Söt..

Brorsan lura in mej på en sajt och där har ja sutti ett tag nu. Så himlans söt. Designa den själv. Vill köpa den till Theo. Men vill ju veta att jag är gravid innan. Värsta mardrömmen att tänkas köpa den och sen blir man inte gravid under 2010. Alltså så att man får ungen innan 2010..


Inge hopp..

Känner av symptomer som om mensen är på väg. Det svider i magen på mig just nu och så hade jag sist med. Är lite andra detaljer som jag grundar detta på.. så jäkla irriterande. jag vill inte! man blir ju så depp.

jag kollade när ja hade ägglossning. baserar detta på testerna.. tagit det som är starkast. finns tre dagar.. å det va för 1½ vecka sen. Vet att vi pricka det. Men jag antar att det inte fastna bara. Just nu känns bara nästa vecka så himlans långt härifrån.. då vet ja ju. men det är så jobbigt att ladda å ladda. 

man får mensen och så börjar man om igen och väntar på äl. så kommer mensen å då blir man besviken.. å så går man å väntar på äl å så börjas det igen. ja ni hajjar. jäkla berg och dalbana. besviken å väntan. är det d ens vardag ska bestå av? (då syftar ja inte på theo).. men ni hajjar. vill man någe så vill man.. men det tar ju en hel del energi från en..

ah skönt å få detta ur systemet. nästa vecka kommer det att bra loss rejält.. :P

Inbillning..

Kom på imorse att de senaste gångerna som jag varit gravid. missfall och med theo, så vart jag sjuk några veckor efter befruktning. Å nu vart ja ju dålig. Så ja kunde ju inte låta bli att försöka drömma mig bort. att jag är gravid. Man hoppas ju så jäkla mkt. Att magkatarren som jag upplever kan vara något annat. Man blir ju helt knas i bollen. Inbillar sig. Jag känner mig även uppblåst och lite gasig. Det drar i äggstockarna... Fått mer finnar.. Har även gått upp det ja gick ja gick ner. mystisk uppgång helt plötsligt.. ?

är bara så trött på att det dröjer 750 år. ja typ. Å man är ju bra på att inbilla sig. Kan lika gärna vara mensen som är på g. då får ja ju finnar, blir trött och hängig (oftast). Kan va magkatarr som jag har. Passar ju lika gärna in på det med..

jag och mannen kolla igenom stickorna igår igen. ja vet. så tragiskt. hah. kom iaf fram till att om det va någe äl så var det kanske i förra veckan.. dvs ja kommer inte att kunna testa mig förrän nästa vecka.. men med missfallet och med theo så kunde ja inte göra det. fick vänta till vecka 5. sååå sjukt irriterande.. ja lär väl märka om mensen kommer nästa vecka..  suck suck suck..

sen om man väl blir gravid så vet man ju inte om det blir bra för det. kan ju få missfall.. inte bli någe ändå.. låter ja jävligt bitter lr vad? ja känner mej så  iaf. . nu tycker ja 7 månader av låååååååååååång väntan får komma till sitt ände..

Pryder min prins dörr

Kikade ju på en sån här i limegrön. Men det skulle bli nästan 550 kr för att få hem den. Denna betalade jag hela 85 kr. Å ja vart super nöjd.. Visst den är inte super stor. Men den vart perfekt på min prins dörr! Jonas hjälpte mig att sätta upp den så att den blev rak och fin! Så himlans snällt!

 

Köpte även denna som inte har kommit hem än. Ska upp i hallen på den vita väggen där. hoppas den är fin. ska iaf vara skickad så den är nog snart hemma hos mig..


När?

Försökte ta kort på mina ägglossningsstickor. Blir helt galen på min kropp nämligen,. Först va det svagt och sen blev det starkare. Å ja satt å vänta på det starka starka starka.. Men va händer. Jo den börjar om från noll igen. Å dagen efter får jag svagt utslag igen och igen å igen å så blev det liiite starkare å så händer samma sak igen. Noll. Å så börjar det om. Jag förstår inte. När ska ja då ha ägglossning? Kommer ju ta sju svåra år och då som först står jag där gravid. Fy fasen va det ska ta lång tid innan kroppen kommer på banan. Vet att ja e råkänslig för hormoner. Men shiiiiit.

 

Angående blödningen som jag hade för ett tag sen så var det ju uppenbarligen inte cystan som gjorde detta. Suck. Den är kvar. Men då har ju jag börjat grubbla där med. Fick jag ett missfall? Det var ju såå konstigt. Dessutom så fick ja dragningar i bröstet? sååå skumt och de där få kilorna som ja gick ner, har ja nu gått upp. ja 2-3 kg. När inget händer så står man ju och stampar på ett och samma ställe. Finns så mkt frågetecken. Blir trött av det bara. Tur att Theo tar upp så mkt tid att man inte har just den tiiiiiiden till å tänka..


Inbjudan

Skickade ut en liten inbjudan idag. Måste ju ta och hitta ett par inbjudningskort. Som jag letat, men inte hittat någe skoj. Lite besviken är jag.. Ska iaf leta lite imorrn. Se vad ja kan hitta..


Vill ha nu!

Saker och ting som jag vill ha. Tyvärr kostar det ju skjortan om man skulle köpa allt. Tex till vardagsrummet så vill ja gärna ha gardinerna.. Men jag måste ha fyra längder. Dvs där blir det 1000 kr.. suck..

Stjärnorna älskar ja ju sen tidigare. Har ett av dem billiga paret här hemma. Kanon fint! Finns ju i vitt med. Men jag skulle inte ha något emot blue heaven bäddset:en.. Ååå vill shoppa där nu nu nu! Vill ha det fint till jul...


Ska börjas i tid..

Jul hemma hos oss med familjen..

I år hade vi tänkt att ha julen hemma hos oss. Men då är det lika bra att skicka ut inbjudan till familjen i tid. Vet att på johans sida är det alllllllltid fullbokat. Skulle inte vara förvånad om dem inte kommer. Men ja tar det då jag får beskedet.. Vilken dag är julafton på i år?


Nervös...

Usch ja känner mej nervös faktiskt. Men på ett bra sätt. Känner att det börjar hända någe med kroppen nu. hormonerna är på väg ur, ja har gått ner liiite i vikt (äntligen), strecket på magen är borta. Har fått tillbaka mina kalla fötter och händer. Så nu borde väl gravhormonerna vara borta. I hope so! Dessutom så har ja fått en ordentlig menstruation. Så då kommer nog ägglossningen igång snart och jag hoppas hoppas att cystan är borta. Den 22 okt ska ja på gyn undersökning igen och kolla.. Håll tummarna!

Det är över nu..

Ja då va striden äntligen över! Lillemor ska få sina pengar tillbaka! Äntligen! Blev så glad då jag fick mailet att hon gav sig och dessutom tog på sig hela skulden. Finally! Nu väntas bara pengarna in på kontot. Sen slipper vi ha något mer att göra med Mary Kay..

Här är svaret som Lillemor fick:


Hej
Tack för att du har tagit reda på all information. Du har ju helt rätt. Jag är jätteförvånad över att jag blivit så fel utbildad. Jag kommer att ta upp detta på nästa unit möte så att ingen annan hamnar i ett sådant här läge. självklart ska du få dina pengar tillbaka direkt. Jag vill också be  om ursäkt för att jag gjort ett dåligt jobb. Det är ju jag som hudvårdskonsult som borde veta,inte du som kund. Jag var så övertygad om att det var på sättet jag beskrev för dig som det fungerade. Nu vet jag bättre. Så, tack än en gång. Du kan skicka produkterna till mig.
En stor färdigfrankerad vaddpåse som finns på posten är det jag brukar använda. Ca 80.- tror jag. Kan du lägga ut så länge så underlättar det. Skicka i vändande mail Clearing nr/konto nr samt bank som du vill ha pegarna insatta på. Skriv också hur mycket du haft i utlägg för porto så får du det tillbaka på samma insättning.
Jag misstänker att ditt förtroende för mig är ganska lågt men om du skulle vilja prova MK igen för att se om något annat funkar för dig är du varmt välkommen att höra av dig.
Hoppas nu att du snart blir bättre i ansiktet  och tack för att du provade.
Bästa hälsningar
Ulrika

Sen tvivlar jag på att hon tex inte visste något om detta. Men det skiter jag i nu. Så länge pengarna är på väg tillbaka. Det som är viktigast. Mitt mail har hon inte svarat på alls. Däremot så har hon skickat ut reklam till mig idag. Något som jag bara skicka tillbaka..

Vill ha!

Å vill ha den är NU! Skulle ju passa så bra med jeans till Theo då han fyller år!!!

Å ja måste jaga den, nu!


Förbättring..

I fredags så kom ju svärmor. Klockan 11 - dvs en timme innan hon skulle komma, så ringde hon. Hon sa vart hon var och hur lång tid det skulle ta ca att komma hem till oss. Dvs hon skulle nog vara i tid. WOW!!!!! Helt sjukt. Blev helt chockad. Kändes som om det faktiskt va någe som gick in i skallen efter samtalet vi hade. Hela dan va hon dessutom skit trevlig och på bra humör. Denna gång så var dem väl hos oss i 5 timmar iaf. Minst. Så en klar förbättring. Skönt att det gav resultat då jag sa ifrån. Hade räknat med att få vara sur hela fredagen nämligen. Skönt att få fel ibland! =)

Det fortsätter..

"bråket" med mary kay fortsätter.. Skulle ha klistrat in mailet här, men tyvärr så funkar inte hälften, ja mer än hälften av alla sidorna som ja försöker komma in på.. suck. Vet inte vad som är fel. Jag förstår inte hur ja kan surfa här inne på bloggen. Alltså på mina sidor. Allt annat funkar inte.. ?

Iaf. Fick ju mail tillbaka och jag tyckte det va bara så skumt utformat. Hon ska låta glad å samtidigt arg. Man vet inte vart man har henne. Ska klistra in mailet så fort det funkar igen.

Nu kom ja iaf in på mailen. Här är det jag fick av henne:


Hej Nina
Du verkar verkligen ha fullt upp. Fast det var inte denna helgen jag skulle upp utan först 29okt-1nov. Men som jag tolkar det vill du alltså inte ha något mer med mig att göra?
Jag förstår faktiskt inte vad jag har gjort för att du ska uppleva mig så hemsk.
Min ambition har aldrig varit och kommer heller aldrig vara att ställa till det för någon. Tvärtom så, fast du kansle inte tror det, vill jag bara hjälpa inom de ramar jag kan.
Det måste vara härligt att ha en vän som du som ställer upp så helhjärtat. Integritets skäl förhindrar mig dock att diskutera kunder med andra. Även om ni är vänner.
Däremot kan jag förklara hur nöjdhetsgarantin fungerar. (detta var jag noga med att beskriva på klassen).
I första hand handlar den om se till att kunden blir nöjd med resultatet i sin hy. Eftersom MK erbjuder ett brett sortiment kan vi skräddarsy program i mycket hög utsträckning. Därför är första åtgärd att byta produkter i serien för att se om man kan uppnå ett resultat där kunden blir nöjd. Först efter att det utretts får man pengarna tillbaka. Det är MK som stort företag som står för nöjdhetsgarantin och jag behöver uppfylla dessa kriterier för att kunna nyttja den.
Jag hoppas också på ett lyckligt slut i den här "soppan" som du uttrycker det. Att alla blir nöjda och glada, men främst Lillemor som har det såå jobbigt.
Det är verkligen inte roligt för mig heller att bli ifrågasatt och misstrodd på detta sätt.
Om du vill så kvarstår fortfarande mitt erbjudande om att ses när jag kommer upp. Du vet ju faktiskt inte vad du tackar nej till. Jag gillar ju dig alla fall och tycker du är en härlig och kul tjej.
Kram Ulrika

Nu under dagen så har Lillemor varit inne på mary kay's internationella sida och hittat en del fakta. Man ska inte behöva ta emot grejjer på grejjer. Så jag vet att så fort Lillemor hade tid så skulle hon skicka iväg ett mail. Hon hade däremot inte svarat på det mailet som Lillemor skickade sist. Alltså hon Ulrika från mary kay. Så ja hoppas att hon svarar på Lillemors nu. Annars så ska vi skicka vidare ärendet. Såhär ska man ju inte behöva hålla på..

Skrev ett mail ikväll å det blev såhär:

Hej,

Nej jag är inte alls sugen på att ses. Spelar ingen roll vad du anser att jag går
miste om, för om jag inte känner för det så gör jag ju inte det.

Jag tycker inte illa om dig, tycker illa om situationen. Och jag vill inte att den ska
fortgå eller kunna uppstå igen. Klart jag står på min väns sida. Hur hade du
gjort om det var din vän? Jag bad dig inte att berätta något om Lillemor. Jag vet
redan allt. Jag beskrev bara hur jag kände.

Angående det du sa i klassen så sa du att det fanns en massa ja, men till Lillemor
så sa du att hon bara hade ett alternativ. Dessutom så var man inte nöjd så skulle
man få pengarna tillbaka. Å det ska ju inte bli en brännande känsla i ansiktet av
era produkter. Inte heller få en massa finnar etc. Så uppenbarligen så fungerar
det ju inte. Hon kommer ju inte bli nöjd förrän hon har sina pengar tillbaka. Så då
känns det ju som om det bara finns ett alternativ.. Om kunden då ska bli nöjd.

Du som person är inte ifrågasatt. Handlar ju om era produkter. Det är väl därför
vi ens skapade kontakt. Och jag är inte intresserad av att köpa dem. Inte heller
mina vänner. Inte genom mig. Det var allt jag hade att säga.

Så nu får vi väl se vad som händer här näst helt enkelt..

ROLIG sak..

IDAG SÅ TOG THEO TRE STEG!!!!!!!!! HIHIIHH...

Irritation nr 2..

För några veckor sen så var vi hos en tjej som representerade Mary Kay. Hon raggade upp mig på mammablogg galan kan man väl säga. Jag och tre tjejer till åkte och mötte henne. Va ju trevligt å så. Jag köpte inget då ja inte hade så mkt pengar, men hade tänkt å köpa på mig lite från hennes webshop.

Man fick skriva upp om man ville ha ett likadant möte hemma hos sig själv med nya vänner. Vilket jag skrev upp mig på. Va några ja tänkte på. Tyckte det lät skoj. Allt va ju bra tills en vecka senare. Då började hon ringa. Å ringa, å ringa å ringa. Hon ringer hela tiden. Jag kunde inte ta hennes samtal då ja inte va hemma eller hade fullt upp med Theo.

Men nu tillslut, efter nästan två månader av ringning så orkade jag inte mer. Jag mailade henne och frågade vad det var som va så viktigt att hon va tvungen å prata med mig, jaga mig. Blir ju så stressad.

får tillbaka:
Hej Nina
Vad bra att du hörde av dig. Jag förstår att du har det tufft just nu.
Det jag vill är att berätta lite mer om Mary Kay för dig eftersom jag lovade att ringa dig och göra det. Det kan absolut vänta tills vi ses så att du kan ta det lungt nu när du behöver det.
Du förstår att jag har bilvit lite förtjust i dig och då kan jag bli lite ivrig att få berätta om det som inneburit så mycket positivt för mig eftersom jag önskar detsamma för dig.( Missförtstå mig inte nu för jag har ju både man och barn så det är inte på det sättet=);)
Du är alltid varmt välkommen att ringa mig.
Vi hörs av om tag för att kolla din gästlista och kanske se om vi kan få tid för att prata lite när jag kommer upp. Jag ska ju bo i Årsta så det ska vi klara av att få ihop.
Bästa hälsningar och Kram
Ulrika

Idag svarade jag på mailet som kom den 23 sept. Med att jag har noll lust och ork just nu att hålla i ett möte. Prata om mary kay och sminka sig. Då det är som det är just nu. Tycker helgen har varit jobbig å theo's kinkighet å att han somnar sent räcker.. Så jag sa att jag vill inte ha det. Jag har noll ork. räcker med att försöka sysselsätta theo om dagarna. min prio ligger ju på honom. Ja skrev shysst å hoppades att hon inte blev besviken..

får tillbaka:
Hej Nina
Vad tråkigt att du har det så tjorvigt. Jag blir så ledsen för din skull.Förstår verkligen vad du går igenom och minns verkligen hur det kan vara.....
Det låter som du skulle behöva komma ifrån en stund. Skulle vi kunna ses över en kopp fika? Du och jag, helt förutsättningslöst. Jag bjuder så klart;). Kanske jag kan ge dig lite positiv energi? Och så får du veta lite mer om Mary Kay. Jag är ju ändå i Årsta så vi kan säkert hitta en tid under helgen som funkar för dig.
Stror kram o förhoppningar om att du snart har det bättre...
Ulrika

Hon är ju inte otrevlig på någe sätt. men just hur hon skriver???? Å det låter som om du behöver komma bort. vi kan väl fika i helgen? så jävla fult. Bara för å ordna en träff. Jag är inte otrevlig på en gång. Även om ja kan bli irriterad, men jag vet inte hur jag ska få henne att förstå utan att vara otrevlig, då jag skrev att jag inte ville. Tycker att man bara borde förstå det då.

Hon fick hennes jobb att verka så bra. Man kunde ju jobba som henne om man ville. Men jag skulle aldrig orka med att jaga personer som hon gör. Är ju som en försäljare på telefonen. Skulle inte orka. För det känns som om man trakasserar människor.

Va ska man skriva för att hon ska förstå...???

Morr..

Hade ett samtal igår på kvällen som fick mig på så dåligt humör. Riktigt dåligt humör. Ja fräste ordentligt i telefonen dessutom. För nog får väl vara nog liksom. Handlar om svärmor som skulle kommit ner under hela aug men som aldrig dök upp. Man kan liksom aldrig bestämma något med dem, för dem kommer aldrig. Tycker synd om Theo som blir skrämd då dem kommer sen..

Johan är väldans van vid hennes beteende, men innebär det då att man måste acceptera det? Jag tänker inte ha det beteendet runt min son. Jag har sagt till henne, johan har sagt till henne.

Sist hon va här så sa ja till henne att om hon inte kom för Theo så kunde hon skita i att dyka upp. Hon ska alltid göra annat då hon är i sthlm å tar Theo på vägen eller va man ska säga. sånt hatar ja. liksom det är hennes första barnbarn. Man tror ju att dem vill vara engagerade.

Vi har sagt till henne att om ni kommer så säg till långt i förväg eftersom vi inte kan ändra vårat hur som helst. vi har ett liv med. Men ändå lyckas hon inte höra av sig. Visst hon ringde johan och sa att hon kanske skulle komma. men hon sa inte när alls. så jag fick ligga på henne. maila, sms:a. å tillslut ringde hon och sa att hon kom på fredag. Utan att fråga om jag hade några planer.

Frågade vilken tid hon skulle komma och svaren va så luddiga. tillslut så fick ja höra att hon skulle komma kl 12. Men så sa hon, ha inget färdigt då för ja kommer sällan i tid... (jo tack det vet ja). Hon sa att om hon va tvungen å komma prick kl 12 så tänkte hon inte komma. för hon kunde inte ta sån stress. blev ja förbannad. Jag sa att det är väl inte så mkt begärt att fråga då ni kommer med tanke på att jag hade planer. å behövde ja inte ställa in dem så tänkte ja inte göra det heller. ja ställer in dem för att ni ska få träffa theo. trots att ja bett er säga till i tid. ni valde fre när hon kunde valt vilken dag som helst i veckan. enda dan ja va upptagen på. Så om ja måste ställa in för att ni ska komma då ska ja oxå veta tid. det är väl inte hela världen,. hörde henne säga nej lågt. fan nån måtta får det väl vara.

Är så trött på att ta skit å höra skit, så jag är så jäkla stolt över mig själv att jag sa ifrån.

Men om Johan fortfarande är dålig till fre, ja då kommer dem inte.. så ja.. ja vet inte va ja ska säga...

Lite ont..

När ja va hemma hos mamma så började ja få lite ont. I magen såklart. Jag som inte haft ont på hela långa dagen. Däremot natten till idag. En av anledningarna till att ja sov så himlans dåligt. Iaf hemma hos mamma så började ja få ont. ganska så mkt oxå. då började blödningarna att öka,. är inte alls som igår. det kan ja ju säga. men det är ändå lite mer än vanligt. från att inte blöda nånting alls på dan? så skumt.

Ska ta å sova nu. är en ny dag i morgon som väntas å ja måste måste försöka få lite sömn. förstår inte ens att ja e vaken! helt sjukt. varit pigg hela dan. jätte pigg. om man jämför med igår å sömnen i natt. men nu har ja helt tappar ork. hoppas att mannen är hemma hela förmiddagen i morgon så att ja kan sova ut med.. får se..

nej nu ska ja bädda sängen och sen sova. sova sova sova! längtar!

Avtagit

Nu på kvällen så har blödningarna avtagit mer å mer. Har inte alls varit som på eftermiddagen. Så skönt. Jag hoppas att det håller i sig. Jag kände att det rann för en kvart sen, ganska så mkt med - men nu verkar det ha slutat igen. Tror att det bara var tillfälligt. Hoppas iaf.

Jag ringde sjukvårdsupplysningen och jag kunde stanna hemma så länge ja inte blödde lika mkt hela tiden. Alltså att det fortsatte. Å om ja inte blev jätte yr. Visst jag är yr nu och skakis. Men jag känner mig inte svimfärdig iaf. Va blå ett tag om läpparna då vi va ute och handla. Men ju mer blödningarna avtog så kom färgen tillbaka. Så det är skönt.

Ska ta och lägga mig strax. Ska upp tidigt i morgon. Ska bli sååå skoj i morgon! sååå skoj! Ser verkligen fram emot det! Natti natt vänner!

Mer usch..

Sen förra inlägget, va har det då gått? 8 tim (ja nu 9). Så har ja blödit så förbannat mkt. Jag har fått byta binda så himlans ofta. Bara rinner igenom. Satt en kvart i soffan (sen ja hade bytt).direkt hade det runnit igenom bindan, trosan, byxan å på soffan. TUR att vi inte har en ljus soffa. Det har droppat blod på golvet. Toan är fylld så fort ja sätter mej där. Känner hur det rinner. Jag har gjort av med över ett paket bindor, ja nästan två. på 8 tim. vi skulle ha åkt å handlat nya bindor, men eftersom johan måttt dåligt så blev det inte av. Asså tjockare. ja vad som helst så att det inte rinner igenom varje kvart. Just nu är det så jäkla illa så jag sitter med en blöja. bokstavligen en blöja. Theo's. Så hemskt ju! Men ja vet inte vad jag ska göra.

Sitter å läser på fass å de snackar ju om ml hit å dit. vem fasen sitter å räknar? hur gör man ens det? Tur att ja käka järntablett både igår å idag. Jag som redan har issues med blodbrist. Tycker att det har ökat nu de senaste timmarna.. Blir det värre så får ja nog ringa sjukvårdsupplysningen.

Usch

Otrevligt inlägg här, lite privat, känsliga läs inte!

Fick ju migrän imorse. Måste väl säga att de är väl som vanligt då. Jag fick nämligen min mens igår! Haft ett evighets brännande och nu kom den. Igår var det knappt någe. Men idag då jag klev upp nu vid lunch så forsade det. Riktigt äckligt. Jag som har så svårt för blod. Hela toan är verkligen full, bindan byter ja stup i kvarten. Bränner i hela höften ut i ryggen. Å så migrän då. Brukade alltid förut få migrän i samband med mens, så nu är den väl tillbaka.

Inte nog med det så undrar ja om det va cystan som nyligen åkte ut då ja va på toa. Vet inte om fler fått missfall förut. Jag var ju i vecka 8-9 så det va en stor klump som kom ut då. Fick samma känsla nu. Va bara så otrevligt. Va en stor klump som kom ut. Läkarn sa ju att den kunde sköljas ut vid mensen. Kanske var det den som åkte nu då? Asså så otrevligt. Fick nästan panik pga känslan.

Inte för att ja ville ha mens, men nu kanske det va bra. OM nu skiten försvann. Sen får man väl se hur jäkla lång tid ja ska vänta på ägglossning nu då. Min mens förut var allt annat än regelbunden. Gissar på att ja kommer att ha samma problem nu. suck. Å när ja väl får den så är det ju inte ens säkert att det funkar på en gång. Att bli gravid dvs.. Fy fan. Blir bara så less faktiskt. Tålamod är inte min starkaste sida...

Underbara barn..

På söndag är det underbara barn mässan igen! yey! Som jag längtat sen förra året. Jag och Hanna va ju där och jäklars va saker man fick. Så skoj är det dessutom..


Ska möta tjejerna där kl 9.30 och sen blir det att gå runt å roa sig. Är även andra mässor samtidigt som jag tror att vi ska ta och kika på. Kommer bli så skoj!

Går inte bilderna att klicka upp så är länken här: Underbara barn nov 2008