Äntligen klar!

Det blev en tjock bok! Tog alla 56 sidorna. Så här är bara några av alla bilder. Men jag är klar! Yey! Glöm inte att idag är det sista dagen som man kan använda sig av koden inne hos fuji..


Piké...

Idag shoppade jag en ROSA piké till min son. Hah. Jag som sa att jag inte vill sätt på min son rosa kläder. MEN jag måste ju medge att en rosa piké kan jag stå ut med.. Har försökt att mannen ska ha en sån med, men jag lyckas inte direkt.. MEN jag måste ändå säga att jag är nöjd över att jag fått min man att ha lila skjortor *s* . Kom iaf hem med pikén. Mannen min undra vem som skulle ha den - för det va ju inte min son.. å så log han =) Han kommer att bli super snygg i den! :D  Visade tröjan för Theo och han tog den, knata ut i hallen - la den i vår låda som står där (för halsdukar, vantar etc..), sen stängde han locket och kom ut igen i hallen. Var det en protest eller? *hahahha* Min älskade unge!! ♥

 

Blev även:


Mycket skratt..

Skrattat så sjukt mkt här hemma. Kommer att sakna de här grabbarna nu när OS snart är slut. Dem är ju för sköna =)

 

http://www.vinterstudion.se/ ---> finns fler klipp där inne..


Tupp

Jag är uppe med tuppen. lillskrutten vaknade och tyckte att klockan stod på "dags att gå upp". Hade säkerligen försökt att lägga honom igen om det inte vore för hockeyn.. nu ligger vi under men vi är bra på att jaga. måste få mål nu.. spännande..

ska iväg till naglarna idag. hade tänkt å åka in till stan innan. men nu kommer ju inte johan hem förrän 13.. dvs det blir för jobbigt att åka fram å tillbaka,. dessutom så kommer sovrutierna att bli annorlunda här idag då han klev upp nästan två timmar tidigare än vanligt. tänkte kolla klart på hockeyn. fixa frukost och sen hoppas på att han vill sova efter det. så kan

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa måååååååååååååååååål

vart va ja? jo så kan jag kanske sova sen om jag har tur.. för ja e inte pigg. även fast ja va i säng till 23 igår. kollade klart på skidorna. och fixa iordning mig och så bums i säng. spelade in åket med anja som ja ska se efter hockeyn..

men jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa målllllllll igen! :D hahahha.. nu är det ju match igen! yey! spännande..

nej ja kan inte koncentrera mej här. så ja får väl återkomma efter hockeyn :P




å där är vi utslagna.. suck..

Helooo bejbs!

min man är på ingång.. yey! fan va ja saknar honom. han landa för en timme sen. så skulle han skjutsa hem sin kollega och sen så kommer han hem till mig och theo.. så mysigt!!!!!!!!!!!!!!!

Tröttis

herr laban vaknade kl 6 imorse. sen låg han å knöla till 7. då gick ja upp. så ja har varit vaken sen 6.. snark.. mamma kom hit genom att johan hämtade henne. va ju en jäkla massa strul på den gröna linjen.. vi knata upp till öppna förskolan.. va där en bra stund. handlade. gick hem å la theo å mamma gick ut med hunden. nu på eftermiddagen har ja knappt varit levande.. å det pågår än. tröttheten.. vi har lekt med  theo, varit ute med hunden å nu fixat mat. men turen va ju den att mamma hade med sig både lunch å middag.. hon ska sova kvar här. hade sett fram emot en lugn å skön kväll helt för mej själv - då johan inte är hemma. MEN det är ingen idé att chansa att hon ska ta sig hem.. så hon ligger kvar.

får tilläggas att theo är super trött han med. men ska vara vaken en timme till iaf. annars blir det liv i loppan imorrn. kanske får man sovmorgon. skicka ut theo till mamma så får dem leva loppan här ute.. hahah.. vi får se. ska försöka lägga mig i tid idag iaf. för ja e såååå trött som sagt..

saknar mannen däremot. min mysgubbe.. längtar tills imorrn kväll - hoppas han kommer då.. måste ladda för att gå ut med hunden en gång till ikväll. sen får det duga..

Mer konst =)

Han tänker "vad ska ja måla nu då?", haha..

 


 

kommer att testa lite här inne med nya headers å bakrunder och sånt. Så det kan se lite stökigt och hysteriskt ut här inne ett tag.. Försöker hitta någe snyggt och roligt att ha till den andra bloggen. Den behövs pimpas upp lite.. Vet inte riktigt hur jag vill ha det. så ni vet :p


Yey

Idag var vi hemma hos min pappa och hälsade på. Vi ses ju inte allt för ofta.. Så det var trevligt. Fick se nån video från att dem va i thailand och se lite kort. La även in kort på Theo på hans dator. å video. Vi gick å käka ute. Men det jag åt var en flopp. Käkat det tidigare och det var inte alls så äckligt förut.. Men nu badade det i flott. Så jag åt inte alls mkt. Tänker nog inte käka pasta ever again. Johans mos va pulvermos. Sånt tycker ja e så jäkla snålt.. Hur svårt ä det att göra egen ? Men i övrigt så var dem andras mat god.

Fick oxå världens överraskning av min pappa. Min käre man fyller 30 i sommar och jag fyller nästa år - 7 jan - 30 år jag med. Så då hade pappa ursprungligen tänkt att köpa oss en resa till Thailand. Men det vart för dyrt. Speciellt som man får betala fullt pris för Theo dessutom.. Men han sa iaf vad vi skulle få. 10 tusen kronor, var!!!!! Mina öron ramlade av.. Jävlars! jag trodde han skojja med mig. Men han va helt allvarlig. Å johan såg ju ut som ett frågetecken. Blev iaf sjukt glad. Så mkt pengar.. Ja e rik *S* Vi fick iaf plocka ut dem när vi ville. Men vi ska väl prata igenom vad vi ska hitta på med dem. Vi ville ju båda resa då vi fyllde år. Då runt min födelsedag. Men eftersom vi inte vet hur det blir med bebis å sånt, så är det inget vi kan planera just nu.. Får se.. yey!

Försvinn!

Känns så jobbigt då det enda jag vill göra är att gråta. vet inte vad det beror på ? är det tröttheten? Önskar nästan att ja fick ett anfall här. gråta, så att jag fick ut det ur systemet.. Bort med känslan, försvinn!

Lite shopping....

Gjorde en liten beställning inne hos villervalla då dem hade lite rea. Tyvärr gav det ju mersmak och nu vill jag köpa allt där inne. suck..

 

Den svarta tunikan som jag pratade om att jag köpt. Ska använda den idag! YEY!

 

Fingerfärg. Ja det är ju inte mkt kvar av den. Hur länge är det meningen att dem ska räcka? För Theo målade på som fanken. Två burkar är redan tomma och två är halvfulla. På två gånger.Men roligt var det. Tyckte ju tom jag. Nästa gång ska man kanske joina herrn :p

 

Strumpor till mig och till Theo. Som jag letat efter dem till Theo. Men nu hitta ja dem äntligen. Det negativa var ju att det inte var halkskydd på dem. Men det gick ändå. Vet bara att på vissa ställen, som tex Andys så kan man inte ha utan halkskydd. Det är såå halt där. Bra storlek (22-24) vart det med då dem andra börjar bli på tok för små. Å till mig själv då alla mina börja få skumma hål här å var, har dessutom inga tunna strumpisar. Mkt nöjd! :D

 

Mitt paket kom i förrigår. Det jag vann hos prinsessans dagbok. Så najs. Vart bra då jag hade tvättstugan igår med, så då vart det upptvättat dessutom. Ska ta och byta inne hos herrn. Älskar Lundmyr..


Vår mysiga dag..

Vi åkte till andys idag. Kanon roligt faktiskt. Vi började självfallet i bollhavet.

 

Märker att Theo ändå varit där förut. Han är ganska så trygg där nu. Han lägger sig på rygg, rullar runt - utan att få panik. Jäkligt skönt..

 

Bollarna är ju självfallet ett plus *s* Kul att kasta å busa med.

Han fick ju sin första stämpel med =)

 

Sitter och vilar lite..

 

Tvättbjörnen Andy var väldans skoj idag ???? (inte dem andra gångerna)..

 

Han möblerade om inne i en liten hörna. Han lät som fanken då han flyttade omkring på den där kudden. Riktigt roande. Min starka son!

 

Han klunka så enormt mkt vatten sen. Men jag tror att det beror mest på att han fick sugrör. Han älskar glas med sugrör. Tror det blev tre glas *S*


Mamma fick sin chailatte.. Mumma!


Sen käka vi pannkaka till lunch..

 

Shoppade även lite grejjer, en ny tröja - en svart, som ja köpte vit förut (högst upp i inlägget). Även strumpor till mig och Theo. Sen handlade jag en hel del mat. Gick en bra promenad från sickla. Tog tvärbanan sen inne i hammarbysjöstad. Åkte till liljeholmen. Var där en snabbis och sen åkte jag hem. Hämtade hunden, bytte snabbt kläder och sen ut igen. Tog väl iaf minst 45 min promenad.. å sen hem igen. Busa med Theo. Kolla american idol och sen laga jag mat. Vart bus med theo i badet - fingerfärgen som ni ser i inlägget nedanför. Och sen badade vi.. Nu är det OS som gäller för hela slanten..

 

 


 


Sen en massa Grattis till Therese som fick sin Charlie igår. Myspys!!


lärt sig nya grejjer

Skulle lagt upp detta igår. men bloggen slutade bara fungera. Så det blev inget.. Men nu kom jag in.. Theo har nämligen lärt sig nu hur man sätter på duschen. Å sen hur det börjar rinna vatten. Det är inte det lättaste faktiskt då man inte har något tryck i kranen. Man brukar få ta i ganska så väl.. Sen sätter han själva ploppen på magen hela tiden. tydligen jätte roligt? Ni ska se bilderna från idag.. Fingerfärg i badkaret. ska få in dem sen :D

 

Här kommer dem:

Visst är han söt *S*


Vann igen..

Lillemor hade tävlat så mkt. så jag kikade in på en blogg och hittade att hon hade vattenkokare hon tävla ut. Och jag vill ha en svart. så jag tävlade och vann!!!! Det trodde ja då inte. Paff. Men glad!

 

Vattenkokare Severin 3374

Liten men effektiv vattenkokare på 1 l med en effekt på 1000W. Lättavlästa måttstreck på två sidor, greppvänlig, sladdlös och heltäckt botten i rostfritt stål. Vattenkokarens säkerhetsfunktioner stänger automatiskt av vattenkokaren vid torrkok. 368 kr,


Fettisdagen.

Fettis-dagen.. Fet-tisdagen....

Mannen kom hem med semla till mig idag. TVÅ stycken faktiskt. En är kvar i kylen. Är bara så jäkla mätt så jag kommer inte att få i mig den. Ville käka den med varm mjölk.. Mums! Slängde i mig den första. Var så satans sugen. Theo märkte den på en gång och ville smaka. Grädde är ju gott =) Så han drog dit hela nyllet *S* Gosen. Hunden var ju snabb han med. Å tog bort den överflödiga grädden. Va en ordentlig tunga över Theo's nylle. Juck. Men Theo sträckte fram nyllet å lät hononm göra det - flera gånger. Sen skratta han. Knas!

 

(ursäkta bilden på mig. va så trött idag så det vart enkla kläder, ofixat hår å ansikte. Världens jäkla skumma min gör jag med.. . )


Tröttmössa..

KAFFE KAFFE KAFFE KAFFE KAFFE KAFFE KAFFE KAFFE KAFFE KAFFE KAFFE

 

Helt seriöst. Jag är så trött idag. Så trött. Önskar att någon kunde komma hem hit och hämta Theo. Att han fick gå ut och leka. Springa av sig en massa. Jag kan nämligen knappt hålla ögonen öppna. Är rädd att jag kommer somna i från honom. Tanken var ju att vi skulle åka till Andys idag. Försökt få igång kroppen hela morgonen. Men det funkar inte. Igår hade jag hand om Theo hela dan. Johan var inte hemma. Så det vart ju öppna förskolan, promenad, gunga, äta å bada.. Han somnade gott till 19.30. Då kände jag hur trött jag var i kroppen. Inte knoppen. Så jag sket i disken. Lät den vara. Trodde att Johan skulle komma hem till 20. men han kom hem runt 2.30 i natt.

 

Skulle fixa ordning mig inför kvällen och ta mig en kopp te runt 2å jag satte nu3. Då vaknar Theo och är hysterisk. Han ville inte somna om och skrek verkligen. Skulle krama om mig hela tiden. Så jag fick sitta med honom. Han somnade men det gick inte att lägga ner honom. Jag la mig i  sängen med skrutten och han somnade. Lät han ligga kvar där. Helt plötsligt så hörde jag några fossingar ute i hallen. Då kom han springandes. Så fick han ligga på mig i soffan ett tag. Som den gamla goa tiden då han alltid somnade på mitt bröst. Han var så trött men ville inte sova. Å skrek och va allmänt hysterisk faktiskt. Så tillslut gick vi tillbaka till våran säng. 30 min senare så somnade han. då var klockan 00.30. Tänkte att ja ligger kvar ett tag, så att han inte vaknar om jag rör mig. Då somnade ja ju. På en min.. hah..

 

Vaknade kl 2 på natten. Mannen va inte hemma alls. Så ja ringde och då var han i bilen iaf.. Så borstade jag tänderna, bytte till pyjamasen och somnade bums igen. Då vaknade Theo igen. Men somnade om på en gång. När johan väl var hemma så flyttade han in Theo. Då började han skrika efter fem min. Men johan tog honom. Klockan 5 vaknade han igen. Som vanligt. Så där hysterisk igen. Jag förstår inte vad det är. Han fick en välling och var super trött men somnade inte förrän en timme senare. Å sen upp kl 8..

 

Så jag är trött från igår rent allmänt och så nu hela natten. Att allt ska komma på en gång - då han annars sover så förbaskat bra.. Skulle behöva kaffe idag tror jag. Jag drack två koppar igår. Men min mage tål inte kaffe . så är det bara. Får sån kramp. Men ibland kanske det är värt att få det - om man bara kan hålla sig vaken å ta sig igenom hela dan..

 

Herrn här kommer ju inte somna förrän tidigast kl 13.. Hur fanken ska jag hålla mig vaken i tre timmar tiill. minst? Nej det är riktigt hemskt  idag. Länge sen jag var såhär trött..


Fick sova två timmar på eftermiddagen. Han somnade 12.45. Skönt det iaf.. Känner mig lite bättre nu. Alltid något.. NU laddar ja för OS kväll :P


Gunga..

 

Theo slocknade ju tillslut efter öf. Efteråt så klädde vi på oss och kilade ut med hunden. Tänkte att jag skulle göra mig av med lite energi.. Ja asså att Theo skulle göra sig av med det :P Så jag lät honom gå en bra jäkla bit. Men till slut så tröttnade JAG för att han skulle bara springa iväg från mig - åt fel håll. Så där står jag med hunden som vägrar att gå, en vagn som rullar åt ett håll och så Theo då som springer iväg med all världens fart - så fort han får chansen - åt ett annat håll såklart! Pjuh. Jag orkade sen till slut inte längre som sagt var. Så då stod han upp i vagnen tills vi kom till gungorna. Dem är på baksidan av vårt hus. Så jag tyckte att det va smidigt. Eller inte. Dem hade ju lyckats gräva in lekplatsen? Va tänker dem med? Så vi fick klättra - men tillslut kom ja in.

Satte Theo i gungan och ja tror han satt där i 30 min. Han såg inte ett dugg road ut. Så ja fråga om han ville upp. Så lyfte han på händerna - ja trodde ju såklart att han ville upp, så ja tog upp honom å han blev så sur. Så det var ju bara å sätta i honom igen. Han menade ju att jag skulle putta på fart.. Men säg det då *S* =) Så ja putta och putta. Men sen så blev mina ben så jäkla kalla. Så då var det dags att gå in. Vilket Theo inte var glad över. Han var ju lika full av energi iaf då vi kom in..

Älsklingen idag..

Annika på öppna förskolan får alltid skrutten att skratta..


Dagen i bilder...

PUSS MAMMA!!!!

 

Theo intresserar sig för alla fiskar..

 

Lite suddig bild, men man ser ju fiskarna..

 

 

Myyyycket spännande!

 

Den stora tanken med fiskar

 

Shyssta firren :D

 

Samma firre..

 

Liten nemo där..

 

Om man bara kunde komma ännu närmre =)

 

Jag var ju där, Bildbevis.. Theo undra vart alla ungar skulle..

Mysig liten regnskog..

 

Samma regnskog..

 

Morotskaka ♥

 

Chailatte, yey!

 

Moi på fiket..

 

Haft en kanon dag med mina älsklingar ♥


Vinst..

Kommer in på min blogg och läser kommentarer från Lillemor. Sen står det Grattis till vinsten, fan va kul. Ja sitter som ett frågetecken och undrar om Lillemor skrivit fel - fel person. Tog ju iaf nån minut innan ja kom på att jag varit med å tävlat inne hos prinsessans dagbok. Det är ju inte första gången som jag tävlar hos henne och jag vinner aldrig där inne!.. Men ja knata in där och tamejfan!! Ja har ju vunnit!!!!!!!

 

Känner mig däremot som en liten tjuv då det var Lillemor som tipsade om tävlingen inne hos sin blogg. Och dessutom ville ha ett likadant täcke fast till juniorsäng. Å så nu vann ju ja. Jag är jäkligt glad, men ja har nog allt lite dåligt samvete över det hela. Även om ja hajjar att hon kanske inte ser det så, då hon hejjade på ang vinsten. Men ändå..


Överraskning..

Johans mormor ringde i förra veckan och sa att hon saknade Theo så mkt. Hon är ju så himlans go. Så på kvällen så satte jag mig och gjorde ett album till henne. Döpte albumet till boken om oss. Så är det en massa bilder på henne och Theo i det. Hon fick den igår och vart super glad. Kul då man kan överraska någon sådär =)

 

Nu till gnället: Gäller ju svärmor igen - såklart. Hon har ju sett alla dessa album som jag gjort via fuji. Jag gjorde ett på Theo´s dop och skickade hem till dem. Sen fick vi ju albumet. Dem öppnade ju och kikade och tyckte det var kanon fint. Även de andra som jag gjort tidigare. Så dem slänger ut sig varenda gång att "det här är ju något som Nina måste/borde syssla med". Försökte förklara för dem att vilken  dum idiot som helst skulle ju fatta skiten. Är ju inte så att jag gjort allt? Jag har bara mallar att följa, kan ju tom sätta bilderna på auto - så läggs dem ut själv. Det enda jag väl behöver göra är att skriva till bilderna. Men dem hajjar inte det. Det går liksom inte in i huvudet på dem. Idag hände då samma sak då dem hade sett albmumet som jag skickade till johans mormor. Suck. Att det ska vara sånt issue för dem att jag inte har något jobb? För det verkar det ju vara. Ska alltid känna nån slags press från dem. Just för att jag inte vet vad jag vill göra heller. Men dem tror att bara för att ja gillar att fota min son, ja då ska ja pyssla med det. Jag är ju inte ens bra??! Jag har bara en bra kamera. Vet att förr eller senare så kommer jag få ett utbrott. Liksom vem fan skulle se det som en merit att visa upp mina fotoalbum. Det är ju ett skämt. Blir bara less då man får höra det 1000 ggr. Å även Johan då i telefonen - så att han tom såg besvärad ut. Fick fråga honom vad det va. Så sa han "det vanliga tjafset om dig"... LOVELY! Hon kanske menar väl och tror att hon muntrar upp. Men det gör hon ju inte. Hon lyssnar inte, hon är tjatig. Dem stänger till dövörat. Totalt.


$hopping

Jag var och shoppade en snabbis i tis. När jag var med Hanna i söndags så hittade jag en hel del som jag ville ha. Då jag fick i presentkort av Annika i födelsedagspresent, så använde jag dem pengarna. Lyckades övertala johan att vi skulle åka dit å handla på ica.. så kunde ja springa in i affären på en gång :P Smidigt.. Va så slut då ja kom hem, men det var det värt ;) Nu hoppas ja att jag kan bli frisk nån gång så att jag kan börja använda dem med..

Blusaktig. Fanns i svart med - vill ha den oxå. Passar perfekt till jeans, shorts, kjol..

Härliga t shirts som de kallar sig.. Oversize. Gömmer magen perfekt *s* Enkelt å snyggt med ett par strumpbyxor eller leggins - det ja gillar bäst..


Korvar..

Vaknade i morse av att jag kliade händerna som fasen. asså riktigt ordentligt. Höll på å bli galen. Dem koka med. Så jag ville bara upp å skölja av dem i kallt vatten. Men då ja kommer upp så ser jag att dem ser ut som korvar. Jag måste fått nån slags allergisk reaktion från något. Jag vet inte vad än. Tänkt hela dan. Kan inte komma på det. Har inte ätit något annorlunda. Inte heller tagit i något. Vet att när jag jobbade på netto och stod i kylen. råkade få spa från kräftstjärtar eller räkstjärtar på händerna så började det klia och svullna upp. men nu var det verkligen hela händerna. kunde inte böja fingrarna för att svullnaden tog emot.. juck. inte har vi haft något i lägenheten som jag är allergisk mot heller..

Nu börjar svullnaden ge med sig helt å hållet.. tavegylen ja tog imorse hjälpte ju en hel del, men svullnaden har ändå hållit sig kvar hela dan.. Nu kan ja nästan böja på  fingrarna..  Men konstigt att det blev sådär ändå ?Måste ju varit något som jag tagit i. Om jag hade ätit det borde ju reaktionen ha tagit i munnen. Tycker man ? Aja, Hopppas att det försvinner helt å hållet nu.....

Sjuk

Är sjuk igen! suck. halsen har ju inte riktigt släppt sen helgen. Men igår började det värka här å där. speciellt i huvudet, halsen, nacken å ögonen. sen fortsatte det under hela natten.. imorse mådde ja riktigt peck. stanna i sängen till 10 sen va mannen tvungen å åka.. typiskt. så det blev en dag med en vild unge som inte somnade förrän 15. sov 30 min.. Sjukt. va knappt så att han ville då heller. funderade allvarligt talat förå låta honom va vaken till läggdags. men ja behövde få lite vila.


nu försöker mannen få sonen att sova. han borde ju somna snabbt tycker man.. men så är inte fallet. hör dem än.. snark.. blir iaf en tidig kväll för min del. är tandläkarn imorrn - se om ja måste ställa in det igen.. suck. inte för att ja vill dit. men den sk lagningen lossnade i helgen då ja borsta tänderna med eltandborsten.. så nu ilar det för att pulpan e framme. suck igen..  ingen tur just nu. thats 4 sure.. =(

Kan inte släppa..

Jag har ju issues med att släppa taget om saker å ting. Jag kan verkligen vara irriterad för några saker väldigt länge. Men då är det oftast ordentliga saker. Det jag tänker på nu är maten på vårt bröllop. Sitter ju och håller på med albumet. Nu är de flesta bilderna inne. Jag vägrar lägga in en bild på vår mat. För den var värre än värst. Hmm ska leta upp en bild så att ni kan få se..

Va nämligen såhär att vi hade funderat ut mat. Vi skulle vara 12 pers på bröllopet. Litet å mysigt. Men sen så blev det hur mkt folk som helst. 50-60 pers. Så johans mamma hyr in en kock åt oss. Jag minns då hon ringde å sa det till mig. Var ute i skogen och gick med hunden. Vet exakt vart jag va med. (det minns ja? ). Börja ju böla - såklart. För att jag var så glad. Vi hade fått en kock.

Några dagar senare så pratade jag med honom och va ju super glad. Han va kanon trevlig och pratade om att vi skulle ha en buffé. barbeque, somrigt.. Jag tror jag tom har ett inlägg om det.. HÄR. Han prata om fläskkarré med potatissallad, sen kommer det att finnas sallad med tomat, fetaost, lök etc. å sen en annan tallrik med ostfyllda paprikor etc.. TREVLIGT!

Sen började då helvetet. Dagen innan bröllopet då ringer johans mamma och är "upprörd" över att jag tänkte använda dem tallrikarna som fanns i lokalen. Va skulle ja få 60 nya ifrån hade hon tänkt ? Å dem matchade ju inte alls med mina dukar som ja hade köpt och servetter. Så det gick ju inte alls. Bråka med mig om det alltså. En timme innan min tjejmiddag och dagen före mitt bröllop. Så kommer kocken till telefonen och säger samma sak. att han minsann höll med. Dem skulle försöka lösa det, men hittade dem ingen lösning - ja då fick ja inte ha mina dukar. Jäkla skämt..

BRÖLLOPSDAGEN: Kommer dit och är på jäkligt bra humör. Jag ska ju gifta mig! Kommer upp och kocken är ju inte alls ständigt klädd och ser ut som nån som ska ut å fiska. lortarkläder å fiskhatt, hemskt hår å skägg.. Han har redan ordnat med alla bord - inte som ja ville ha det. Så ja tänkte ändra, men det fick ja ju inte för det skulle ju bli en begravningsdukning ?????????????  Gick iaf inte att köra åt det hållet?  Han envisades med att hela tiden "ja måste prata med dig". verkligen hela tiden. som tur va så hade ja vänner med mig som hjälpte mej som fan.. Han fick mig på så dåligt humör..

Han sabba för mej hur mkt som helst bland annat med å säga att vi skulle hämtas upp efter kyrkan i en bil. vilket ja inte visste om.. tack för den.. även att det inte gick för sig att det blev en buffé.. utan han va tvungen att ha servetriser som vi helt plötsligt hade där? något som johans föräldrar då fick stå för.. helt sjukt.. asså vi hade ett mysigt lantbröllop å han trodde han va viktipetter å fisförnäm. hata!

Efter bröllopet å vi hade åkt bilen å så. kommer vi dit å inget är igång. vi står där ett bra jäkla tag å han har inte satt igång med maten ens.. så vi fick ta in folk  å börja öppna presenter istället. alla undra sen vem lodarn va. å vi sa. nej men det är ju kocken.. suck.. johans mamma sa att han skulle ha fixat tll sig.. vart då ?

så kommer maten in då tillslut. alla håller på å dö.. ja fick en seg jäkla köttbit med potatissallad å burkmat???? va fan är det här? va är det han lovade mig? inget fanns ju där. pinsamt för oss! ja skämdes så över maten. å ja fick inte ens i mig den - trots att ja va hungrig. flera trodde sen att dem inte fick någe mer mat. men några hade ju frågat. då kom dem ut med mer..

han skulle ha 20 kg fläskkarre och 5 kg sidfläsk.. å när bröllopet va över så va d 15 kg karré kvar å 5 kg fläsk. han hade lämnat köket som ett bombnedslag.  å så alla tomma burkar (mat).. ja va så arg. å johans mamma tyckte att vi skulle tacka kocken.. asså fy fan. så då skulle precis några vänner gå så ja sa hej då till dem. å då blev johans mamma sur å fräste åt mej å tyckte att ja skulle va tyst för å tacka kocken. ja gjorde då tvärtom. för han förtjänade inte applåder. pinsamt! jävla kock. det visade ju sig sen att johans mamma köpt potatissalladen, så han marinerade bara köttet och grillade det?????? va betala dem för det. nej ja hade gjort det så jäkla mkt bättre själv..

dessutom så fick sara in kött (som är veg). jag hade sagt till honom i förväg om det. å ändå klantade han det. så dem kom ut med kött. hon sa att hon veg å fick en tallrik med grönsaker. pinsamt! då hade ja köpt filé åt henne, som ja sa till kocken. jäkla miffo. han gjorde inte ett skit rätt.. å han hatar ja än idag och blir förbannat upprörd då ja pratar om honom.. det är någe ja aldrig kommer att glömma eller förlåta..

nu ska ja leta upp den där jäkla bilden som gör mej så upprörd. den pinsamma middagen:

Va fan är det här ? Är det inte komiskt av att alla 1400 bildera ja har, så är jag den enda som tagit kort på maten? Å ja gjorde det endast i syfte för å visa hur hemsk den va..

Bryter tystnad... (2 dar *S*)

Bryter tystnad för att säga GRATTIS Till Théa och Jesper som fick en son idag klockan 12.18. Lillen ska heta Alvin. Så jäkla sött. Va ju toppen att dem kom på namnet i förra veckan.. hihi.. perfekt! Han vägde 4185 gram å va 53 cm lång.. Massa Grattis!

Sluta blogga?

Känner bara att jag har noll ork just nu å blogga. Alls. Så jag funderar på om jag ska lägga ner det här med å blogga. Ja iaf för ett tag. Tänker absolut inte ta bort bloggen. Inte som ja känner nu. Men lägga min energi till annat. Måste ju tycka att det ska vara skoj å blogga med. Kanske bara är så att jag är inne i en svacka nu. Att efter magsjukan här och allt annat med ingen grav å att mensen kom i natt å nu har ja mensvärk oxå på allt det andra. Vet ju att man kan pms a ganska så hårt å tycka saker å ting som man kanske inte tycker annars. Kanske känner ja annorlunda imorrn..?

Kommer iaf gå in på bloggen å kolla på era kommentarer å så. å kanske skriver ja någe här i den privata. Man vill ju inte att alla ska läsa hur man mår etc. Därför ni fått lösen hit - ni fåtal personer som jag är okej med. Ni som lärt känna mig lite mer privat. Så ja kommer att finnas här, på face, på msn på mob.. Men kanske inte lika aktiv. Känner att ja inte hinner med allt längre.. Orken hinner inte med.

Bröllopsbilder..

Håller ju på å pyssla lite med bröllopsbilderna. Men det tar sin tid. Det kan man ju säga. Har inte kommit långt alls. Så svårt att välja ut bilderna, Sen ska man ju skriva texter och så. Sen ska alla bilder med oxå. Man vill ju inte missa något. Så det blir lite i taget..


Usch (Varning: äckligt)

Ja har ju åkt på nån slags magsjuka iaf. That´s 4 sure. Igår mådde ja illa halva dan - spydde däremot aldrig. Men magen är däremot helt väck. Kunde inte käka någe igår. Fick i mig blåbärssoppa tillslut på kvällen. Men inte smakade det gott iaf. Dan innan på ons så började det hela.. DETTA ÄR ÄCKLIGA DETALJER - SÅ SLUTA LÄS HÄR OM DU INTE VILL VETA MER. Satt i soffan och svarade på blogg kommentarer då det helt plötsligt blev varmt om arslet. Ja fes inte eller någe. Bara poof så hade ja skitigt på mig. Va inte mkt men det va som vatten. Va bara in å tvätta av sig. Byta kläder. Fick gå med theos blöja resten av kvällen å sov med den på natten för ja va livrädd att ja skulle skita på mig igen. Så började illamåendet vid 5 snåret på morgonen, huvudet värkte. Fick feber, vaknade med halsont. Låg i soffan eller sängen hela dan. Mådde peck!

Idag vaknade vi 9,30 å då kände ja men bättre. Inte ok för det gör ja absolut inte. men ja har iaf inte feber.. å illamåendet är borta. Magen är inte lika uppsvälld. Halsen är katastrof än. Å huvudet till å från. Så ja kliver upp, klär på mej. Sen hade theo plockat bort en fälg på hans bil å ville att ja skulle hjälpa honom. Så ja sätter fast den igen å då hugger det till i magen. Riktigt hemskt. Så ja kunde inte stå upp alls. Satte mig ner och det gick iaf över. 2 sek senare så sket ja på mig igen. Mer än sist. å det rann hela vägen till toan. Riktigt vidrigt alltså. Sen satt ja på toa i 20 min.. Tog sen imodium. Nu får det fasen stoppa. Johan sa åt mej att ta en redan igår, men då ja inte hade någe å tömma så trodde ja att d va lugnt. Men ja hade fel. Sitter med en jäkla blöja igen.. Känns ju sådär va. Men ja vill inte chansa. Magen har bubblat å haft skumma ljud för sig. Lite värk här å där å kan inte käka. Försöker dricka iaf för ja känner mej helt snurrig å törstig hela tiden. Så ja hoppas det ger med sig nu..
Orka ha det såhär..

Försökt..

Försökt att ringa gyn mottagningen idag. Men fick bara "vi kan inte ta emot fler samtal idag, försök i morgon". Så jag får väl försöka då. Är ju februari och jag skulle ju på återbesök nu. Vet bara inte om det var jag som skulle ringa eller om det var dem. Men jag ringer nu, så kan jag få detta överstökat. Undrar om jag kan ta upp frågor om graviditet med. Ska iaf göra ett försök. Så kanske man kan få något råd. Hur man ska göra. Är ju ännu en negativ månad. Ska köpa rosenroten med som Martina tipsade mig om. Se om det har någon påverkan.

Cystan är verkligen det sista jag tänkt på. Gått månader sist. Varit för mkt annat som surrat i huvudet. Lika bra å ta tag i det, så kan man stryka det sen.

Är bara jävulskt depp just nu..

Vägg

I tre dar har ja känt mej ganska så pigg. fått mkt gjort - haft en massa skoj.. igår så vart ja trött vid lunch så ja somnade med theo i två timmar. ändå så somnade ja 23 igår.. sov som en stock hela natten. vaknar å känner en vägg som smockar till en.. va fasen hände ? nu sov ja bra å då ska ja vara trött för d. skit grej! Undrar om ja börjar bli sjuk igen..

Annars så längtar ja tills ja får sova brevid theo.. se om han blir trött om nån timme. han sitter å ritar just nu. sötisen!!!!