inget

inget har hänt. men däremot så har jag börjat svettas floder idag. asså verkligen super mkt. så ja tror fortfarande att mensen är på väg. det är liksom inte som att ja svettas för att det är varmt. utan ja bara toksvettas för ingenting. har massa finnar. magen gör dock inte så ont just nu.. ingen huvudvärk.. ja hoppas än..

Mina fina kommentarer
Postat av: Lillemor

Hellue!

Hur mår du gumman? måste ses i nästa vecka tycker jag! Den där playdaten låter perfekt. jag är inte direkt uppbokad någon fredag förutom imorgon så det är lugnt.

Fan har stans huvudvärk för tredje dagen i rad. suck. Hur går det med pluggandet? Jag har panik för jag måste lämna in uppgift imorgon och har fortfarande inte fått boken! Fan! men dom brukar vara rätt så förstående lärarna så det löser sig nog. kramisar

Postat av: Martina

Hej gumman!

Hoppas du får den där mensen snart så ni kan starta om igen. även om de känns tungt mm. För mig tog de ungefär 1 månad innan jag fick mensen efter skrapningen.

Tycker du kan köpa ÄL test om du tycker att de hjälper men för mig funkade de inte för tyckte jag vart för stressad:/



Hoppas allt är bra med dig vännen

kram

2010-08-12 @ 12:43:03
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Therese, Henry & Charlie

Ja, jag hade ju också tidigt MF så då går det nog rätt fort. men förhoppningsvis är det mensen som är på G hos dig nu! Eller kanske ÄL!? Jag känner ju alltid när jag har ÄL, blir svullen och öm i äggstockarna typ, ja där nere i alla fall...

Håller tummarna att allt ska flyta på fint snart igen!

Kramar

2010-08-12 @ 13:30:01
URL: http://www.minunderbaravarld.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: