Hoppsan..

OOoops nu har ja ändrat här så att ja slipper godkänna era kommentarer.. Men bara för att ja gjort den ändringen så har ja ju inte hajjat att ni kommenterat! suck. hur klantig får man vara? tror ja ska ändra tillbaka.. får se hur det går.. Om jag kommer att minnas det nästa gång.. Sitter bara å kollar å ser kommentarer som ja inte sett förut.. å tänker för mej själv - har ja godkänt dessa ? heh..

Vill ha..

Sååå sugen på å köpa...


Noll ork..

Ja välkommen till min värld.Den består av noll ork dagar ut och dagar in. Så jäkla tråkigt. Jag käkar vitaminer varje dag. Försöker ta mig ut minst en gång om dagen. Jag älskar promenader.Men på sistone är det ju inte lika roligt längre. Kan väl bero på all snö. Tar ju sån jäkla energi att klä på sig själv och ungen. Sen när man väl kommer ut så måste man kämpa sig igenom snödriva på snödriva. Nu kollade jag ut här och det var snöstorm. Å yey. Tänkte att man kanske skulle ta pulkan. men då får ju inte Theo något skydd alls mot all blåst. Hoppas orken vänder och kommer tillbaka, hoppas att våren snart är här. Längtar dit!

Itu...

Jag går snart itu. så det känns. känner mig så halv i hjärtat. Svårt att förklara. Detta är den 9e månaden som vi försöker att bli gravida. 9e månaden. Det innebär att OM vi hade lyckats på första försöker så kunde vi fått en bebis nästa månad. Är ju sjukt om man tänker så. Men så är ju inte fallet. Känns som om jag inte orkar prata om grav längre. Jag älskar min man och min son för allt i världen och skulle det inte hända någe nu så har jag dem - vilket betyder allt. Jag känner mig så nära bristningsgränsen som jag kan komma nu. Rent psykiskt. Att ha sex är nästan inte roligt längre. Jag älskar min man och jag älskar att vara med honom. Men när det blir som någe maniskt. Att vi måste så blir det ju inte lika skoj. Men får man utslag så vad ska man göra? Vill jag bli gravid då är det ju sängen nästa. Jag kan ju inte skita i det då. Om jag inte känner för det. När ska det bli vår tur? Kommer vi att få en pojke lr flicka? Va ska h*n heta? Theo ska få bli storebror.. NÄR?

Rosenrot..

Fick tips om rosenrot. Ska gå å köpa.. :

Rosenrot gavs till 40 kvinnor med utebliven menstruation (amenorré och oförmåga att bli gravida). Efter 14 dagars intag återfick 25 av de 40 kvinnorna normal menstruation. Efter ytterligare några månaders intag blev 11 av de 40 kvinnorna gravida.

Det finns flera rapporter i litteraturen som visar att intag av Rosenrot bidrar till möjligheten att bli gravid. Några få månaders behandling med Rosenrot har lett till normal graviditet (Eagon P och Herbagram N, 2002).

Studier på djur har visat att Rosenrot har förmåga att öka könshormonernas aktivitet. Hos hondjur ledde intag av Rosenrot till en ökad östrogen aktivitet, också en ökad fertilitet. Hos handjur gav Rosenrot upphov till ökad testosteron-aktivitet med en ökad muskeluppbyggnad (Tomsk State University, 1987).

Läst kommentarer som som

"Här är en tjej som började äta rosenrot då jag inte blev gravid på över 4 år & nu sitter man gravid med tvillingar.. Slumpen eller rosenroten?"

"Har ätit rosenrot i 2 månader från första dagen fram till ägglossning. och i går fick jag ägglossning enligt clerblue e så glad
har inte haft ägglossning på snart ett år."

"Sedan provade jag rosenrot (artic root extra stark) Åt mellan mens och ÄL, det tog sig direkt, första försöker med rosenrot på 8månaders försök att bli gravid :) Så nu är man snart i vecka 8."

"Rosenrot äter du från mensens första dag och när du får ÄL slutar du med dem. Jag köpte Artic root extra starka, tror det var 2000mg rosenrot extrakt i dem. Tog en till frukosten och en till middagen varje dag. Blev gravid på första försöket... Efter 7misslyckade försök att bli gravid"

"Jag åt rosenrot (slutade vid äl) och blev gravid, men det slutade i ma"

Flera beskriver en mycket krafigare ägglossning av rosenrot som även uppmärksammats av deras läkare


Glajjor..

Dem är nästan likadana. enda som skiljer är att den ena har ingen kant nertill men den andra har det.. Tar ett tag gatt vänja sig vid dem - det kan ja ju säga.. Men överlag är ja väldans nöjd.


Längtar..

Lite och nätt är hon mormors barndomsvän. Fick brev från henne igår att hon var så glad och tacksam över att vi kom. Hon hade även fått fotoalbumet som jag skickat till henne. Gjorde ju med fuji. Ja använde hennes dotters mail och sen så skickade jag det till henne. Tog alla korten från hennes 85 års dag. Hon hade blivit så glad så att hon grät. Jag gillar henne så mkt. Hon är så snäll och rar och ödmjuk. Bara sån underbar människa. Jag hoppas att vi kan åka ner till henne igen runt våren/sommaren. Att hon mår bra och att vi kan komma och hälsa på. Se vart min mormor växte upp. Längtar dit faktiskt..


Kärlek..

Den kom idag, den är sååå fin. men ja blev förvånad att det tog såå kort tid. va inte alls länge sen ja skicka den. kan det varit, två dagar sen ? gick sjukt fort. det värsta är att ja skicka till min farmor med.. så hon lär ju fått det nu oxå. suck. då fick hon det för tidigt. det andra tog 1½ vecka lite drygt. så ja tänkte att det borde ta det nu med.. men inte.. Nu har ja gömt den på ett ställe i garderoben. Hoppas han inte letar där och att jag hittar den sen då det är dags att plocka fram den. Ååå ja är sååå dålig på att hålla mig.

hur ska jag kunna vänta till den 14e?


Från bröllopet..


Formex


Vi

Hoppas han kommer att bli glad nu..


Glader..

 

Det är synd att vi inte filma från början. Då skrattade han ännu mera. Riktigt roligt! Blir så glad då han är glad. Han värmer mitt hjärta till tusen!


Sötnötarna!

Theo och pappa igår..


Boost

Min dagliga boost består av berocca och en tablett folsyra..

 

Försökt att äta vitaminer, vilket inte fungerar. Vet inte om jag inte tål något i det. Ingen aning. Men jag mår så jäkla illa vareda gång. Slår aldrig fel. Bytt tom. Enda som funkar är beroccan. Jätte konstigt. Jag hoppas iaf att detta har någon effekt någon gång.

Man tycker ju att det borde ha det...


Centimetrar

Jag har ju irriterats att ja inte gått ner i vikt som ja vill. står ju still. sen mina portioner, ätande av godis å dåligt med promenader lär ju påverka ett och annat. såklart. kan ju inte tro att allt ska ske automatiskt. Men trevligt om det skulle göra det. haha..

idag fick ja bara nojjan å tog fram måttbandet. ja visste ju vart det var för en gångs skull. så ja mätte. å måttet som ja tog - så att det precis går över naveln - låg på 91 cm. 88 ska man väl ha max som en tjej tror ja.. så ja va väl inte överdrivet glad. men kom ju sen på att i somras så stod det måttet på 103 cm. dvs ja har loosat 12 cm runt midjan sen dess. vilket låter sjukt mkt.. synd att ja inte mätte det andra oxå.. hade varit skoj att se.. 

så 12 cm då man inte gjort ett skit är ju inte fy skam. tänk va som hade hänt om ja hade varit nyttig å rört på mig ok.. undrar dessutom vad mitt midjemått va 2007..?

vårskor..

Ooo spanat in vårskor till skrutten. Älskar dem till vänster.

Har jag sagt att jag älskar kavat skor? hahahaha :D


Repair...

Köpte nytt schampo å balsam igår.. mitt hår är bara fööör hemskt just nu. jag förstår inte. så nu bytte jag. se om det funkar. läste på nån blogg att detta skulle vara bra. har ju sett reklamen 75 ggr på tv. så idag då ja hade mitt lilla hemma spa så körde ja på det. å dra på trissor. ahhhhh mitt hår känns normalt igen.. :D nästan bättre. Mitt hår var först och främst inte statiskt. Sen somnade jag med blött hår. Vilket jag bara inte får göra. Men vet ni vad som hände. Nada! :D Vilket är mkt bra. ja behövde inte ens föna håret. ja e såå glad! Mitt hår är inte frissigt alls. å så kom mannen och drog sina fingrar genom mitt hår å säger.. men va mjukt å mysigt ditt hår är :D nej baraaaaaaaaaaaaaa bra betyg från mig! :D


Film

Va länge sen jag kollade på en film. så nu blev det sherlock holmes.. heeeeeelt ok faktiskt.


Issues..

Undrar vad det är för fel på mina hormoner. Vaknade ju ganska så glad  imorse. Faktiskt. Sen i ett nafs så försvann det. Nu har ja bölat? av vilken anledning? Jag vet faktiskt inte alls.. jag blev bara jävulskt ledsen. önskar att min man var hemma här så att jag fick en stor fet kram. han försöker trösta mig så mkt han kan på msn. men det är som om när det väl börjar så har det inge slut.. å det här med graviditeten och allmän ork är väl bara pricken över i:t.

börjar undra om ja har magkatarr med? tänkte på det för några dagar sen.. men ja har ju mått illa i två jäkla dar nu. å då menar ja riktigt illa. vet inte om det beror på migränen lr om det är magkatarr.. ja käka ju ordentlig frukost för en gångs skull imorse. å nu bara nån timme senare är jag hungrig igen? det är ju inte sant.. är det där suget. därför ja undrar om ja har magkatarr. kände likadant igår kväll. får ta en magtablett sen vid lunch, se om det hjälper någe..

ååååååå va trött ja e på att vara negativ..................................

Santorini 2007

Vilken tjåkkis ja va då - inte...


2006

Håller på att gå igenom lite bilder då jag ska göra ett album på mig och johan är tanken. Är ju en hel del skivor att kolla igenom. Hitta precis dessa från 2006. Blir bara varm och go då ja tänker på min man, min älskade man! Är så jäkla glad att jag har honom. Blir helt pirrig i magen då jag ser honom på dessa kort. Däremot så får ja ont i magen av att kolla på mig själv. Jäklars va smal jag var då. Å ännu smalare skulle jag ju bli året efter. Helt sjukt. Jag var blond och mitt hår såg ut att faktiskt kunna åstakomma en frisyr. Tjockt å fluffigt. Vad har hänt med det. Nej usch va ja vill väga -10 kg igen!

Lite kär..

Är lite kär i den här nattlampan.. vill nog köpa den till Theos rum.-.


Morgondagen..

Jag har ont i magen inför morgondagen. Sådär riktigt maggrops ont i magen. Mest för att jag känner mig nervös och sen för att jag med största sannolikhet kommer att böla ihjäl mig. I april är det tre år sen min mormor dog. Kan inte förstå det. Tiden springer ju iväg. Sen mormor dog så fortsatte jag helt naturligt att skriva hennes barndomsvän. Hon skrev först mig och beklagade för sorgen. Jag svarade henne och sen dess har det bara fortsatt. Hennes brev betyder väldigt mkt. Nu för någon månad sen så skrev ju hennes dotter mig att dem ska ha en överraskningsfest för henne - äger rum i morgon - på hennes 85 års dag. Så nu ska vi åka till Floda. En bra bit bort med andra ord.

Hennes dotter lät så glad i telefonen att vi skulle komma, att det kommer att bli den bästa presenten på hela dan. Att det kommer att betyda en massa för henne etc. Ja det va ju då jag började störttjuta i telefonen. Så typiskt mig, men det är så jäkla känslig ämne det här. Hur kan jag inte. Har fortfarande svårt att prata om mormor utan att känna att jag kommer att brya ihop snart. Det är ju tyvärr så. Mormor var sån stor del av mitt liv. Mycket stor. Livet fortsatte ju utan henne, men tomrummet kan ju aldrig ersättas. Jag har ett hål i mitt hjärta och kommer alltid att ha det.

Så imorgon ska ja då möta hennes barndomsvän för första gången. Mormor skulle oxå ha blivit 85 i år hon med. Känns bra att få träffa henne åtminstone en enda gång. Lära känna henne lite mer än i breven jag får. Hon är ju som en extra liten mormor. Så jag är nervös för det och jag vill ju inte sitta och gråta under hennes stund (dag). Vsste inte att man kunde bli nervös för en sån här sak..

Kl 13 ska vi vara där imorrn så vi måste åka senast 11 - om inte tidigare. Det ska packas ner mat och allt annat som ska med. vi ska äta frukost och göra iordning oss. Så jag måste upp tidigt. Dvs nu ska jag sova! Va så trött vid 21. Men dum som man är så gick man ju inte å la sig. suck.

Present..

Den här kom mannen hem med idag. Väldigt glad över den måste jag säga. Vill ju börja samla på mig lite nytt till kameran. Blixten fick ja nu. Sen är det ju en massa objektiv och linser. Men det kostar ju skjortan. Så det blir en lite i taget. Finns ju så mkt annat som ska köpas..

 

Annars fick jag pengar, presentkort på vero moda, morgonrock, almanacka, presentkort på en inredningsbutik, bodyscrub, trisslotter.. ehm....  förlåt OM ja glömt någe..


Fredags...

Hanna

Annika

Emma & Hanna

Jag & Annika

Mjuk kokosmjölksoppa med kycklingfilé, citrongräs, limeblad & koriander

Thaiwok med kyckling, rostade cashewnötter, sockerärtor, chili & vitlök

Bilder från dagen..

Lillemor och jag idag..

Lillemor - gillar den här bilden, oavsett va du säger ;)

Jag idag. Blir nog samma kläder i morgon. Vet inte annars va ja ska ha på mej. Plus att jag lyckades med att Iiiiinte kladda ner dessa. yey! Måste vara första gången..

Lillemor och Emmie

Söta Emmie. Lyckades ju tajma hennes smile =)

Blomsingar..


Ont som fan...

Usch vid 23 igår så kände jag att huvudvärken började komma knallandes igen. Trodde det var pga att jag hade druckigt cider. Men det var det ju inte. En timme senare så kom mensen.. Sen hela natten har jag haft så jäkla ont. Inte kunnat ligga rakt med benen ens. Fick ta alvedon och ipren vid 8 snåret imorse och sen gick ja å la mig nån timme till. Nu är det ändå så att jag kan gå raklång. Men va fasen då. Ska man behöva få såhär ont?

Dålig start..

Ja det har inte varit någon höjdar start på denna dag. Började med imorse då jag tog gravtest och det var negativt. Man hoppas ju även fast att jag till 80% var säker på att jag skulle få mens pga hur jag känner mig å så. Samma historia vid samma mens.

Somnade om och vaknade utan den frukosten mannen hade lovat mig. Så då blev jag ledsen för det. Ibland kan han bli lite för.. ja vet inte va ordet är.. han tänker "fel". Han förstår inte hur han ska åka å handla då Theo är vaken tex.. Å ja sover. Jag vet ju vad jag hade gjort. Tagit med honom! Något som inte slog honom?? förstår ni vad som menas med fel? Han har iaf försökt att gjort sitt bästa hela morgonen. Laga mig annan frukost å det. Men jag är på grinhumör redan från start. Å när jag va inställd på en sån där jäkla macka från mcd. för det va en sån ja verkligen va sugen på????? sån där bagle. eller va heter dem. då blir det bara knas.

Mannen kom sen 20 min senare på att han glömt å flyttat på bilen. det var ju torsdag. så han sprang ner och såklart har vi fått en p bot. jamen då vart ja ju glad för det med..  550 kr åt fanders..

Det fortsätter. Lotta (theo's fd gudmor) ska tydligen vara på g )hon är gravid å väntar bebis vilken dag som helst). ja smått som iaf. Mamma har ju kvar henne på facebook och ja har sagt tilll henne att hon behöver ju  inte kommentera på henne. å va gör hon. kommenterar. så sa ja till henne, men ja bad ju dig att låta bli.. å då säger hon att hon måste få kommentera? att hon struntar i vad ja tycker? förlåt men ja kan inte förstå mig på henne ibland? för hon har sån jäkla korkad syn ibland? allvarligt? Om Theo säger till mig att ja ska låta bli å prata med nån då han blir äldre, då kommer det ju betyda något för mig. Men det gör det tydligen inte för henne? så jag blev faktiskt skit ledsen. Så nu har ja bråkat med min mamma på födelsedagen..

Sen kommer theo som ett ångvält å slänger ner laptopen på min fot. vilket resulterade i att det ilade i hela foten i x antal minuter. nu gör det fortfarande jäkligt ont.

å nu slängde theo ut colan överallt. på sig själv, bordet å mattan. underbart.. å klockan är bara 12.30!

Ont..

Jag har sån förbannad mensvärk. Inne på andra dagen nu. Men ingen mens än. Den ska ju inte komma nu. utan någon gång mellan 7-10 jan. Så varför börjar jag få mensvärk redan nu. Det är inte lite heller?

Får mig..

Ibland blir jag såååå irriterad. Detta är på lite större bloggar. Vägrar svara på kommentarer. Nu har jag helt enkelt bestämt mig för å skita i å kommentera. Är så jäkla trött på dem. Detta är ändå folk som jag pratade med förut? Sitta å ha en monolog med sig själv - ja det kan jag göra då jag tänker högt. Ställde ena tjejen "mot väggen".. Frågade om jag hade gjort något då hon aldrig svarade längre och hon ursäktade sig med att hon hade en del att stå i. Antar att hon prioriterade bloggen å fixa inlägg istället för å svara. Vilket jag kan göra själv - bara för att folk ska kunna läsa etc. Så det är ju lugnt på det sättet. Men sen hittar man ju hennes namn inne på andra bloggar. Så då kände jag mer - men blaj på dig. Och nu är det två bloggerskor som jag pratar om..

vet att dem större som prinsessans dagbok och engla fick man ju aldrig svar på förut. men hur lätt är det å svara på 75 tusen kommentarer. nån gång får man väl dra gränsen..

Men nu pratar vi om de bloggarna som har mellan 0-50 kommentarer typ.. Om ens det.

Evelina och jag började prata redan innan vi gifte oss och hängde ju med ett bra tag med varandra. sen helt tvärt så slutade hon svara. å ja hittar henne inne på andra bloggar med. dvs hon kanske svarar på vissa. men jag är tydligen inte den hon svarar på. jag tycker iaf att man kan vara shysst å svara. dessutom så var hon ju med i tävlingen som jag var med i nyligen om årets mammablogg. därför trodde ja inte att jag skulle vinna. men jag vann för hon skrev tack för att hon vart nominerad men engagerar sig noll för å vinna det - ens nämna det i bloggen. ja vet inte. blir man "så" när man får en större blogg? vet jag ingenting som har en lten blogg? är ja för elak? fördomsfull? ute å cyklar?

den andra som ja frågade var bambi. vi pratade ju en hel del innan sommaren och sen träffades vi på mammablogg galan. hon tog med sig ett linne som jag vann dag två. vi skulle ses men jag mådde dåligt den dagen och sen dess slutade hon höra av sig. fick inte linnet. jag har iof inte frågat efter det eftersom hon inte ens svarar på mina kommentarer. tyckte kanske att man kunde erbjuda sig att skicka det. ja kunde ju stått för frakten.. så skrev ja på nästan varenda kommentar å inte en enda gång så svarade hon. inte en enda. så nu orkar jag inte med henne heller.

har jag ytterst dåligt tålamod? är ja väldigt grinig av mig? ja känner mig faktiskt så. förväntar mig så jäkla mkt. tror det kan vara en brist hos mig. men något kan man väl få tillbaka? jag tror jag förvandlats till en bitter häxa här..

Shoppa..

I morgon hoppas jag att få shoppa lite. Hittade ett par skor då jag var i stan i lördags. Dock så köpte jag dem inte, Sen dess har ja inte slutat tänka på dem. Typiskt mig. Så jag tänkte kika efter dem i morgon. Eller kanske hitta ett par andra fina..

Ska sen in på specsavers å hitta nya bågar. Jag fick pengar av johan i klapp för att köpa ett par. Då vi var i nacka sist så var jag inne och provade 75 st. Fy farao så svårt det var. Vet inte om det var för att jag är så van vid dem jag har. Minns när jag köpte dessa för två år sen. mina första så hade jag stoooooora issues.. Hittade iaf ett par som ja tyckte va ok.. Jag gillar ju märket ben sherman. Som de såklart INTE har längre. Morr! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. så jäkla svårt. Vill ju trivas i dem. undra om johan vill svänga förbi farsta  en snabbis. där ja hitta ben sherman sist.. plus att det vore bra med lite smakråd från mamma. hon va ju med sist då ja beställde..

är det nån som vet om jag måste göra en ny synundersökning nu då det gått två år? lr är det inte alls som med linser? tycker att jag ser så jäkla bra med dessa fortfarande. Men skenet kanske bedrar?

fika.. .

Blev en liten inbjudan i år, till ett litet kalas..


Störtgrät..

Dagen började med ett samtal där det bara brast för mig. Störtgrät. Inte för att jag var ledsen. ja inte från början iaf. Det är nämligen så att min mormors barndomsvän fyller 85 på måndag. Tänkt. mormor skulle ja fyllt 85 i år. Mormors barndomsvän började skriva då mormor gick bort. Hon och mormor hade alltid kontakt via brev och så hälsade dem på varandra då och då. Jag har fortsatt skriva henne sen dess. Riktigt kul. Sen strax innan jul damp det ner att hon fyllde 85 nästa måndag. Så man fick skriva ihop en liten trudilutt till hennes dag om man ville. Sen kom det en inbjudan om fika med. Jag skickade trudilutten. Men jag glömde ju helt å hållet bort fikat. kom på det igår kväll. letade upp lappen och man skulle ha svarat i söndags.. suck..

ringde iaf henne nu på morgonen och hon blev ju så glad. det är dottern dåra. det är hemligt allt det andra.. hon blev så jäkla glad då ja sa att vi skulle komma. å det kändes ju bara så bra. vill ju träffa henne med. hon sa att det kommer att vara dagens present. så ja vart ju så glad. å samtidigt ledsen eftersom mormor inte längre finns med oss. men det känns bra att få träffa henne iaf. ska bli kul.

Presenter

Nu har jag fått lite frågor om vad jag önskar mig i present. Det var ju inte det lättaste att komma på något. Men när jag väl satt på msn med Hanna så kom ja ju på lite =) Så ja tänkte att jag kunde skriva dem här med.

  • Almanacka från personlig almanacka - Men det fick ja just av Hanna, så det kan ja bocka av nu =)
  • Presentkort på nån klädesbutik - är ju i behov av nya kläder
  • Presenkort på Hemtex
  • Pengar rent allmänt - Behöver nya skor bland annat, men vet inte från vilken butik.
  • En ny handsfree till min sony ericsson. Den jag har är sönder.
  • Ittalla Essence vitvins glas 6 st
  • Ittala Essence champagne glas 6 st
Hmm va fasen kom jag på mer? Nej nu måste ja tänka efter. Får fylla på allt eftersom..

No baby..

Nej det är ingen bebis på g här. inte denna månad heller. va i h vete? ja vet ju att vi pricka så hårt. nu har vi ju gjort det i x antal månader. prickat.. men inget händer. så jäkla drygt. har inte fått mensen än. då den är beräknat närmre helgen. kanske tom på min födelsedag.. men flytningarna har ju kommit i tid, ja är godissugen å allt annat som ja får exakt en vecka innan. kommer ändå att bli ledsen då  mensen kommer. haft huvudvärk med, men inte migrän. ja hoppas ja slipper det i veckan. försökt å undvika choklad här. är så sugen på det. men det utlöser min migrän. så ja försöker att undvika det..

det är så jäkla tjatigt det här och tråkigt. jag vet liksom inte in lr ut längre. man är mer ledsen än glad. jag känner mej inte stressad. det har lagt sig för ett tag sen. det är bara jobbigt. nästa månad då vi försöker om vi lyckas så blir det en oktober bebis. men ja tror inte att vi vill ha en november bebis igen. lr december. usch nej det känns jobbigt. ska månaden spela sån stor roll då man verkligen vill ha bebis????? men det känns så. hur kan man gå från att vilja ha en maj bebis till kanske en oktober bebis.. bara så jäkla drygt..

känner mej just nu som blaj. vill inte fira min födelsedag. ja har noll lust att göra någe egentligen. bara sitta inne å inte göra någe..  fy farao va trist va? lite deppig är ja allt. Får hoppas att ja får en ok födelsedag..

å just det. vet ni va ja fick höra. JOHANS FÖRÄLDRAR KOMMER I HELGEN FÖR Å FIRA MEJ ?????!!!!!!!

*CHOCK*

Koh phangan

På måndag ska jag ringa och boka tid på koh phangan. Jag hoppas att man kan få ett bord. Är ju inte säkert - då det är sånt jäkla tryck där varje dag. Sen är det ju en fredag som vi ska på med. Nej jag ska ligga på luren kl 10 på måndag. Vill verkligen dit. Hört sååå mkt bra saker om den restaurangen.