86 år

Idag skulle älskade mormor ha fyllt 86 år. Efter Theo´s sovstund ska vi ta och gå till kyrkogården. Lämna några blommor på graven. Usch det kändes tungt i natt. Sa till Johan, att det aldrig känns bättre? Idag innebär det med att om 15 dar så är det hennes dödsdag. Hela tre år har passerat. Jag hoppas våren kommit på riktigt då, så att man kan plantera nytt och fräscht på graven.. Få det lite fint efter denna hysteriska vinter då graven knappt varit synlig..

säljas...

Skon kom igår. MEN Theo kan inte ha den. snyft.. så nu ska den säljas..

storlek 23

http://www.vincentshoestore.com/lory-red-p-452-c-152.aspx


Min shopping..

Först en tunika som ja har. fast den här va längre än den andra. mkt bättre! Sen en klänning som satt som en smäck. förutom kanske lite väl urringad, men det funkar. Å så brallorna som ja är kär i. Dem är hur sköna som helst. Undrar om man ska köpa ett par till, bara för att...


Äntligen!

Vart på bra humör igår för äääääääääääntligen så kom min mens!!!! Jag har ju inte haft den sen den 5 februari. Helt sjukt. Blir ju ingen rosenrot för min del denna månad... That´s 4 sure..

Idag är ingen vanlig dag :D

Nej för idag har jag kommit i 5 par av mina gamla brallor. yey!!!!!!!!!!! Chock!!

Handlade även idag. en tröja, en klänning å ett par bagy brallor.


blev inge bada men det är lika bra det då jag fortfarande inte känner mig hot. ont i halsen å hostig än. Imorse vaknade jag med hemsk huvudvärk. Å magen värker. blaj! Ska iaf hem till brorsan ikväll, blir nog inte så sent dock. Bara käka å sen åka hem. Skönt att slippa laga mat iaf..

Fullt upp..

Imorrn blir det fullt upp. ja hoppas inte Theo vill kliva upp kl 5 idag igen. Orkar inte det! I så fall ska ja nog åka till liljeholmen. Ja behöver kläder till mig själv. Något skönt å snyggt. Hittade nada idag. Sen hem å sova och sen ska vi åka med brorsan å bada. OM jag är ok. Hosta hela natten till igår å nu på kvällen har ja hostat som fanken. Som något retar ordentligt. Så det svider i halsen. Sen kvällen ska avslutas hos brorsan med middag oxå..

Nu ska ja sova. en timme senare än tänkt. kommer iiinte ha några som helst problem å somna idag..

angående pengarna så hade ja bara 180 dagars kvar å ta ut.. nja fem vanliga. tror ja. Resten 180 kr dagar. så tog ja ut 20 dagar. därav den otroligt generösa summan. Tycker fk e helt dumma i huvudet när dem tycker att man ska leva på en sån summa? Hur tänker dem? Skamligt. MEN johan hade kvar dagar, så vi tog 8 dar med full summa från han och han har dubbelt så mkt som mig, så vi gick inte i back så  mkt ändå...

Generöst AB

Din föräldrapenning ersättning kommer att utbetalas till dig den 26 mars. Beloppet är på 3737kr

MEN GUD SÅ GENERÖST! Hur fan menar dem att man ska överleva på en sån summa?

Vill ha!


Här vill jag bo! Jätte gärna. Blev helt kär i denna lägenhet. Läget är bra dessutom, för det är här i årsta där jag vill bo. Men den ligger ute för över två miljoner. Något som vi inte kommer att få lån på. Dessutom har vi ju ingen handpenning på 10% heller. =/ Men man kan ju drömma eller hur ?!

yey

Blev ju sååååååå glad idag då det rasslade till i plånboken idag. Ja i juni iaf =)  Skattepengarna kommer då in på kontot. Å jag får tillbaka 5900! ja e så sjukt galet glad. Förra året fick ja tillbaka 350 kr så ja bad fk om att ändra min procent som dem drog. kommer nått marginal fel så kan man ju få betala tillbaka. det ville ja inte. å så fick ja sådär mkt.. så sjukt glad! yey!

 

dessutom som fick johan tillbaka 9500 kr. sen på det så får vi ju 10 papp var av pappa min. så vi får väl se vad vi ska hitta på för dem..  Om det blir en resa i sommar iaf. Beror lite på hur mannen vill fira sin 30 års dag. Så sjukt najs. Slipper man ha ont i magen för att man betalt för lite skatt då :D


Pappa?


Jag älskar min unge

inspelat på mob. tänkte inte på vinkeln..

Theo stod å ropa på pappa från balkongen. Helt själv. Till slut kom ju pappa.. :D


Gamla kort..


AUGUSTI 2009

Sjuk..

Ja men då är man sjuk då. så jäkla drygt. skulle egentligen åkt iväg till Thea idag. Va orolig för att Theo's hostande och snor skulle ställa till det. å istället så lyckas ja igår kväll få jätte ont i halsen som skavt hela natten. så fort man sväljer.. till det vart ja snorig å huvudet dunka å har frysigt hela natten.

Theo var ju det minsta man skulle oroa sig om. Han har inte hostat på hela morgonen (va ja hört). men han hosta imorse/inatt.. Men inte så farligt.. Han har dragit runt som en virvelvind här. Han hade verkligen behövt att springa av sig, leka av sig. så sabbar jag det. dryga skit.

Vet inte hur han ska få leka av sig idag. Jag har ingen energi. grabbarna gick å la sig bägge två. å ja antar att johan somna han med. vilket aldrig är meningen men som händer ändå.. helst skulle han nog behöva köra ett race som han gjorde igår i globen. då han gck hela vägen själv.. å han sprang å sprang. ska försöka lägga in den där videon ja tog på balkongen med. den är super kort, men så söt. Han stod på balkongen å ropa på pappa.

Nej nu ska ja piska upp Johan. Se om vi ska käka lunch. Behöver käka någe känner ja, men det får bli med lite te till. Tog en sån där liten danonino yoghurt å det sved som fan. så man är inte allt för säker på mat just nu. man vill ju inte plågas igenom skiten...

Vantar..

 

 

Blev två par vantar idag. ett par fodrade å ett par utan foder..

 


gummistövel

Blev en liten gummistövel idag..


Ny sko.. (rabattkod)

Beställde hem denna sko till theo. kikade på den i affär. å ja skulle köpt den vilket fall som helst. men nu fick ja den för halva priset inne hos ellos. yey..

 

Rabattkoder hos ellos:

Rabatt: 215705 (40% på valfri vara vid order över 200:-)
Rabatt: 215833 (50% rabatt på skor vid order över 200:-)
Rabatt: 3104 (50% rabatt på valfri vara vid nybeställning om minst 200:-)

Krångel..

vilket krångel det kan vara med vårdcentraler i mellan. trött som fanken blir man ju iaf.. så sjukt att dem inte kan ha ett system som gör så att man kan se mina gamla journaler.. men det kunde dem ju inte såklart. inte heller ville dem rekvidera min journal från gubbängen förrän det blir aktuellt. känns ju sådär.. ja vill ha mina papper eftersom ja har en ganska så stor bakrund där på gubbängen med alla mina stresspapper å så..


nej nu måste vi sätta fart. vi ska upp till läkaren igen å ta en massa prover.. se vad dem säger.. sen ja börja käka mer järn så har ja iaf varit piggare.. thats nice.. sen ska vi in till stan å käka lunch med annika. å sen blir det hem å sova. för theo iaf. vi ska ut med hunden.. å sen får vi se hur vädret är om vi hittar på någe mer.. .

Gratis!



bli ett fan här:
http://www.facebook.com/pages/EkoLeko-Giftfria-och-miljovanliga-leksaker/311303013524?v=wall

å så finns det ett inlägg längre ner som står:
EkoLeko - Giftfria och miljövänliga leksaker  Självklart får alla fans en påse gratis PlayMais, även du som inte har möjlighet att komma till Eat! Maila oss bara din adress så kommer den på posten. [email protected]. Gäller alla som är fans eller som blir fans före den sista mars.

kanske någe för dig? =)

ja dööör så sött

uppe på öppna förskolan så har vi sångstund i 30 min. Theo är aldrig riktigt meeed. Asså han sitter å kollar bredvid mig. Men han blir som sten å glor som bara den. Ser riktigt roligt ut. Men hemma då kan han en massa.. finns en liten sång som vi brukar sjunga, om ett litet ljus.. å då ska man hålla upp pekfingret. ska symbolisera ljuset då. Å så fort man börjar sjunga på låten så åker fingret upp. Men igår så sa ja. ett litet ljus å visa mitt finger. så då va han snabb upp med sitt finger å säger liiee juuu  =) Sötaste vännen. det är synd att man inte kan ta kort på mitt ansikte varje gång han sagt något som man inte varit beredd på. måste sett jäkligt roligt ut. för den va ja inte berädd på.. man vill ju börja små böla varje gång han säger sina söta ord..

Dessutom i morse har han gått å sagt gott gott.. hah. ja frågar alltid om det är gott. å så imorse så sa ja. gott gott.. å så började han gott gott.. hah. lilla härmapa. Måste vänja mig av vid att svära nu. Ja är såå duktig på det. Rätt som det är har han väl lärt sig faan. haha..

HATA

Jag är smått rabiat här. Bokstavligen.

Den 29 mars så har vi inskolning för Theo. Min lilla prins ska börja på dagis.. Magknip. Jag är inte van att lämna bort honom. Nu ska han vara själv på dagis. Jag kommer att vara själv om dagen och sakna min prins. Usch vill bara böla då jag tänker på det. Snacka om separationsångest. Dagiset är super mysigt faktiskt. Personalen jätte trevlig. Dem är ute mkt, finns en stor lekpark i närheten med. Kanon mysigt. Uppe i tornen (som man kan se på bild) så har dem sina sovstunder. Som ett loft.

Detta innebär i sin tur att jag ska till ams den 1 april å skriva in mig. Så idag går jag in på min sk sida. Skriver in mitt namn och lösen och kommer in. Sen är ju allt raderat? Varför måste dem göra så, då kan dem lika gärna radera hela mitt konto med vilket dem inte gjorde? Det är ju hur mkt som helst att fylla i. Alla jäkla anställningar etc. Man kan ju bli trött för mindre. Jag hatar ams. Fick ont i huvudet på en gång. Hur fan kan dem radera allt? så jäkla taskigt. ska man sitta å fylla i skiten gång på gång på gång.
hata hata hata hata hata!!

Inte sant juuu

Guuud! Det här är ju inte sant, men idag så vann ja ett par skor!!!!! Till Theo. Ja har då ingen tur gällande graviditet och så, men fasen då det gäller vinster. Fan vilken tur man får ha ibland. Å ja ville verkligen ha dessa skor med! Jag hoppas nu bara att han kan ha dem. Kom ju sen på i efterhand att kavat har ju lite större storlekar än andra skor.. Men jag får väl be nån mäta och se hur stor den är.. 500 kr är den värd med. Helt sjukt. Usch nej ja blev så glad här. jätte glad!


Svärföräldrarna..

jag skickade ju det där mailet och fick tillbaka kramisar.. (läs här) å sen tröttna ja ordentligt. så ja har inte pratat med henne sen dess, inte skickat någe mail, bilder eller videoklipp. Nån gång måste hon väl fatta att man menar allvar..

detta va väl på en ons som hon maila mig.. samma kväll så ringer johans pappa två ggr.. å frågar hur vi mår? på tors ringer sen johans mamma - johan svara inte. vi käka lr nått sånt så han orkade inte prata. Hon ringde sen på fre å fråga hur vi mådde. På söndagen ringer sen johans mormor, vi missade det samtalet då vi inte va hemma.. På måndagen får Theo ett vykort från johans mamma å pappa? saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajkoooo.. ja e ledsen men ja tycker det.. "hej busfrö. har du gjort någe skoj med mamma och pappa i helgen, kanske åkt lite pulka, kram farmor å farfar".. ?

sen på tors kväll så maila hon mig vid 23 snåret. då ja inte svara så ringde hon 9 på morgonen. men hallå ja har inte ens varit inne på datorn då. så ja kolla nog inte mailen.. då ville dem komma på sön (dvs igår).. men vi skulle ju på fika hos grannarna.. hon sa att hon behövde vara ute i god tid för å planera.. två dar innan? prova en vecka innan då ? helt plötsligt så brann det i knutarna å dem skulle komma. dem har ju hästar å därför kan dem inte åka hur som helst.. man undrar hur dem gör då dem faktiskt åker nånstans. tröttnar.

Johan sa dessutom att om dem kommer ner hit så till 15 så kunde dem va här i 45 min för å åka hem. WOW. Suck. Liksom Theo somnar mellan 12-13 å sen så sover han ca 2 timmar. så då hinner dem ju inte träffa honom iaf. dem får ju liksom lägga upp det lite bättre.. men dem fattar inte det. å hästarna kan ju inte klara sig själv i nån timme. att dem inte sover där med.. det förvånar mig..

Nu närmar ju sig påsken. se om dem tänker göra ett försök till å komma ner eller om dem tycker att vi ska åka upp. ja vill ju inte åka dit. Men johan har sagt då att han åker med Theo själv. vilket ja inte heller vill. Förstår ju Johan med. Men Johan förstår inte mig riktigt tror ja. Jag försöker lära dem en läxa. Å om vi kommer dit så "vann" ju dem och då kan dem köra sitt race exakt som dem vill iaf. Då var ju allt förgäves.. Liksom dem är vuxna människor men låter som om dem är gamla hundar som ska lära sig att sitta igen.. envisa hundar!

Fortsättning..

Ja då var det en fortsättning då. Denna tand som jag har ont i.. började med att jag hade ett hål, hon säger tandläkarn att det är ett stort hål å att hon behöver lägga ett provisorium på lagningen. för å se hur tanden kommer att reagera. Det är förövrigt hennes svar på allt känns det som.. Då någon dag senare så försvann fyllningen, så jag kom tillbaka. då visade det sig att tanden spruckigt, halva tanden. så den försvann. ja har alltså en halv tand nu.. jag tyckte då generellt att det var hennes fel.. uppenbarligen så har hon inte lagt provisoriet ok,. ja menar halva tanden gick ju av?

fick ett till provisorium som ja skulle ha,. gått med det x antal månader. för en mån sen så skulle ja tillbaka men ja vart förkyld å fick inte tid förrän idag då.  provisoriet lossna men har inte haft några problem förrän i fre då..

kommer till tandläkarn å hon frågar mig hur vi ska göra. så gör hon alltid, men ja e ok med det. för ja vill inte att hon ska göra någe som ja inte vill..  men i telefonen sa hon att hon skulle lägga ett nytt provisorium vilket ja lacka på då hon skulle se till å laga skiten en gång för alltid.. men efter att ha tänkt efter så kändes d ändå ok med det. så när ja kom dit så säger ja. men vi kör på provisorium. å hon säger.. ja tror den måste rotfyllas? va fan kom det ifrån?

hon sa att eftersom det gjort så ont så låter det så. ja sa men ja har ju tappar provisoriet - då skulle alltså pulpan vara ganska så synlig. hon säger att mitt provisorium ligger kvar.. men ja vet ju att ja tappat en del av det.. så hon snackar rotfyllning och hon säger att ja har så mkt skydd så det ska inte orsaka att ja får ont annars. måste vara roten. att den där fyllningen som rasa inte spela nån roll,. men då sa ja. men hur kommer det sig då att det börjar reagera på kallt å varmt då den försvann? då måste den ju haft nån betydelse? fick tillbaka.. ja det va en bra fråga.. hon hade liksom inge svar på att ja faktiskt hade en stor jäkla poäng! hon tog bilder å konstatera att min rot va faktiskt helt ok..  daaaaaa...

så säger hon, men Nina kan du inte vara resonlig och ta ett provisorie nu? ja kan inte snacka. helt bedövad, slemslangen i munnen etc. å känner bara. men va fan va d ja sa just? det är ju hon som snackat om rotfyllning. suck.. fick iaf det. å när bedövningen släppte värkte det ju som fan. men å andra sidan är det ju inte konstigt. om man är på pulpan å trixar så varför skulle det inte göra ont.. nej suck. ska ringa mamma ikvällhade ja tänkt å snacka lite skit. vi har nämligen samma tandläkare - privat. hon är jätte trevlig å perfekt för mig som har tandläkarskräck. men nu tycker ja bara hon är virrig å skum.. ja hajjar inte va hon håller på med. ja har aldrig i hela mitt liv haft så många provisorium. i vanliga fall så lagar dem ju tanden å så är det bra..

fler som har skumma tandläkare? eller är det bara ja som tycker att hon är skum? gnäller ja bara för mkt nu eller? as usual...

ajsing!

usch ja har sån tandvärk just nu. den är inte å leka med.. började i fredags.. å sen gick det bara utför hela helgen. igår kväll ringde ja tandläkarn å prata in på hennes telefonsvarare. ska ju dit på ons, så ja trodde att ja kunde hålla mig..  min smärttröskel är ganska så hög. lr njaa. kanske bara är så att ja kan härda ut längre då det gäller å gå till tandläkarn,. ja har tandläkarskräck och hatar att gå dit..  men ja kände igår kväll att ja orkade inte.,. när väl smärtan kom så hade ja ont i halva ansiktet liksom. kunde inte koncentrera mig på något annat. tog bara över hela mig.. så imorse kl 9 åkte ja dit å fixa ett provisorium som det heter - det som rasade från tanden å gjorde så att ja fick ont,, men nu när bedövningen började å släppa så fy farao så ont det gör.. TVÅ citodon senare och en lång å skönt tupplur med Theo så känner ja iaf att jag kan stå upp å tom le åt min söta son som står å fnissar här bredvid. ska bara försöka klä på oss nu å komma ut på en sväng. hunden måste ut. å lite frisk luft ska bli skönt,. men ja e smått groggy måste ja väl säga..

usch ja hatar tänder.. ska fortsätta inlägget sen men just nu går det inte att skriva med lillfranson här.. kommer mer klagomål på tandläkarn..ni ska höra.. sen ska ja klaga på svärföräldrarna,. känner att i dag är det ju en sån dag. då kan ja ju dra upp all skit :P

Yey!

Vann just ett par crocs till Theo.. haha. så sött..


Köpt..

 

Idag köpte jag hem dessa två. Vi är super nöjda med dem. Köpte i storlek 98!! Lillskrutten har ju blivit så stor.. blev även den där mössan som vi kikat på i storlek 52/54.. Tyvärr så var byxorna slut, men jag ska åka upp till globen tror jag och handla dem. Det kommer att bli i storlek 92. Sen vantar är ett problem. Kikat på lindex och kappahl etc.. På nätet. Svårt å hitta. Dem är antingen slut eller så är det inte sådana vi letar efter. Hittat ett par på linus och lotta - men jag vill ju prova dem först. Ska upp till stadium lr intersport. Se om ja kan hitta någe denna gång. gjorde det inte sist. Men dem kanske har ett annat sortiment. Måste hitta en liten ryggsäck med. Se vad det kan bli...


Tiden springer iväg..


Meja och Theo i augusti 2009


Meja och Theo igår 11 mars 2010


Jag var verkligen helt slut då jag kom hem igår. Klockan 14,45 mötte vi Emma och Meja på Andys i sickla. Dem lekte å hade sig. Theo sprang runt och runt. Vi fikade, sen körde dem igång igen. Gick till köpkvarteret och kolla lite affärer. Längst var vi väl inne på pop´s affärer. Dem stod där och lekte så snällt medans vi kollade kläder. Hittade några super fina - som ja skrev om igår. Sen var vi inne och mätte fossingarna på dem. Hela 13,2 cm har hans fossing hunnit bli. Han sprang konstant ut från affären. Fick ju mkt motion iaf!

Kika på klockan å upptäckte att den va 18. Trodde jag skulle vara hemma då och mata Theo som alltid. Men så vart det ju inte. Så då gick vi till donken och Emma och Meja följde med! Skojs! Så runt 18,30 så åkte vi hemåt. Jag gick till sickla udde och tog tvärbanan hem. Var såå slut. Theo var smått groggy. Han sov sen heeeeela natten. Häääääääääärligt!!!

Utförsäljning...


Mer shopping..



Jag har ju absolut inte köpt allt. Men lacoste skorna hitta ja idag. kääääääääääär! å sen provade vi jackan, fleecen å skalbyxorna.. dem satt perfa. Nya vantar å fin mössa. Sen hitta ja ju sen den där tröjan på nätet. å då blev ja ju kär för det :D Men fy fasen va pank man måste bli för att sonen ska ha få sitt. Men det är han ju värd. Mammas älskling!

Converse

Var inte alls sådana här jag hade tänkt mig från början. Men nu blev det sådana iaf. Yey.. 559 kr istället för 860 kr.. Behöver ett par nya å ja fastnade för dessa. Hoppas dem är lika fina då dem kommer hem..

 

www.campadre.se


Cystan..

Cystan är kvar. blir ingen operation. Den har minskat med en cm. Han kolla noggrant å det gjorde sablans ont. Igår kväll hade ja värk som fasen runt den högra äggstocken. Mina små cystor hade nästan försvunnit. På den västra så var det borta helt. På den högra så var det några få. Allt såg mkt bättre nu. Vi pratade en hel del. Om graviditet och så,. Han sa att cystan inte borde påverka i den storleken som den är nu. Om man skulle göra en operation så kommer det ju bli ett sår, å det skulle påverka en graviditet mer än cystan. Alltså till att bli gravid,. Så jag förstod det som.

Men nu har ju min mens inte dykt upp än. Men ja undrar om ja hade äl för nån dag sen.. vi lär väl märka om två veckor. Jag är inte gravid. Jag uppskattar era kommentarer jätte mkt. Men det blir lite jobbigt att tala om det här inne då ni är så positiva. Ta mig inte fel. Men jag försöker skriva så tydligt jag bara kan att jag inte är gravid, då menar jag verkligen det med. Jag är inte osäker.

Från början så kände jag mig peppad av era kommentarer, men den peppningen kan ibland kännas mer som press. förstår ni hur ja menar? Jag älskar att ni är positiva, att ni hoppas etc. Men jag är i det utmattningsläget att allt blir jobbigt. Som om ja skriver att ja inte är gravid å ni kontrar med att jag är det, kanske. Blir som om jag måste försvara att jag inte är gravid,. gud va rörigt. Det här med att det inte hänt ett skit på 10 månader går mig så jäkla hårt på nerverna. Jag blir spyfärdig på skiten. Så i grund å botten så har det absolut inget mer er å göra. Men eftersom det blir så jobbigt, så blir allt jobbigt.

ja har ju inte skrivit av mej alls här inne om äl å sånt, just för att det blir bara jobbigare å jobbigare.. Jag hoppas ni förstår hur ja menar. Är som sagt var inget illa mot er. Men jag orkar bara inte lika mkt just nu. Så ni vet. Å detta gäller baaaaaara om graviditeten, inte mina andra inlägg..

Lite less...

jag blir så less på mig själv. igår va vi å kolla på två förskolor. var på ena ska vi tacka ja till. MEN nu på morgonen så märkte ja ju att det är inte den vi ska gå på, den vi vill gå på.. morr.. fan alltså. jag trodde att jag sökte rätt, men ja har sökt fel iaf. bara kände att ja vill böla järnet här. jag som va så noggrann. skojja inte att ja kolla exakt vilken ja skulle söka. för att det inte skulle vara så långt bort.. å så gör man fel iaf. man börjar ju undra va fasen man tänkte på. hur kan man vara så noggrann å ändå göra fel?

sen är det ju dax för cystan idag. kl 13.30 ska ja dit. lite nervös faktiskt. vet inte varför.. om det beror på om man får reda på att cystan kan vara kvar lr för att det är den där manliga gynekologen.. kanske både och.. har ju inte tänkt så mkt på cystan på sistone.. aja det får bli som det blir..

kvalité..

Hmm blir det sämre kvalité om ja gör bilderna större?

 

anledningen till att ja undrar är för att då ja kika igenom bilderna så var det mkt bättre kvalité på dem än vad som syns när jag lägger upp dem? weird...


Dagen (än så länge)


Bilder från imorse. Sötisen! Han var så glad så.. Gnälligt på vägen hem, men han va sååå trött. Nu sover han sött. Måste  snart väcka honom då vi strax ska på besök hos en förskola..Skriver mer om det sen..

Köp billigare!

Klickade just hem skor till min älskling. Han älskar ju lacoste. Tycker själv att dem är så jäkla dyra. Men det var halva priset på dem så det var toppen. Jätte glad. Så jag fick båda två till priset av en. yey!


Nu imorrn är det ju redken som står på rea, kommer även att komma in reebok och converse. Sen finns det en hel del heminredning och barnkampanjer då och då..

 

Någon som är intresserad ? I så fall hojta till och skicka din mail så mailar ja en inbjudan!

www.campadre.se


Vann igen..

Idag vann jag en gravidfotografering. Yey! Jätte glad för det. Även om ja inte har en bebis i magen just nu. Men det ska bli så skoj att ta dessa bilder. Jätte kul. Var inne hos henne och kika med och hon har tagit en massa fint..

 

Angående bebis: Jag käka rosenroten dåra. Då fick ja inge utslag på min äl? ja vänta å vänta men fick inge.. suck.. vi hade iaf sex. Nu skulle min mens ha kommit i fre iaf. Men inget har kommit. Jag har testat om jag är gravid och det är jag inte. jag testa igår å imorse. Jag har inga symptomer. snarare att mensen kommer isf. skulle gissa på att den kommer imorrn. Vet inte vad rosenroten gjorde med min kropp? Men nu funkar iaf ingenting. suck. Se om mensen dyker upp i dagarna här.. Jäkla drygt.



Lördag..

Pallrade mig upp imorse. Ville bara ligga kvar. Var så trött. Men eftersom jag sa att jag kanske skulle hem till Hanna så klev jag upp. Så skönt att bara tänka tanken att Theo skulle ha nån att spilla sin energi på =) Samtidigt som jag fick trevligt sällskap. Blev ju tom bjuden på lunch som smakade gott i magen. Theo fick sin första glass. Sen lekte grabbarna hela tiden. Förutom då dem åt.. Theo vart så trött efter det.

 

Vi hamnade i farsta en snabbis. Handla en tröja jag vart smått kär i.. Handla chailatte *chock* Åkte iaf förbi kyrkogården, men det gick inte å gräva sig fram där.. Så ja lämnade en marschall iaf. Theo sov då vi kom hem och det gick inte att väcka honom. Så han fick sova vidare en stund till. Fick väcka honom igen. Han var inte glad alls resten av kvällen men somnade ordentligt sen.. Nu sover han gott. Borde nog göra det jag med. Är trött. Men kollar på notting hill. Yey! Jag som tänkte på den filmen igår.. Å så gick den idag. kanon..


Imorrn så kommer en vän på besök. Ja alltså en vän till familjen. Se om pappa kommer han med, men jag antar att han inte kommer. Har inte hört någe från honom iaf. Har bakat en sockerkaka nu på kvällen. Som ja gått å smakat på såklart. Brukar annars baka samma dag. Men för att inte ha för mkt å stå i imorrn så tänkte ja ju underlätta för mig själv :P

Nej nu ska ja lägga ner för ikväll. Tack för alla kommentarer om svärmor.. Känns så jäkla skönt å slippa bry sig.. Känns bra. Som en tyngd som e borta. Alltid något.

Massa skitsnack.

Gaah idag har min son sovit hela 15 min. å det var runt 17 snåret som först. dvs fullt ös hela dan. man kan ju bli galen för mindre. mannen har iaf varit hemma hela dan så jag fick en lång och skön sovmorgon.. vilket ja behövde. Badly.. sen har dagen gått i slow motion.. väldans segt.. väl bara för att man inte gjort något speciellt. Ja förut att jaga Theo.. Han kom ju på att det går ju super bra å klättra upp på tv bänken. suck!.. Vilka jäkla ideér han har..

För övrigt så har jag haft en dålig vecka rent humörmässigt. Liksom konstant trött, haft huvudvärk i två dar nu, mensen är på ingång dvs pms. Igår satt ja å böla å tröck i mig kladdkaka.. bara för att. Emma skulle ju kommit till oss men då hon vart magsjuk så hade ja då över en hel kladdkaka i kylen.. Men mannen ville ha så jag tog fram den, å då ville han inte ha.. Så jag satt där å käka själv. Till slut fick ja be honom att kasta kakan. För ja hade dragit i mej allt. Verkligen kommit in i en period då jag tröstäter konstant. Jag trycker i mig allt. Vägde mig igår å vågen stod på + två kg. får väl se då mensen är förbi. då brukar ja gå ner igen. men ändå..

Sen har vi svärmor som gör allt för å reta gallfebern på en.. Vart ska ja börja denna gång liksom? Jag skickar dem konstant bilder och små videosnuttar på Theo för att dem ska hänga med i hans utveckling. Bjöd ner dem till sthlm på middag för att dem skulle träffa Theo. Hon svarade med att hon va trött då å då..  att det va så halt på vägarna.. massa ursäkter. ja skiter i om det är befogat. för så här är det varje gång. dem åkte däremot till johans lillebror i uppsala. det funka.. hon tyckte däremot att hon vi skulle komma till dem. det är för halt för henne, men för oss går det bra.. enl henne. så dem kommer iaf inte..  surprise..

nån dag senare så får jag ett paket med kläder från dem. det är från johans lillebror. han som skulle kommit till oss då theo fyllde ett. han kom aldrig. å har sagt flertalet ggr att han ska komma. då skickar han med kläderna med johans mamma som sen skickar dem till oss istället för å komma ner med dem.. då blev ja riktigt förbannad.

så ja maila henne och skrev:
Hej Kerstin.

tack att du skickade tröjorna, dem var super fina. men seriöst? jimmy kan ta sig ner till sthlm själv. likaså ni. just när ja mailar om att nu får ni ses så skickar ni hellre än å komma.

vet du, du är inte den enda som har ont om energi just nu. både ja å johan är väldigt trötta.men problemet ligger i att sätta sig i en bil med theo i flera timmar, det går inte längre. då måste han sova. å han somnar nån gång mellan 13-14.. å sen ska vi då åka upp till er. det funkar inte.

tänker inte krysta er någe mer om att komma. jag orkar inte helt enkelt inte bry mig längre.
NI missar Theos uppväxt och det är jäkligt synd.


Sen lite senare så fick jag ett svar: Kramisar ??? så stod det? man undrar ju om hon menar allvar liksom.. snacka om att inte ta oss på allvar.. det e ju helt otroligt. så nu är det slut daddat för mitt håll. vägrar skicka bilder å så. nu får det va slut med det,. orkar inte med henne..

sen ringde johans pappa två ggr samma dag å fråga hur d va med oss? å igår ringde hans mamma. vad är oddsen att dem plötsligt ska ringa? nej fy fan. ja e så allmänt trött på dem.. å ja tycker synd om johan. men ja vet att han är på min sida.. men just det där att det är ju hans föräldar. å han säger att han är van.. känns ju sådär det med..

ja det va delar av min vecka det.. äntligen helg!!!!

This is my life...

Besatt i låten. Lovely! Sjukt bra..

 

JU mer ja lyssnar på låten dessto mer hoppas ja att hon vinner hela skiten. Va kan hon va nu? 17 år? hon va ju 16 då hon spela in idol.. Nu minns ja inte vilka som va med och tävlade i finalen. Hmm kollade och den enda som ja tror kan ta henne är han al fakir. Men ja gillar inte den låten.. asså den är väl ok, men så bra är den inte alls. Nej, hejja Anna nästa lör! 


Inköp...

T shirten och adidaströjan är från farbror. Sen vart det en ny pyjamas och nya strumpor till skrutten. Han behöver verkligen nya, då hans fötter växt som fasen - kan inte ha dem andra strumpisarna längre..

 

Beställde även hem lite saker från HM. Fler strumpor till Theo, även till mig. Nya underbyxor *yey*, en till piké (nu matchar far å son :D ) och sen en ny bikini till mig - om man någonsin vill gå i en bikini någe mer.


Sen ska jag köpa jeansen från lindex. Å kanske, å då menar ja KANSKE, så ska jag köpa tröjorna med frukt på. Den gröna ska jag nog köpa. Men den andra är väldigt mkt mönster, heh. Så jag får se hur jag gör. Ska tänka på saken. Väntade på en liten rabattkod, men det verkar ju inte finnas någe. Bara för smått smått..

 

RABATTER

Klicka på bilden. Så kommer ni in på hemsidan och längst ner så hittar ni denna rabatt.

HM koder som ger 50 kr rabatt styck är 1304 & 1825 = 100 kr rabatt

 


 

TRO INTE ATT JAG INTE SER VAD NI SKRIVER. TACK FÖR ALLA PEPPNINGAR! JAG HAR BARA INTE SÅN JÄTTE ORK JUST NU ATT SVARA PÅ KOMMENTARER ETC. FÖRSÖKER ATT UPPDATERA HÄR INNE SÅ MKT JAG ORKAR FÖR ATT NI SKA HA LITE SKIT Å LÄSA :D Å NU HAR JA VÄRLDENS HUVUDVÄRK - SÅ NU LOGGAR JA UT.. MASSA KRAMAR!!!!!


Det fina set:et..

Tänk vad fint det skulle bli sen när vi köper Theo´s växasäng.. mys!


Lundmyr...

Jag har ju tagit kort på hur fint det är inne hos Theo just nu. Alltså i hans säng. Skulle bäddat om i förra veckan men orken var bara inte med mig. Men igår så lyckades ja både bädda våra sängar och Theo's... Har bara kortet på andra datorn. Blev sååå mysigt. Älskar Lundmyr.. Lägger in kortet sen..

Hade ju "god natt älskling" sen tidigare och nu så har jag "älskling" i sängen. Myyys! Nääääääääääär sen nästa unge vill dyka upp så ska jag faktiskt köpa lundmyrs spjälskydd. Vill verkligen ha det. Mumin som vi har nu är inne på sista svängen. Vet inte vad Theo har gjort med det, men misshandlat är det.. BIG TIME.

 

Mitt nästa köp:


Cystan...

Har ju helt glömt bort det där med cystan. att berätta alltså.  Jag skulle fått en tid nu i feb för återkoll. Men det kom aldrig nån. Så jag fick ju såklart ringa själv. Fick en tid i nästa vecka den 10 mars. Så då ska jag dit och undersöka läget. Jag hoppas såklart att den är borta och att jag slipper operation. Men med tanke på turen som jag har med den där jäkla cystan å allt annat då det gäller de nedrepartierna (syftar på att ja inte blir gravid) så finns dem väl kvar.. För det var ju flera sist, men bara en som var sådär stor... Börjar känna mig nervös faktiskt. Får se hur det går..