Avklarat

Kom till slut till ams. Va så seg imorse och vädret hjälpte ju inte för fem öre. Det spöregnade då jag var ute med hunden. Dvs så fick ja byta kläder då ja sen kom in. Kom till ams så först är det kö till å få en biljett. Man får inte ta själv. Vilket e ju vrickat. Jag fick sen vänta två timmar på att få komma in till någon.

 

Hann gå igenom hela centrumet. två varv tom. Va inne i varenda affär. Hittade två kiss tröjor till Theo. en foundation till mig. Snacka om segt, å trist. Satt inne på deras sida å lalla med. Nej det var ju bara föör tråkigt..

 

Väl där inne så gick det väl sådär. Alltså det gick ju ok. Hon var super trevlig, verkligen. Men jag bröt verkligen ihop. Kände att allt blev fööör jobbigt. Jag fick sitta ner, hon öppna fönstret å hennes assistent hämta vatten åt mig. Kändes nästan som om dem trodde att jag skulle svimma. Men hon va verkligen sådär, vi tar bort dessa val, vi gör inget som kan stressa upp dig. Det viktigaste är att du mår bra, du måste sätta dig själv först..

 

även att om ja kände att ja inte ville ha personen som handläggare som ja skulle få då ja återkom om två veckor så kunde ja be om henne specifikt. så det kändes skönt. känner mig ganska så lugn nu. men ja vet att ja måste tillbaka innan den 14. men just nu å nästa vecka så ska jag bara vara. å sen tar jag tag i det. Behöver vila från tankarna..

 

Mötte brorsan å han bjöd på mat snäll som är han är. så det kändes redan mkt bättre. Sen kom johan å hämta mig i globen. Kändes så skönt. Hade sån huvudvärk på vägen hem. Jag antar att spänningen släppte.. Så ja somnade sen i soffan å sov ett bra tag. Vaknade strax innan sex å då var det ju mat på en gång, bad för skrutten. Min lilla skrutt. Längtar tills i morgon. Då ska vi vara hela familjen tillsammans. Mysa!


Mina fina kommentarer
Postat av: Jennie

Men bra jobbat gumman! Nu har du ju tagit första steget iaf, så kan du nu i lugn o ro bearbeta det!



Njut av solsidan och ha en undert GLAD PÅSK!!!



Kramar


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: