11 April..

Å fick hem papper idag. Kan inte fatta det. Men den 11 april då smäller det. Det är dagen då jag blir två barns mamma... Gissa om ja vart gråtfärdig då ja läste. Så spännande ju. Vi kommer att få träffa skruttan och Theo blir storebror.. Iiiiii!

Far och son..


Behöver ja säga att dem är så sjuuuukt lika =)

Varenda gång johan somnar med theo å ja kommer in så ligger dem å sover likadant. Idag var då inte ett undantag då dem tom snarka samtidigt. Va ju tvungen å hämta kameran.. =)

Önskelista 30 år

Jag fyller ju 30 snart. Väldans snart. 7 jan. Försöker komma på vad ja vill ha oh det är så mkt. Det trodde ja väl aldrig att ja skulle säga?  Men det är så mkt skålar och tillbringare etc som jag behöver. Ittala älskar ja ju. Så att få fylla på den serien är inget ja stryker under bordet =) Ikea presentkort kanske låter trist. Men det är så mkt vi ska ha därifrån bla garderober som kostar skjortan så det är något som jag vill ha och behöver. Nya blommor till hemmet kanske. Väldiga tåliga sådana ;)

Vispskål IB


färg vit eller rosa

BOKad

Skålset IB


färg vit eller rosa

Tillbringare IB


färg vit eller rosa

Brödbox - IB Laursen. Färg vit lr svart.


Cultdesign badrumskit och kökskit, färg: vit.

Ittala - Essence -  Vattenglas


Ittala - Essence -  Vitvin


Ittala - Essence -  Champagne


Ittala -  kartio-  Dricksglas 40 cl färg: sand

Presentkort Ikea


Om det är nån som känner att det där köper vi. då kan ja stryka det ut listan. visst det är inge skoj att ja vet innan å så. men samtidigt är det najs för då slipper man kanske byta. Lr som på Theos kalas då ingen vågade köpa någe ur listan pga att dem trodde att alla andra skulle köpa det.

Dessa saker går att köpa tex på åhléns, broarne.se, dukatbord.se, http://www.miasonline.se, fikamera.se, shoppinggatan.se, Ikea såklart.

plugga igen..

Fick antagningsbesked att ja kommit in på ytterligare en kurs. en står ja som reserv 13.. nu drog ja såklart ner fönstret.. så ja minns ju inte va den hette. kristiansstads högsskola iaf. någe med grafisk design någe.. introduktion på halvfart.. men när ja skulle in på schemat fick ja inte reda på hur länge den höll på etc. är ju ganska viktigt för mig å veta. vill ju inte ha sista inlämningen så är det i april.. så ja vill ha koll etc.. får se om det funkar imorrn.. men det va ju en trevlig överraskning såhär på kvällen :DWebbdesign och grafisk design
hette den.......

Ja fick!

Hello my kitchen aid! :D

 

fick av mamma å bror i julklapp / 30 års present..


sneak peak


Nu är det bara elen som saknas. Köksön är på plats. Monterad, så nu kan inte skivan åka. Hällen är på plats och fläkten är på plats. Nu ska bara elen kopplas in som sagt..


Klinkers lades i lör å igår fogades det. Ska på med socklar och sen golvlist. sen är det klart!

Idag..SÅ JÄKLA GLAD! MÄKLAREN OMVÄRDERADE DENNA LÄGENHET TILL 2,2 MILJONER!!!!!!!!!!!!! det är ju inte sant!!!!! Bara så glad! vi köpte den för 1,75.. utgångspriset låg på 1,695...

Bättre bilder =)


Liite bättre bild ja tog idag. ser ni delar av köksön med..


Mot hallen. Där det inte ligger golv där ska det komma klinkers på lör. Egentligen ska vi måla dörrarna vita med, men det kommer vi inte att hinna med - så det får vara som det är just nu.. Hatthyllan är på plats.. imorrn kommer vår nya säkerhetsdörr.. swäät.


Ja det ser ut som en röra här. Men så farligt är det inte. Ser ut så eftersom ja slipat å haft mig i dag. å sen har ja målat hela väggarna i köket. ja grundmålat. ja det gjorde ja igår med - men pga ytan va så dålig så la vi dit en gipsskiva längst med väggen. så måla ja det igen. nu är det även spacklat igen.. små hål å sånt.. så d ska slipas lätt å målas igen. ska göra det ikväll om theo somnar snart.

köksön är på plats. dock inte helt målad och bänkskivan kommer på fre.. iii.. =) spännande!

igår kopplades elen in till vårt tillfälliga kylskåp, diskmaskinen och micron.. :P träääääääääääävligt!

BEFORE

After

skit dålig bild. men det vart så bra då det där fula jäkla hålet försvann. hajjar inte varför dem hade gjort så i första taget. så fult. nu vart det en hel mysig vägg.. tack gode gud!

Dåliga bilder..


Dåliga bilder som fanken. men man ser iaf att golvet är lagt fram tills där det ska vara klinkers och det ser faktiskt inte ut såhär nu. Ska försöka ta bilder under dan.. så ska ja lägga upp..

hemmet uppdatering..

Hålet där bort vid fönstret ska bli jämt längst med väggen.. så man kan säga att fönstret blir inbyggt. skönt å få en jämn vägg, så fult med det där hålet..

 

Reglat upp vid fönstret,. satt på gipsskiva och sen har mannen lagt på spackel...Det turkosa är ju det som är insatt. altlså lådor och skåp. diskmaskinen är på plats. kaklet är ju på plats sen i fre. dock inte fogat.. saknas en list. ska spåras för ytterligare kablar. det ska spacklas och sen ska det målas.. rörmockaren ska dit å fixa med rören å sen kan den luckan på. dem tre liggande skåpen hade visst fått fel lucka. suck. så vi måste till ikea å byta..

Badrum..

nu har ja inte tagit kort på vårat badrum. (dessa är från visningsbilderna). men det ska ju fixas till. Än så länge har vi inte gjort ett dugg. jo vi har köpt en ny toasits. Va ju porslin innan och jag bokstavligen frös rumpan av mig då ja satt mig där. Johan köpte en ny som är lätt och gjord av plast. men ja tycker den är lite kall ändå. Dock så är den kanon bra då Theo inte kan smälla igen locket. har som en dämpare på. Riktigt bra. Vårt skåp ska bytas ut. Det har lossnat bitar från det och är ofräscht tycker ja.. johan va den som sa det först. trevligt då man är på samma våglängd :P


johan prata även igår lr om det va i fre om att ta bort badkaret. Men jag som är en badkarsnörd kände väl sådär. Men nu när ja tänkt en massa på det så känns det ändå väldans aktuellt. så ja tror det blir så. det värsta är ju att ja får sånt där behov att ja måste göra det nu nu nu då.. såklart.. ja vill ju egentligen göra om hela badrummet. något som vi inte har råd med idag. Men man kan ju ändå ändra lite tex byta ut badrumsskåpet. köpa nya duschslang - men det ska vi göra ändå..  vi kan bygga hyllor å göra ordentligt skötbord på tvättmaskinen.. blir kanon. å tvättmaskinen kommer inte stå i vägen.. nej det skulle ju bli super.  mer utrymme etc. skulle sitta bra..

men vi måste kolla att allt funkar med innan vi börjar med projektet..

sen behövs det rengöras. se om det är skit i fogarna lr om vi måste bleka skiten.. jonas visste va vi behövde. kanon.. men så najs å ha en liten plan över badrumet.. jiiha!

klick


Klicka just hem dessa lampor. Två bordslampor och en taklampa till sovrummet. ah.. hpppas dem är fina nu. har ju inte sett dem live. va fraktfritt så det va ju najs! =)

uppdaterat

Lör kväll och jag är så slut. i tors så somna ja med theo. snark. sov hur länge som helst. va bara så trött. igår va det en sån där dag på dan då ja kände mig väldans hjälplös. kunde inte hjälpa med någe. tills annika dök upp och ja och hon kunde åka till sopen för å dumpa en oändligt massa skit. hämta theo å åkte till globen för att hitta en "klänning" som ja kunde ha på kvällen igår. sist va ja väldigt uppklädd på johans julmiddag. å d kände ja inte för att köra på igen.. speciellt inte då ja fick höra att stället va jimmys steakhouse *S* inte hade ja nån aning om vart ja hade mina kläder. inte för att ja hade fina. köpte en svart randig aktig på kappahl. kände mig lite väl tjock kanske. men kände att det är bara att inse att ja inte kommer att hitta någe annat ändå. å skön va den å bekväm. va väl huvudsaken..

va kanon skoj vid julmiddagen. dem är så trevliga allihopa. dock fick ja ställa mig upp inför alla för å visa min lilla fina kula. va inte ett dugg generad. lovar :P dem gick vidare sen och ja kände att ja orkar verkligen inte. johan va trött han med.. å min mage. herregud. ja har nog inte ätit sådär mkt på.. ja jag vet inte när. så ja hade kramp i magen. johan med. men annars va d skoj..

kom hem till mamma och theo är vaken än. tjohej. så vi stoppa honom i bilen å smack så sov han. han sov så gott så ja vakna före honom imorse. 9.30!!!!!!! sen väckte ja honom å sen väckte vi pappa med frukost kl 10. härligt. dock inte mkt gjort idag. lr jo ja dammsög å gjorde rent. känns skönt. man tar ju med sig skräpet hela tiden..

ja just det! hoppa över en viktig detalj. igår vart det kaklat och det lös i taket i hall å kök då ja kom hem. yey! dock glömde ja ju det idag så ja har gått i mörker iaf. hahah. bra minne. kom på mig själv. ja men just det. vi har ju lyse nu.. =)

idag åkte vi sen hem till mamma å käka middag. vi laga en massa å tog med oss hem. smidigt å bra..

nu ska ja nog ta å fixa väggen här. lite småsugen surrö... :P