Tröttis

herr laban vaknade kl 6 imorse. sen låg han å knöla till 7. då gick ja upp. så ja har varit vaken sen 6.. snark.. mamma kom hit genom att johan hämtade henne. va ju en jäkla massa strul på den gröna linjen.. vi knata upp till öppna förskolan.. va där en bra stund. handlade. gick hem å la theo å mamma gick ut med hunden. nu på eftermiddagen har ja knappt varit levande.. å det pågår än. tröttheten.. vi har lekt med  theo, varit ute med hunden å nu fixat mat. men turen va ju den att mamma hade med sig både lunch å middag.. hon ska sova kvar här. hade sett fram emot en lugn å skön kväll helt för mej själv - då johan inte är hemma. MEN det är ingen idé att chansa att hon ska ta sig hem.. så hon ligger kvar.

får tilläggas att theo är super trött han med. men ska vara vaken en timme till iaf. annars blir det liv i loppan imorrn. kanske får man sovmorgon. skicka ut theo till mamma så får dem leva loppan här ute.. hahah.. vi får se. ska försöka lägga mig i tid idag iaf. för ja e såååå trött som sagt..

saknar mannen däremot. min mysgubbe.. längtar tills imorrn kväll - hoppas han kommer då.. måste ladda för att gå ut med hunden en gång till ikväll. sen får det duga..

Mina fina kommentarer
Postat av: Martina, hobbyfotograf och mamma

Hej gumman!

jobbigt att du är så trött inge vidare:(kan ju va skönt att ha din mamma där sovandes så kanske du får din sovmorgon imorgon kan du beöva gumman.Hur är de annars?

kram

Postat av: Jennie

jaaa samma här! hoppas bara han kommer hem min älskling med tanke på tågen... de åker nämligen tåg och höll inte på att komma upp...Hoppas du fpr sovmorgon, skicka upp lilleman till mormor imorgonbitti ;)kram

2010-02-22 @ 20:43:27
URL: http://grafiskformgivare.blogg.se/
Postat av: Annelie

Hoppas verkligen att din trötthet försvinner snart. Inte alls kul att va trött hela tiden!!Håller med om att du allt kan skicka ut prinsen till mormor imorrn bitti så du får sussa några extra timmar!! Absolut!! ;)

Allt bra annars?Kramen

2010-02-22 @ 22:02:14
URL: http://lallisbrallis.blogspot.com
Postat av: Lillemor

Nja synd och synd är det väll inte direkt haha. Men det kommer bli riktigt jobbigt och hon har hemska nätter och jag måste stiga upp mellan 5-6 med henne som det ofta är! Uscha. Då kommer jag vara gråtfärdig. Men att be mamma är jobbigare än göra det själv då hon inte kommer komma hit utan vill att vi ska dit och då måste man ju passa emmie ännu mer. Du vet med alla prylar.

Men jag överlever nog.

Så jobbigt när barnen blir sådär på nätterna och man inte har en aning vad det är, så är det med emmie ofta också. Men tror det är magen oftast då.haha ja vi hade super skoj faktist. Du skulle se korten som inte ligger på fejjan hahaha.Om vädret fortsätter så här så blir det inga stora planer inte. Vill inte åka iväg kommunalt som det är nu. Själv då? Kramis

2010-02-23 @ 14:34:34
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: