Fortsättning..

prata just med mamma och läget för anki har inte alls ändrats. hon är för dålig för att få åka hem. tydligen så hade hon fått en infektion i lungan som gjort så att den kollapsat. så just nu har hon en infektion i kroppen som dem försöker att få bort. va ja förstod med att då ambulansen va på väg för att hämta henne så kollapsade ju hela hon. hon slappnade av å bara tuppa. Hon hade även skitigt på sig å kissat på sig. som om hela kroppen bara gav upp =(

pga infektionsrisken så får micke bara vara hos henne i 25 min på hela dan. sen får han prata fem min med läkaren. läkarna kan ju inte så mkt engelska tyvärr vilket innebär att dem missförstår varandra. nu skulle han försöka få nån från apollio att komma å översätta så att han kan få allt rätt uppfattat.

som ja förstod det så finns det ett plan som kommer så fort hon är redo att kunna åka hem. när det nu blir. om hon inte är tillräckligt frisk frågan är ju när hon kan bli det då. å hur kommer hennes lungor att reagera på trycket? undra om hon ens kommer att kunna få åka hem. skulle ju kännas bättre om hon va i sverige iaf.. dem hade inte väckt henne då som dem skulle i går. utan avvaktar med det. nog skönast för henne med tror ja. måste annars vara jobbigt att vara vaken hela tiden med slangar hit å dit och sen vara rädd och ensam. nej usch. å stackars micke som är där själv och måste fördriva tiden med "semester". usch måste vara en mardröms semester för hans del med. stackarn. Han ska resa hem på fredag är tanken. Men vi får väl se hur det blir med det. Om dem kunde sjukskriva hon med där nerifrån så att han kan vara kvar. Hemskt att lämna anki annars för att åka hem.. för att han måste.. fyy.. ja hoppas inte att han måste..

just nu kan ja inte ens se någe ljus. man kan ju inte ge upp men hur kan man se någe ljus i denna mörka å dystra tunnel? jag förstår inte hur hon ska kunna överleva?
Uppdatering:

prata just med mamma för micke ringde och han va så super ledsen. stackarn. troligen kommer ett sos plan från köpenhamn att hämta anki i morgon för att försöka få hem hennne till sverige. det är hennes svenska läkare från göteborg som har begärt hem henne. han har ju hennes journal och det var där hon opererades för lungan. så han vill få hem henne så fort som möjligt pga att dem har bättre resurser, hennes journal och är experter inom området.  känns ju super. men frågan är ju hur hon kommer att klara av resan. Hon kommer att vara fortsatt nedsövd.

tror det är som en sten släppt från mickes bröst. det skulle ja tippa på. att hon bara får komma hem och han med. som han ville. han kommer att få hjälp nu i den mån som hon behöver, ja hoppas verkligen att det kommer att gå bra hem nu!

Deppig..

Usch mamma ringde. satt å böla i telefonen. nu känner ja mej bara deppig med tonvis av frågor. En väldigt nära vän till vår familj åkte som vanligt med sin bror till grekland. Där är hon numera nersövd på sjukhuset. Hon hade hostat så mkt så hennes bror sa åt henne att nu åker vi in till sjukhuset. då ambulansen va på väg så va ja uppfatta deant som så slappnade hon av. å tuppade på köpet. Hennes lunga har kollapsat.

(hon har sedan tidigare bytt ut ena lungan då hon hade 25% kapacitet på båda. hon fick en helt ny på ena. så hon hade 100% å sen 25%. å den friska lungan har nu har  kollapsat.)

Hon blev nersövd i lördags och nu så har micke (bror) försökt att få ett ambulansflyg hem. allt måste ju fixas från sverige så det tar sån tid.  läkarna hade dock varit kanon trevliga å varit 7-8 läkare inne hos Anki hela tiden.. Dem hade dock sagt att dem skulle försöka att väcka Anki iom flyget hem. Vet inte varför? måste vara väldigt läskigt att vakna upp för henne. usch.

Imorse hade han varit å packat allt på hotellet i hopp om att få åka hem. men han vet ingenting. han vet inte vad som händer. han ringde mamma redan igår och hon blev ju såklart jätte ledsen men ringde inte mig pga av vår bröllopsdag. men ja sa du kan ju ringa oavsett. Så nu går hon bara å väntar på att hon ska höra något mer. Att dem fått komma hem.

Tycker det är så jäkla hemskt och vidrigt. Vet ju inte alls vad som kommer att hända. Om hon ens kommer att överleva.. =(

Berättat nu...


Tog inte så mkt bilder igår? vet inte varför? glömde väl bort det där nånstans *S* Dem jag tog på Theo. ja dem är alla suddiga - utom denna sista bild.. Jag åt så ja trodde att ja skulle spricka. Hur mkt gott som helst var ju uppdukat. En massa god dricka. Å sen tårtan på det.. gaah! Ja rulla ju hem =) somnade sen tidigt,. Orkade inte ens se fotbollen. sov som en stock! heeeeeela natten!

Theo hade ju sin fina nya tröja på sig med. Den satt inte så stort som ja trodde. Däremot va den jobbig att få på över huvudet måste ja väl säga. Men sen satt super fint å Theo såg ut som en stolt storebror 2 be. MEN inte en käft märkte ju någe.. haha. mamma kommentera tom hur fin han va klädd. ja bad henne ta ur honom ur bilen.. men inget. dem gick iväg tillsammans hand i hand. Hon märkte inget. kommer till anita å bosse. anita läser men hajjar inte. ingen annan säger någe. tillslut efter nån timme så tog vi ju fram poolen. så då tog vi av honom tröjan. johan la den demostrativt vid drickan. händer inget. tillslut går anita fram å läser igen. å sen börjar en disskution med min mamma. båda hajjar ingenting. haha. tröga packet liksom! sen gav bosse mig champagne å ja stod där som inget.. sen kom chrille. å då alla va samlade så drog vi upp det.. jäkla knasbollar. vi hade ju ett gott jäkla skratt åt det med.. det vill ja ju lova..

Så nu vet mamma å min bror. å några av våra närmsta vänner och bekanta. Men inga fler. mamma har redan börjat planera semester i slutet av januari så att hon kan ta theo,. haha. skönt då man slipper fråga iaf utan det går per ren automatik :P

idag ska vi till johans morbror som ligger med segelbåten i vasahamnen. johans mormor är där å han ville berätta. men iom att han berättar det så kommer johans föräldrar att höra det. vilket ja egentligen inte ville. men dem kommer att få reda på det i andra hand. vilket ja känner är en ganska så bra "hämd".. ja hade blivit måttlig besviken om jag fick reda på av nån annan att min son ska ha barn igen. känns ganska så rätt åt dem. å sen när kerstin ringer johan så ska ja öva in på johan att dem inte vet någe för dem kom inte på midsommar.. skulle bara va sån käftsmäll känner ja.. hoppas det blir det med!

en liten parantes oxå. johan föräldrar kom ju inte pga hennes kusin kanske skulle komma. tror du dem gjorde det. nooope. borde man inte veta det i förväg att dem inte kommer ? i så fall har man ju tid å ändra planerna. vilket dem valde att inte göra.. dem är ju så så så öFJLjfköSAKSÖÄASKSÄLSÖLSCDVÖ... Bästa ja kan säga om dem..'UPPDATERING:
Vi talade aldrig om för dem att ja va gravid. Johan fråga om ja ville och jag sa. Om du vill så berättar vi.. Han sa inge. Fråga sen varför han inte sa något och han svara med att dem kan gott vänta..

Fortfarande svullen..

Vecka 8, (7+6)

Blaj

Idag har allt smakat skit. Bokstavligen skit. Inget har varit gott. Jag har försökt med lite allt möjligt. Varit så törstig med. Så jag gjorde saft - å det hällde ja ut *juck* å sen tog ja den andra saften *juck* hällde ut. provade juice. vet inte va den smaka, men den smaka inte normalt iaf. gjorde chili con carne igår - som ja tyckte smaka bra, dock inte idag. Jag tror att Theo åt mer än mig till middagen. Åt sockerkaka som ja baka, men ja den är inte så god som ja hoppades - men godast idag iaf. Mjölken va ok. Men nu hinkar ja vatten som en galning. För ja e sååå törstig.. iskallt vatten!

Kaffet om dagarna har ja helt lagt ner. Iom att ja gjorde det så blev även illamåendet bättre. Vet inte om dem var sammankopplade, men vi säger det...  men ja är inte ens sugen på det. å ja känner mej inte som om ja måste ha det heller. går å lägger mig istället - OM ja får sova dvs. cola är ja inte alls lika sugen på. inte heller godis. ja käka iof turkisk peppar här för nån dag sen å det va sjukt gott. kanske dock inte värt halsbrännan efteråt.

hoppas på att smaken är tillbaka till det normala imorrn så att ja kan få käka lite bättre å njuta av maten.. vore ju trevligt..

Halsband..

Har beställt ett halsband  till Johan. Ska stå Theo på och så ett hjärta under.. Jag hoppas han blir nöjd. Snubben använder ju aldrig halsband, så det är väl på tiden att han gör det nu :P blir till hans 30 års dag. får ju inga bra förslag från honom, så då får man hitta på saker själv.

 

går absolut att få in ett till namn där sen.. :D


Lite gjort..

Ja men då har man gjort lite nytta denna timme på morgonen. Fixat med handels, fixat tillfällig föräldrarpenning då theo va sjuk. men va fasen är det för frågor egentligen??? man svarar på att man är hemma en hel dag. sen får man ändå fylla i timmar. ja menar en hel dag är väl en hel dag? muppar! aja det är gjort iaf.

nu ska ja ut med hunden och sen ska jag till sjukgymnasten i farsta kl 11. Dags för att träna upp tummen! :P

Pojke eller flicka?

Emma gav mig denna kalender en gång och jag kikade om det stämde med Theo. vilket det inte gjorde. Jag va 27 å befruktades i feb. dvs tjej. dvs det va det inte..


denna gång så säger den här widget att ja vart befruktad den 1 maj medans pregnology säger att ja vart det den 30 april.. å enl kalendern om det vart i april så är det en tjej å maj då blir det en kille.. gud så rörigt :P


stämmer denna kalender på dig å dina/ditt barn?Diaper Cake


Jag gjorde den blöjtårta till Hanna och Emma som båda ska ha bebisar snart. Tyckte det va ett skit skojjigt projekt. Aldrig gjort sådana förut. Men det blir nog inte sista.. Tror jag.. =) Lite pilligt med gipset. Kunde ju inte knyta å allt va som du gick fel. Cellofanet tog slut, banden tog slut. Inte visste ja att det gick så mkt band på en sån liten tårta. Jag köpte ändå sex meter. å Cellofanet va ju ett rån från panduro. Så där köper ja ju inte igen.. Men annars vart det en sten, fjärilar, en snuttefilt från geggamoja och en gul kortärmad body från geggamoja.

Nu ska det rivas

Idag har ja shoppat igen! En svart spis som va på rea hos lekmer. Ååååå va ja vart glad. 350 kosta den nu. Men det va taget. letat på blocket å så. men vart dåligt med spisar överhuvudtaget. Vet att theo älskar spisen på dagis å på öppna förskolan. Så nu ska borgen rivas i hans rum å in med en ny spis istället =)


Ams igen..

Måste bara förklara mer. detta med att ams vill att ja ska jobba på nåns jobb är bara praktik. företaget ska inte stå för något utan ams ska betala ut min lön och så. Att jag ska jobba hos nån innebär inte att jag ska få fast anställning där. Det innebär bara att jag ska få erfarenhet. Alltså jobba upp mig. Hon menar på att om jag blir insatt nånstans så har dem ingen press på mig. Jag är inte där för att jobba för dem. Jag jobbar för mig själv för att kunna bli helt 100%

angående att ja ska fråga folk om ja får jobba hos dem. annika å johan sa ja va datanördar. hon mena då inte att ja skulle jobba inom datorer utan mer administativt. att även om han jobbar med datorer så måste dem ha något arkiv eller ekonomiavdelning.. om jag inte hittar nån som ja kan jobba med. eller går ut i affärer och frågar. då kommer dem placera mig nånstans. vart som helst. ja kommer inte ha något att säga till om alls då.

så ja antar att hon från ams tyckte att det va bättre om ja jobba inom samma företag som vänner å familj som har "lätt" att fixa in mej.. Men detta betyder ju inte att JAG vill det? lät bara så desperat från deras sida att jag ska fråga vänner, familj å grannar? Dem borde ju skämmas över sitt egna beteende.

Dessutom att om ja står å väntar på denna competense grejja. så varför får ja inte aktivitetsstöd medans ja väntar då? från dem. det är ju meningen att dem ska ta reda på allt. varför ska ja då bli lidande för att dem har semester?? lr att det är lång kötid? etc..

bara så sjuk hela sitsen. hade som sagt var huvudvärk efteråt å det höll i sig hela kvällen. idag har ja försökt att förtränga att ja va där igår.. har gått ganska så bra måste ja ju säga :P haha..

Första plagget..

Jag köpte ett plagg till lillen. ja kunde inte låta bli. brukar aldrig köpa såhär tidigt, men det va ju rea.. å ja har sett den där ett tag. så ja slog till.. johan bara kolla på mej som om ja va galen att ja redan börja handla. men ja menar även om det skulle hända något med denna graviditet så kommer vi få en liten till och då ska den lilla ha detta plagg.. så är det! den är så jäkla mysig å fin.. hihi..


AMS

va hos ams idag. vilket jäkla kaos.. kan man bli tröttare lr?

vet inte vart jag ska börja.. för det är så rörigt.

ja kom ju till ams 1 april. skrev in mig. två veckor senare så skulle ja dit igen å skriva handlingsplan. hon vill att ja ska få ett läkarutlåtande.. ja gick till läkarn. fick inget utlåtande. gick en gång till. då fick ja ett. det skickades in till ams. då avskriver ams mig från a kassan. 

tjafsa med ams å läkare å dem skicka mig till varandra. får sen tag i hon på ams igen å hon klickar i en knapp bara å så voila så har ja pengarna tillbaka.. detta va då tre veckor senare. hon säger att hon ska sluta å ja ska få nån annan då.. alltså detta va hon på ams nr 2.

den första skrev in mig, å sen gjorde en plan. sen skicka hon mig till något som kallas klargöra gruppen. det ska i stort sett innebära att dem ska klargöra min arbetsförmåga..  det va då nr 2 kom in.. å hon skulle sen sluta.. så ja fick nr 3..

nr 3 skicka ut i förra veckan att ja fick ett möte idag på ams.. om ja inte kunde komma så hade dem rätten att dra in min a kassa. shyrre.. å där va ja då imorse..

kommer dit å hon börjar prata. det va så mkt info. mkt vet ja redan. men dem har så sjuka regler så det är ju skrämmande.. jag ska iaf söka heltids jobb  ????? vilket ju egentligen inte meningen. men eftersom läkaren skrivit så dåligt läkarutlåtande så kan ja inte söka ett jobb på mindre procent. ja måste i så fall ha sjukskrivning på 50% vilket hon vägrade ge mig. varför vet ja ju faktiskt inte.. hon har inte skrivit att ja inte ska jobba inom livsmedel vilket redan va prat om att ja inte skulle göra. det står inte heller.. ams ville ha mer detaljerat..

ja måste iaf söka 100% jobb. å får ja ett jobb så får ja inte tacka nej till det.. guuud så skoj.. om ja inte klarar av att jobba 100% då? å det va ju inte det som va meningen... fortfarande...

ja ska iaf få komma till någe som heter competense gruppen.. men suck. varför kom ja inte ditt först liksom. blir skickad runt å runt.. man blir ju galen för mindre.. å dem har ju semesterstängt under juli. lucky me! då vi ska ha semester med.. men då kommer ja att få komma dit i aug. å under tiden så måste ja söka jobb.. ??

asså den här nya gruppen är någe på 8-12 veckor som kollar hur min kompetens är. alltså hur ja mår, hur ja kan jobba etc. men det va ju det klargöra gruppen va till för. ja ni hajjar? så då ska ja iaf dit. å då ska dem då avvakta tills ja kommer in där.. å måste söka jobb medans. å det är ju sajko. för dem ska ju kolla min kompetens då? ja hajjar inget..

sen börja hon snacka om praktik. att man kan komma ut på praktik då. å nu börjar det sjuka... asså ok mer sjuka.. :P

hon frågar vilka mina intressen 'är. jag sa, promenera -va ute med hunden, fotografera å photoshop. hon skiter i photoshop å fotografi.. å säger. varför börjar du inte på hunddagis.. ja sa. men bara för att jag gillar min hund så behöver det ju inte betyda att ja gillar alla hundar.. dessutom så är ju allergisk mot vissa hundar.. ???

sen börja hon fråga va min familj jobba med, va mina vänner jobba amed.. ja sa. ja två jobbar på dagis, en pluggar, min man är datanörd som ja kallar det.. å en av mina bästa vänner jobbar med data med.. hon tyckte att ja kunde jobba på annikas jobb lr johans jobb då. ja sa att annika slutar på sitt jobb imorrn å börjar på nytt. hon kan ju inte bara sätta in nån.. nånstans.. bara för att. å johan. ska ja komma in på hans jobb.. gud va ont i magen ja får då.. tvinga mig in.. näe ja tror inte det. mamma jobbar ju på skattemyndigheten. så hon tyckte att ja skullle jobba där då..??? sen börja hon säga att ja skuille fråga johans vänner om jobb hos dem.. ja e ledsen men med vad? ja pratar inte med dem sådär. ja har ingen kontakt. ska johan då be dem om att jag ska jobba där med nått.. asså.. va i helskotta? å SEN så börja hon fråga va mina grannar jobba med? men lägg av! vågade inte nämna att grannen jobba på tv4.. inte fan frågar ja honom om ett jobb.. hur lågt ska ja sänka mej själv. ska ja stå på knä å fråga folk om jobb? lr vadå? kändes bara pinsamt från deras sida..

så ja nu kom ja hem med papper att ja måste söka 100% å ta det jobbet om ja får det. å sen kanske í aug så får ja någe hjälp inom kompetensgruppen.. ja just det. ja får i så fall aktivitetstöd. någe som förut va som en separat betalning. men nu mer så dras det från a kassans dagar! suck!

Min bror


Min bror är så jäkla bra på å spela. Han vinner alltid. Och nu har han gått med expekts tävling där man ska satsa på live betting på vm´s alla matcher. Han är med och tävlar och ligger just nu på 15e plats. det är alltså folk från hela världen som spelar. Lite stolt är man ju faktiskt.. En bra "skill" att ha ju.. Tjäna lite pengar på - den turgubben!

Min vecka

måndag: Pysslat å knåpat. Lite kvar =) Hämta paket
tisdag: Förhoppningsvis komma in till stan och köpa det sista som behövs.
onsdag: galärparken? aquaria? någe sånt...
torsdag: möte med ams, utvecklingssamtal med förskolan
fredag: bort med gipset! yey
lördag: ska på bröllop, eller skulle ja kolla på ett? =) måste ju ses!
söndag: mamma fyller år, kalas!

å så varje dag, tre ggr om dagen =  fotboll! =) så najs med VM

mitt nya köp:

kommer att bli super! :D


så ni vet...

jag är så trött å dålig på att uppdatera å svara på kommentarerna.. får se ens om det blir uppdatering av den andra bloggen imorrn. förhoppningsvis så får man sova bra å vakna utvilad. Hoppas! just nu är ja bara död konstant.. noll energi å ork.. zzzzz...... ska sova nu... *kramar*

Lillen...

Pregnancy%20ticker


Inskrivning..

Ringde idag mamamia söder och skrev in mig. Skrev in mig hos min bm som ja hade förra gången då jag väntade theo. Najs. Tycker det känns lite läskigt att man ska skriva in sig så pass tidigt. Fick redan en tid i nästa vecka. Men det va väl kanske lite väl tidigt. Sen gick hon på semester och återkom i juli. Så ja fick en tid den 22 juli. fem veckor dit. usch va lång tid. sen mitt i vår semester. men vi ska väl egentligen ingenstans. så det ska nog gå.. ändå läskigt :P

Status på mig är väl sådär. Jäklars va dåligt ja mått. Yrsel och illamående hela dagen. tröttheten är ju förjäklig. Måste sova middag minst en gång om dagen. Kan knappt göra något längre. hela tillvaron är sömning.

men jag ser det positivt. hormonerna borde ju vara som dem ska iaf. å då borde ju bebis må bra.
usch, många veckor kvar till vecka 12...

gyn

Var hos gyn idag. kikade på knytet i magen. det va inte så mkt å se. snyft. vill ju se mer! men det va ju som en bubbla med fostervatten. inge mer.. men det va en bebis där iaf.. nånstans i bubblan.. är i vecka 5+4 nu.. enl bubblan. men det är ju inte helt 100 dåra.. men ändå hyfsat säkert. det ja kommer att utgå ifrån iaf...

Svullen....


Bildbevis på min svullna v 6 mage ....  ???

Ja e trött..

Är ja redan trött igen??? Nej men nu får hormonerna ta å skärpa sig. Sov till iaf 9.15 imorse och sen hade ja en sovstund på en timme på eftermiddagen. Va inte pigg då ja vaknade heller. Drack ändå kaffe 15,30 - vilket egentligen är ett undantag för ja dricker annars inte kaffe efter kl 15. men va gör man? kan ju inte ligga å sova bort hela eftermiddagen. göra min son till en soffpotatis.. klädde iaf på oss å kom ut en timme iaf.. skönt med frisk luft.. Theo va ju inte nöjd att han fick gå in. Han skulle jaga nån katt. Som förövrigt satte sig å sket i sandlådan. tyvärr hann ja ju inte dit i tid. jäkla kattskrälle..

Men nu sitter ja här i soffan igen. Undanplockat å tvätten e upphängd. Men ja här tog det stopp. snark!!! Får väl se då ja ger upp för ikväll. ska iaf gå å väcka mannen som så alltid somnar med theo..

Jäkla klänning...

sååå ja kommer upp till dagis idag. hämtar min lilla skrutt som vart så glad å se mej. en av fröknarna kommer fram till mej å börjar prata om i nästa vecka etc. Om det va ok med att theo va kvar på dagis med dem små. dem skulle egentligen på utflykt. men en av fröknarna som hade semester denna vecka - åkte till turkiet - har hamnat på sjukhus med lunginflammation. så hon kommer ju inte nästa vecka å då behövde dem styra om allt. ja vet ju själv att det är fullt upp med theo.. så om hon har tre st treåringar som hon åker å gör någe med å theo blir kvar gör mig ingenting. han trivs ju på dagis å leker på bra. han kommer inte störa sig av det...

sen säger hon. ja tänkte på en sak. ja har tänkt å fråga.. å så klappar hon på sin mage och säger är det någe där inne i din mage.. å ja känner bara. jäkla klänning. det va nämligen den här klänningen ja hade på mej då johans mamma sa d. men christina - förskoleläraren säger. oj har ja sagt för mkt nu.. å ja svara nej det har du inte.. men det är tidigt. men ja förstår inte varför ja redan e så jätte svullen.. å ja sa att det är inget vi gått ut med. hon sa ja säger inget.. min fråga är då. är min mage så jäkla stor.. ja tänkte på d då ja laga mat å fasen den va ju enorm.. va har hänt? växer magen såhär snabbt under den andra graviditeten? nån som vill svara på detta? tycker att den känns onormalt svullen. lr har ja bara lagt på mer vikt å blivit fläskig? *S*

idag...

Idag ringde hon som sitter i receptionen hos min gyn. Hon sa, du har tid på tis i nästa vecka. Å genast så tänker ja: Ååå nej, hon kommer att avboka besöket.. Men så var ju inte fallet. Hon ringde och fråga varför jag inte tagit några prover och jag kunde stolt svara med att jag var gravid.. =)

hon satt där å räkna å sa ja men då borde hon ju kunna se någe på tis då du kommer. det ska hon kunna. så kom hit då å kika på det.. =)  kaaaaaaaaaaaaaaaaaanon! :DMagen idag är ju helt ok. Inge fel iaf. Inte ont, inga känningar, ingenting. Men jag är trött. OMG!. va ja så här trött i början av förra graviditeten. förstå mig rätt. jag klagar inte ;) men ja kommer fasen inte ihåg ett jota ju.. Slog mig igår kväll å idag är ja zoombie..

börjar tänka mer å mer på graviditeten faktiskt. igår tänkte ja på kön. att ja längta tills ja fick gå på ultraljud å se om det blir en lillebror eller lillasyster. Inställd på kille. Men det finns ju 50% chans att det inte är det :P gud va mysigt å tänka på det...

illamåendet ligger där å hälsar på då å då..  se när första spyan inträffar :P myys! heh..

Graviditet 2

Usch va ja har mått små illa hela veckan. inte sådär jätte mkt. men det ligger där hela tiden..  liksom försvinn!! men det bästa e ju å dricka cola å sen rapa. seriöst!! guud va skönt.. plus att d kan lätta lite.. kan inte minnas att ja mådde såhär alls då ja va gravid med theo.. men å andra sidan så känner ja inga andra symtomer. Det gör ont dock än.. känns sådär. liksom sticker då å då. å d e på höger så ja vet att det är bebis. Igår hade ja mkt flytningar å mkt stickningar etc. så ja trodde det va en blödning som kom i stort sett varenda gång. Not fun. som tur va så har det inte kommit nån sån.. nojjfia = me!

nej nu ska ja hämta min lilla älskling *saknar*

Midsommar..

På midsommar är det den dagen som vi troligen kommer att berätta för familjen att  vi väntar en till liten. Allt beror ju lite på hur det ser ut hos gyn på tis. Sen hinner det ju gå nån extra vecka där. Tänkte köpa en sån där t shirt som det står storebror på.. Tänkte att det kunde vara lite roligt..

Hanna frågade lite om johans päron å så. Och jag sa. kan dem inte komma ner till midsommar så får dem inget veta. Så enkelt är det. Jag kommer att vara stenhård på det. Kan dem inte engagera sig så ja åt helskotta med dem..

skickade ju ut inbjudan idag ang johans fest.. ja kalas. å då skriver johans mamma:

Det låter jätteskoj med detta till Johan, däremot tror jag inte vi åker till Stockholm på midsommarafton, min kusin Tommy med frugan "Gullan" frågade för några veckor sen om vi skulle vara hemma under midsommar, dom har funderingar på att komma till oss då & vi skulle höras av längre fram. Det är ju inte säkert att de kommer men vi håller oss nog hemma i vilket fall som helst.

oj så ofantligt förvånad jag blir.. inte! dem har alltid nån ursäkt. är det inte det ena så är det d andra. vi kommer ha maten å d på midsommardagen.. jag hoppas det inte blir tjafs med johan nu då ja promt kommer att säga att dem får inget veta om dem inte tänker ta sig tid å komma ner. då får dem reda på som alla andra på johans födelsedag. en månad senare. deras huvudvärk - inte min!Johan va med på mina villkor. Han såg dem som självklara! Kändes så jäkla skönt. Är ju ändå hans föräldrar, men mina föräldrar har ju samma villkor.. Liksom så noll med engagemang som dem har. det är ju riktigt pinsamt faktiskt...

kalas?

Ja men då va d igång då. ja gjorde en liten inbjudan å skicka ut till min släkt å johans.. se om det blir ett litet kalas åt johan. överraska honom lite =)


Åtgärdat

Kaosen är åtgärdat. Ja iaf lite. Idag klicka hon i rutan till a kassan. WOW. Kunde hon ju gjort för två veckor sen.. Pucko.. aja. Nu har ja iaf åter igen ersättning.. Tack gode gud för det. Se när nästa krångel kommer!

Kaos..

Ja läkarn sjukskrev mig inte i går. Hon sa att jag har ju ambitionen att vilja jobba - då e ja ju inte sjuk. Jag vet inte exakt hur hon tänkte där. Bara för att man vill innebär det ju inte att man alltid kan.. Hon jämförde mig med diskbråck vilket jag inte uppskattade. Jag har ingen skada som jag måste leva med resten av mitt liv. Jag har inte jobbat på fyra år och är inte speciellt stresstålig. Ska hitta ett jobb som jag kan börja på 25% kanske å sen trappa upp.. Ibland undrar jag nästan om dem (ams å läkare) pratar om mej, för det känns så långt ifrån..

Angående ams så va hon ju på semester hon som skulle ringa mej å informera om hur läget va. Hon har inte ringt. Hon har inte svarat på mina tre mail. Suck. Imorgon ska jag ta tag i det och ringa henne. Se om jag kan hitta hennes nr någonstans. jag lyckades ju radera alla mina mail - kanske inte sådär genomtänkt. Men kom ju inte på det förrän senare..

hur svårt kan det vara att bara ringa upp och göra sitt jobb. Dem får ju sätt att jag får ersättning medans dem håller på å dillar. Dem har ju inte haft ett möte med mig ens. Jag har inte fått något slags beslut. Jag vet helt å hållet ingenting. Det enda jag vet är att från och med den 11 maj så har jag ingen inkomst. JÄTTE ROLIGT!!!!! Inte...............