Hoppsan..

OOoops nu har ja ändrat här så att ja slipper godkänna era kommentarer.. Men bara för att ja gjort den ändringen så har ja ju inte hajjat att ni kommenterat! suck. hur klantig får man vara? tror ja ska ändra tillbaka.. får se hur det går.. Om jag kommer att minnas det nästa gång.. Sitter bara å kollar å ser kommentarer som ja inte sett förut.. å tänker för mej själv - har ja godkänt dessa ? heh..

Mina fina kommentarer
Postat av: sara

Jo jag förstår ju helt klart att ni verkligen vill ha en bebis, och självklart ska ni försöka, menade absolut inte att ni ska sluta försöka. Jag menade bara att det kan bli som en fixering, och att när man då stressar och pressar kroppen och det bara handlar om en sak så intensivt så kan det påverka kroppen. Finns ju ur många exempel som helst på det, jag vet ju själv när man har gått och varit orolig ibland för att man har missat p- piller och så blir man hel stressad över om man ska få mens eller inte- och klart som fasiken blir den några dagar sen för att man blir så fixerad och tänker på det hela tiden.

Men samtidigt så förstår jag ju att det är omöjligt att inte tänka på det, vill man något så vill man ju det, och när man längtar efter något så kan man ju inte sluta tänka på det. Jag håller verkligen tummarna för er och en liten bebis snart =) Kram

Postat av: Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Haha, vad du är smiiidig ;)

2010-01-31 @ 22:13:45
URL: http://www.alltforforaldrar.se/theans/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: