jäklar!

haha. så roligt.. jag är ju den som svär mest i hela familjen här å ja försöker verkligen sluta med tanke på theo. men det är sååå svårt..

idag, nyss, så skulle johan byta blöja på theo. så va den tung. killen kissar ju massor, men han öser ju i sig vatten så det är väl inte så konstigt. var på johan säger jäklar va tung den är. å theo säger jäääklar.. hahhahah..

yes säger ja! ja trodde det va ja som skulle åka dit på den där.. att jag skulle svära å han skulle säga det.. men nu åkte johan på det. hahaha! ahh e liiiite skadeglad här.. :D

Mina fina kommentarer
Postat av: Lillemor

hahahaha fan vad roligt! Så klockrent!

Postat av: Emma - mamma till Meja

Hahhahahhaahh :D

2010-07-04 @ 09:42:31
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Therese, Henry & Charlie

hahaha, vad gulligt! :)jag svär också en del men försöker låta bli när H hör, än så länge (peppar peppar) så har han inte sagt något... puhHa det så gott i solen idag!

kramar

2010-07-04 @ 11:46:34
URL: http://www.minunderbaravarld.blogspot.com
Postat av: Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru

Hihi den sanna glädjen är skadeglädjen sägs det ju :)

2010-07-04 @ 21:10:40
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: N I L M A

Haha, vilken tur du hade där då ;)

2010-07-04 @ 22:47:05
URL: http://www.nilma.se
Postat av: N I L M A

Hur känns graviditeten än så länge förresten? Är det i vecka 12 missfallsrisken minskar rejält eller är jag helt ute och cyklar? Om det är så, så är det ju inte långt kvar :) Skönt!

2010-07-04 @ 22:48:24
URL: http://www.nilma.se
Postat av: Therese, Henry & Charlie

Hmm, har jag svarat på frågan om vad vi ska göra i sommar!? är helt väck i huvvet för tillfället, har blivit sjuk igen, sååå drygt :(

men iaf, vi ska ta det rätt lugnt i sommar, maken har inte semester förrän vecka 30, så tre hela veckor kvar (fast han är ju hemma nu och tar hand om ungarna, jag kan inte). men det blir en resa till blekinge en vecka och så ett par helgutflykter. i övrigt blir det att renovera på huset! är snart klara med min tvättstuga (yey) och ska sen sätta igång med vårt sovrum, hurra! längtar efter att få tillbaka vårt sovrum... men så länge C sover hos oss funkar det ju bra ändå.

Blir nog ingen tur till sthlm i sommar dock :( plus att Lina (barnens faster) har ju flyttat därifrån till V-rås. Men blir nog en tur dit i höst någon gång, så då tar vi säkert en tur till sthlm i samband med det hoppas jag! :)

Vad har ni för planer för sommaren!?

kramar

2010-07-06 @ 12:13:05
URL: http://www.minunderbaravarld.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: