Det är över nu..

Ja då va striden äntligen över! Lillemor ska få sina pengar tillbaka! Äntligen! Blev så glad då jag fick mailet att hon gav sig och dessutom tog på sig hela skulden. Finally! Nu väntas bara pengarna in på kontot. Sen slipper vi ha något mer att göra med Mary Kay..

Här är svaret som Lillemor fick:


Hej
Tack för att du har tagit reda på all information. Du har ju helt rätt. Jag är jätteförvånad över att jag blivit så fel utbildad. Jag kommer att ta upp detta på nästa unit möte så att ingen annan hamnar i ett sådant här läge. självklart ska du få dina pengar tillbaka direkt. Jag vill också be  om ursäkt för att jag gjort ett dåligt jobb. Det är ju jag som hudvårdskonsult som borde veta,inte du som kund. Jag var så övertygad om att det var på sättet jag beskrev för dig som det fungerade. Nu vet jag bättre. Så, tack än en gång. Du kan skicka produkterna till mig.
En stor färdigfrankerad vaddpåse som finns på posten är det jag brukar använda. Ca 80.- tror jag. Kan du lägga ut så länge så underlättar det. Skicka i vändande mail Clearing nr/konto nr samt bank som du vill ha pegarna insatta på. Skriv också hur mycket du haft i utlägg för porto så får du det tillbaka på samma insättning.
Jag misstänker att ditt förtroende för mig är ganska lågt men om du skulle vilja prova MK igen för att se om något annat funkar för dig är du varmt välkommen att höra av dig.
Hoppas nu att du snart blir bättre i ansiktet  och tack för att du provade.
Bästa hälsningar
Ulrika

Sen tvivlar jag på att hon tex inte visste något om detta. Men det skiter jag i nu. Så länge pengarna är på väg tillbaka. Det som är viktigast. Mitt mail har hon inte svarat på alls. Däremot så har hon skickat ut reklam till mig idag. Något som jag bara skicka tillbaka..

Mina fina kommentarer
Postat av: L

Hihi idag kom pengarna in på kontot. Hon var snabb.=)

Skönt. Haha har hon skickat reklam till dig?? men gud vilket pucko. Tror hon du skulle vilja köpa saker av henne? Aja finally over! Tack för all support! Kramis

Postat av: Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Hej. Vad var det som hände med MK ?

2009-11-19 @ 23:10:04
URL: http://theans.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: