag inte tänkt på mat till dem - eftersom dem inte ringt och tackat ja.. Hur kan man inte ringa och säga till ?

Mina fina kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Man blir ju galen, hur svårt är det att ringa och berätta om man kommer eller inte suck Säg till om du behöver hjälp med något i veckan :)Kram

Postat av: Annelie

Verkligen dålig stil du vännen!!

Står det O.S.A, så ska man väl rätta sej efter det!!

Tycker du gör helt rätt i att INTE räkna med dom, OM de nu inte hörde av sej vill säga!! ;)

Skulle gjort samma sak!!

Så... GO NINA!!! ;D

Good Luck All Week!!!Styrkekramar

2009-11-22 @ 23:28:59
URL: http://lallisbrallis.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: