Äntligen klar!

Det blev en tjock bok! Tog alla 56 sidorna. Så här är bara några av alla bilder. Men jag är klar! Yey! Glöm inte att idag är det sista dagen som man kan använda sig av koden inne hos fuji..


Mina fina kommentarer
Postat av: sara

åååå vad roligt att det är färdigt, måste ha tagit ett bra tag kan jag tänka mig. Måste få bläddra i den sen när den har kommit. Jag MÅSTE också ta tag i mina foton nu!

Postat av: Lillemor

haha ojoj. Jäklars vilken tid det måste tagit. Ska bli riktigt skoj att titta i den =) Vad hände med alla hjärtans dag presenten/boken?? Vad tyckte han?

2010-02-28 @ 17:29:04
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: Annelie

Heeej gumman!!

Har inte haft tid med bloggen nå värst nu under helgen!! Vart fullt upp!!

Vi kommer inte att åka till Sthlm denna veckan. Blev så j..la dyrt att åka tåg!! F-n, skulle kosta 1700 t/r!! Har inte råd med det nu känner jag!!Va kul att du gillar min header!! Blev riktigt nöjd med den faktiskt!! Kul hålla på och knåpa å fixa!!Hmm... Ja... BLIR det att vi flyttar, vilket vi inte på långa vägar bestämt än, så är det ju lägenhet i första hand. Kommer inte ha råd att köpa nått innan vi båda har fast inkomst där. Vi får se vad som blir!! Vet inte vad jag vill just nu! Kluven...Allt bra med dej? Fortfarande trött?Kramen

2010-02-28 @ 22:58:49
URL: http://lallisbrallis.blogspot.com
Postat av: Annelie

Meeen... Glömde ju...

Jätte fint albumet blev!! Kanon!! Jätte fina bilder!!Kramen

2010-02-28 @ 23:00:10
URL: http://lallisbrallis.blogspot.com
Postat av: Helen

Ååååå vad fin den blev, förstår att du är nöjd med den, vilket underbart minne från en underbar dag (på det stora hela iallafall :P) :O)Kramisar

2010-02-28 @ 23:12:08
URL: http://tiemsa.blogg.se/
Postat av: Linda, Stolt Mamma till två Busfrön

Så vackert :)

Längtar tills jag får göra våran bok :)

2010-03-01 @ 00:08:10
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: Lillemor

fan va skumt nu såg jag en kommentar från dig från den 20 februari liksom. som jag inte sett tidigare. och den kommentar du skrev häromdagen såg jag idag. undrar hur många fler man missar? JAg har haft problem med min mobil idag, har beställt abbonemang och idag kom sim kortet men funkar inte så min mobil var avstängd ett bra tag så när jag satte på mobilen såg jag ditt sms, men kunde inte ringa upp har inga pengar på mobilen eftersom jag ska få abbonemang. Hur gick det med naglarna?

Får se vilken dag i veckan jag kan, är lite som strular,skulle till en kompis imorgon men verkar som det inte blir av, rebecca har sportlov och är hemma. På onsdag ska hon till farmor men vet inte vilken tid än. Men jag hör av mig så fort jag vet mer, annars tror jag det blir lättare nästa vecka då rebecca är i skolan. KRamis

2010-03-01 @ 16:11:22
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: Martina, hobbyfotograf och mamma

va fint du gjort gumman:) kommer ju va jätte kul att titta i den sen:)SV: med mig är de bara bra små ont i höfterna då jag går så mycket i jobbet men de funkar.

hur är de sj?kram

2010-03-01 @ 18:00:20
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Dorothea - Ett nästintill trillingliv.

Å så fint vännen!!!!

Ni är ju alldeles bedårande söta ihop! VERKLIGEN.Jo jag håller med att Alvin är mest lik pappa och Noah då ;)

Haha.

Det enda han har som inte är pappa - är sin överläpp, den kommer från mig.. och så har ju Jolie en sån hon med såklart. Hihi.

Precis på förlossningen när han kom så sa både jag och Jesper i kör "Men guuud han ser ju precis ut som Jolie" vilket han gjorde, men ju mer dagarna går ju emr pappa blir det över honom.

Lite kul att han iaf har min överläpp - så det blev en liten mix ;)

2010-03-01 @ 18:29:22
URL: http://www.alltforforaldrar.se/theans/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: