Fortsättning..

prata just med mamma och läget för anki har inte alls ändrats. hon är för dålig för att få åka hem. tydligen så hade hon fått en infektion i lungan som gjort så att den kollapsat. så just nu har hon en infektion i kroppen som dem försöker att få bort. va ja förstod med att då ambulansen va på väg för att hämta henne så kollapsade ju hela hon. hon slappnade av å bara tuppa. Hon hade även skitigt på sig å kissat på sig. som om hela kroppen bara gav upp =(

pga infektionsrisken så får micke bara vara hos henne i 25 min på hela dan. sen får han prata fem min med läkaren. läkarna kan ju inte så mkt engelska tyvärr vilket innebär att dem missförstår varandra. nu skulle han försöka få nån från apollio att komma å översätta så att han kan få allt rätt uppfattat.

som ja förstod det så finns det ett plan som kommer så fort hon är redo att kunna åka hem. när det nu blir. om hon inte är tillräckligt frisk frågan är ju när hon kan bli det då. å hur kommer hennes lungor att reagera på trycket? undra om hon ens kommer att kunna få åka hem. skulle ju kännas bättre om hon va i sverige iaf.. dem hade inte väckt henne då som dem skulle i går. utan avvaktar med det. nog skönast för henne med tror ja. måste annars vara jobbigt att vara vaken hela tiden med slangar hit å dit och sen vara rädd och ensam. nej usch. å stackars micke som är där själv och måste fördriva tiden med "semester". usch måste vara en mardröms semester för hans del med. stackarn. Han ska resa hem på fredag är tanken. Men vi får väl se hur det blir med det. Om dem kunde sjukskriva hon med där nerifrån så att han kan vara kvar. Hemskt att lämna anki annars för att åka hem.. för att han måste.. fyy.. ja hoppas inte att han måste..

just nu kan ja inte ens se någe ljus. man kan ju inte ge upp men hur kan man se någe ljus i denna mörka å dystra tunnel? jag förstår inte hur hon ska kunna överleva?
Uppdatering:

prata just med mamma för micke ringde och han va så super ledsen. stackarn. troligen kommer ett sos plan från köpenhamn att hämta anki i morgon för att försöka få hem hennne till sverige. det är hennes svenska läkare från göteborg som har begärt hem henne. han har ju hennes journal och det var där hon opererades för lungan. så han vill få hem henne så fort som möjligt pga att dem har bättre resurser, hennes journal och är experter inom området.  känns ju super. men frågan är ju hur hon kommer att klara av resan. Hon kommer att vara fortsatt nedsövd.

tror det är som en sten släppt från mickes bröst. det skulle ja tippa på. att hon bara får komma hem och han med. som han ville. han kommer att få hjälp nu i den mån som hon behöver, ja hoppas verkligen att det kommer att gå bra hem nu!

Mina fina kommentarer
Postat av: Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru

Åhh gumman, jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag håller tummarna å hoppas på det bästa.

Men det är ju skönt att hon ev får åka hem imorgon, det är alltid ett bra tecken på att hon är starkare än vad man tror.Tänker på er.

Kramiz

Postat av: Emma - mamma till Meja

Men usch gumman, har helt missat det här :( Hoppas dom får komma hem nu då. Känns tryggare här hemma med läkare som vet hennes historia såklart. Håller tummarna för att allt går bra!!!!Stor kram!!

2010-07-01 @ 07:35:17
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru

Men gumman. Usch och fy vad livet är orättvist. Men se det som så att hon är omedveten om vad som händer om hon är nersövd.Jag kan inte ens tänka mig in hur ni har det, all denna ovishet osv. Men du ska veta att ni finns i mina tankar och jag håller tummarna för att hon ska få en chans till så att hon kan vara tillsammans med dom hon älskar och som älskar henne.

Många Kramar

2010-07-01 @ 09:00:49
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: Lillemor

Åh usch, håller tummarna att det ska gå bra! Gud vad läskigt. Får rysningar. Sånt där är verkligen mardrömmen, att något ska inträffa när man är utomlands. Stor kram till dig och ring om det är något du vill prata om.

2010-07-01 @ 10:02:08
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: