Badrum..

nu har ja inte tagit kort på vårat badrum. (dessa är från visningsbilderna). men det ska ju fixas till. Än så länge har vi inte gjort ett dugg. jo vi har köpt en ny toasits. Va ju porslin innan och jag bokstavligen frös rumpan av mig då ja satt mig där. Johan köpte en ny som är lätt och gjord av plast. men ja tycker den är lite kall ändå. Dock så är den kanon bra då Theo inte kan smälla igen locket. har som en dämpare på. Riktigt bra. Vårt skåp ska bytas ut. Det har lossnat bitar från det och är ofräscht tycker ja.. johan va den som sa det först. trevligt då man är på samma våglängd :P


johan prata även igår lr om det va i fre om att ta bort badkaret. Men jag som är en badkarsnörd kände väl sådär. Men nu när ja tänkt en massa på det så känns det ändå väldans aktuellt. så ja tror det blir så. det värsta är ju att ja får sånt där behov att ja måste göra det nu nu nu då.. såklart.. ja vill ju egentligen göra om hela badrummet. något som vi inte har råd med idag. Men man kan ju ändå ändra lite tex byta ut badrumsskåpet. köpa nya duschslang - men det ska vi göra ändå..  vi kan bygga hyllor å göra ordentligt skötbord på tvättmaskinen.. blir kanon. å tvättmaskinen kommer inte stå i vägen.. nej det skulle ju bli super.  mer utrymme etc. skulle sitta bra..

men vi måste kolla att allt funkar med innan vi börjar med projektet..

sen behövs det rengöras. se om det är skit i fogarna lr om vi måste bleka skiten.. jonas visste va vi behövde. kanon.. men så najs å ha en liten plan över badrumet.. jiiha!

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: