Deppig..

Usch mamma ringde. satt å böla i telefonen. nu känner ja mej bara deppig med tonvis av frågor. En väldigt nära vän till vår familj åkte som vanligt med sin bror till grekland. Där är hon numera nersövd på sjukhuset. Hon hade hostat så mkt så hennes bror sa åt henne att nu åker vi in till sjukhuset. då ambulansen va på väg så va ja uppfatta deant som så slappnade hon av. å tuppade på köpet. Hennes lunga har kollapsat.

(hon har sedan tidigare bytt ut ena lungan då hon hade 25% kapacitet på båda. hon fick en helt ny på ena. så hon hade 100% å sen 25%. å den friska lungan har nu har  kollapsat.)

Hon blev nersövd i lördags och nu så har micke (bror) försökt att få ett ambulansflyg hem. allt måste ju fixas från sverige så det tar sån tid.  läkarna hade dock varit kanon trevliga å varit 7-8 läkare inne hos Anki hela tiden.. Dem hade dock sagt att dem skulle försöka att väcka Anki iom flyget hem. Vet inte varför? måste vara väldigt läskigt att vakna upp för henne. usch.

Imorse hade han varit å packat allt på hotellet i hopp om att få åka hem. men han vet ingenting. han vet inte vad som händer. han ringde mamma redan igår och hon blev ju såklart jätte ledsen men ringde inte mig pga av vår bröllopsdag. men ja sa du kan ju ringa oavsett. Så nu går hon bara å väntar på att hon ska höra något mer. Att dem fått komma hem.

Tycker det är så jäkla hemskt och vidrigt. Vet ju inte alls vad som kommer att hända. Om hon ens kommer att överleva.. =(

Mina fina kommentarer
Postat av: Martina

urch va hemskt gumman:( Hoppas hon snart kommer hem och att hon kommer överleva!lustigt att dina föräldrar inte förstod att ni väntar en liten till hihi:)sv: med mig är de rätt skapligt annars förutom foglossningen. hade inga besvär med Cornelia har kommit denna gången.

har väll känt av de lite då och då i lite mer än 1 månads tid. men nu blev jag sjukskriven 25%.Hur är de sj?

kram

Postat av: Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru

Fy vad hemskt, förstår er oro så väl och jag håller tummarna för att allt ska gå bra och att hon får komma hem och få bra vård.

Kramar i massor

2010-06-30 @ 10:41:03
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: Annika

Usch va hemskt. Hoppas allt går bra för henne nu!

2010-06-30 @ 12:46:20
Postat av: Therese, Henry & Charlie

Oh nej vad hemskt! Hoppas allt går bra och att hon tillfrisknar fort! Många kramar

2010-06-30 @ 16:10:42
URL: http://www.minunderbaravarld.blogspot.com
Postat av: Lillemor

Uj låter inte bra. Hoppas det går bra och att hon tillfrisknar!

2010-06-30 @ 21:19:32
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: Helen

Usch så jobbigt :(, håller tummarna för att allt går bra.Kramar

2010-06-30 @ 21:54:31
URL: http://tiemsa.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: