Köket..

Man ja glömde ju säga en viktig sak. Vi ska ju riva ut köket. Men istället så satte ja ut skiten på blocket. satte 2000 för hela köket inkl spis.. å det va nån som ringde samma dag och ville ha det. så dem kommer i nästa vecka och hämtar.. yey! fasen va glad man blir. 2000 bara sådär, för något vi bara tänkte kasta... =)

johan ringer snubben idag för å boka tid imorrn å då säger han att det inte är aktuellt längre. hör man inte av sig då??  aja köket är inte sålt..................... =(

Begär..


Den är vill ja ha! gärna nu.. men ja hitta den inte idag. den såg så skön ut. jätte fin och perfa för min mage..


Den här vill jag med ha. den va sjukt fin. men 600 spänn ger ja inte för den. för snål för det...

Stressad..

Kan jag få en timeout? lr varför inte klona mig. bara för nån vecka lr så ? det är så mkt med skola å theos dagis som har magsjuka. alltså blir han sjuk så kan ja ju inte plugga på flera dar. för då kommer all min tid å gå åt till honom. å ja hoppas inte skrutten kommer att få det. ja hoppas hoppas. för hans skull. denna eländiga hemska magsjuka. den är ju bara så hemsk.

på det så får vi ju nyckeln till lägenheten på måååååååndag tror ja. tror. lr så va d tis. spännande. på det så ska niklas å johan komma den 3e på ons å fixa med el. så vi är klara å riva väggar till lör. men innan sön så måste vi ha fixat en container. spackel, slipgrejjer, penslar, ja verktyg. allt. rubb å stubb. gahh..  vi pratar nästa helg då! men ändå.. skolan slutar nästa helg. .så det kommer bli trevlig med lite fullt upp..


nu ska ja stressa iväg till dagis..............

blaj!

ååå idag hjälper inte mina åksjuketabletter ens.. fan. ja som va så nöjd att dem funkat hittills. gahh.. vill bara spy.. få det överstökat. värsta är ju att det inte känns som om ja ska spy. ja mår bara enormt jäkla illa.. magen är verkligen i uppror.. jag som va så nöjd med att det hade gått över...

liiiite mindre än en månad kvar till rul.. va tror ni, tjej lr kille?

Känns som om jag gått upp i vikt. jag känner mig tjockare och pluffsigare. obekväm.. jag har ju vräkt i mig godis med.. tycker ja. ätit bättre etc.. så ja vägde mig imorse. å så stod ja på mindre än innan ??????? que? inte alls med. ja har ju inte spytt nu heller.. Jätte konstigt. Kroppen tar väl igen allt sen.

minns förra graviditeten gick ja upp 7 kg fram till vecka 39 lr va det 10? iaf, 11 kg la ja på mig sen under tre veckor.. så jäkla sjukt. sen när jag börja amma, helskotta va ja svällde. överallt. som om hormonerna tog över. å ja gick ju inte ner ett enda gram förrän ja sluta amma.. mina bröst va ju enorma, ja hela jag var enorm..

ja kan ju säga nu att mina bröst växt som fasen med. har ju haft ont i dem snart i två veckor. men man känner ju att dem är större å tyngre.. sen när ja sov i natt så var dem i vägen då ja låg på sidan *Skratt* lite komiskt är det ju allt..

mer klick...


Klickade även hem grejjer från barnkalaset.se vann ju i sept. så nu klicka ja hem lite grejjer. blev nalle puh. Theos egna val :P Faktiskt! Han sken upp som en liten sol.. köpte inte så mkt då vi kommer att hålla det liiiite mindre i år än förra året :p då var det ju kaos.. Men det blir bra ändå! :D

Klickade hem..

Va just inne på barntyger.se och beställde hem lite grejjer. Vann ju presentkort på 300 där inne igår. Så idag fick jag brevet och direkt var jag där å klicka hem grejjer *S* Elefantförvaringen har ja kikat på tidigare. Och självfallet så vart det ju en grööön. =) Köpte även ett förkläde. Just för att Theo står ju alltid och lagar mat med mig. Har tänkt på att köpa ett länge, så nu slog jag till!

 

Under hela oktober månad så får man 20% rabatt om man är medlem hos dem inne på facebook:

Barntygers sida på facebook!


Väntar...

Sitter å väntar på att jag ska få ett mail.. jag boka nämligen biljett till mammablogg galan 2011. jäkla dyr biljett. mkt dyrare än vad det var sist. Aja. Är i sthlm iaf, så det kostar ju mindre med resa å så. Kommer ha en nyfödd liten skrutt då. Men det gör inget. Ja ska ju bara gå.. Iaf så väntar ja på ett mail, en bekräftelse att jag fått en plats. Efterfrågan är ju stor.. kan dock tänka mig att många hoppat av då dem såg priset.. iom att det va billigare förr förra året som sagt..


Bölar..

sitter just nu med en 88:an glass (när theo å johan klev in i sovrummet för å sova så gick ja raka vägen till kylen å tog fram den, som ja längtat hela kvällen - ville inte dela :P) och kikar på tv 4's nya program med bla lasse berghagen. å ja sitter å bölar. herregud. är ja super känslig eller vad. nu kom teddybjörnen å ja känner bara buuuhuuu... nej ja saknar den gamla goda tiden då lasse berghagen var allsångsledare. önskar att han aldrig skulle bli gammal. stå där på skansen i all evighet *S* så löjligt.. hehe..  nej usch det här programmet kommer jag att följa.. så att ja kan böla lite mer menar ja :P

kalas

sitter å planerar theos kalas. vi hade tänkt att bara ha ett litet. Inget för avancerat. Blir iaf den 27 nov. vi ska försöka hyra lokalen i nya porten. den va så bra. blir mest släkt som kommer och så enstaka vänner till theo. hade nog inte tänkt att göra det så stort som förra året..

har iaf kollat va ja ska beställa från barnkalaset.se. Theo var med och valde och tamifasen så blev det nalle puh. Ja vet inte om det är bra lr dåligt *S* Ska inte baka så mkt. blir nån muffins, en enkelt tårta, något sånt. Orkar inte hålla i något stort, och så enormt behöver det ju inte vara.

ska skicka ut inbjudningar snart och sen får vi väl se hur det blir med allt...

ja tack..

velat ha den här jackan ett tag nu. men gärna i den andra färgen som finns. idag fick ja äntligen rabattkupong på 30% så ja undrar om man ska slå till kanske. iaf prova den, skulle vara så perfekt med magen. å sen är den snygg med...


Begär!

vill ha begär! min maskin gick ju sönder. å denna vill ja ersätta min trasiga, non existing maskin! synd att den är så sablans dyr bara.. men ja vill ha! gärna NU..



Lundmyr


Kläderna som ja köpte på mässan. badrocken kosta 75 kr och bodyn kosta 30 kr. å ja e sååååå sur på mig själv att ja inte köpte en klänning som ser ut som bodyn, gullunge body och en annan body á 30 kr st. dum man kan vara =(

Checklista


  • Ringa familjebostäder
  • ringa ägaren till den andra lägenheten √
  • söka skola, sista dagen √
  • inlämningsuppgift plugg √
  • dammsuga √
  • köpa mellanmål
  • leta städfirma √
  • begära tillfällig föräldrarpenning √

namn..

Gud ja kan inte sluta tänka på namn.. Mest killnamn som surrar i hjärnan..


killnamn: Charlie, Hugo, Liam, Milo..

min gamla lista:
tjejnamn: Tuva, Nova, Saga, Moa, Ida,



Nån som har något roligt namn ?

Liten uppdatering..

Tänkte ge er en uppdatering på läget. Hänt en massa skit å bra såklart. först har vi ams. men det tar ja i ett annat inlägg för det behövs! :P Sen idag ringde familjebostäder å säger att kaaaaaaaanske så kan nån flytta in här i dec.. ehhh bra å veta om det blir så eller inte. med tanke på att vi ska hinna flytta ut etc. planering tack! så vi måste ringa å jaga dem sen med för å se vad som händer. toppen om vi slipper betala extra hyra men nu vet vi ju inte hur det blir med värden etc.. om vi kan få lägenheten den 1 nov iom att vi inte kunde svara på det. för att familjebostäder va så sega... så det ligger å bubblar nu..

sen mina bröst. aj! det har skett en explosion den senaste veckan. gör så satans ont i dem. å dem är enorma. Johan gick förbi mig igår å så stanna han å sa saaaaaaaatan va stora dem är. ehh tack. tror ja ? gör iaf väldans ont i dem vilket är såååådär roande.. får jag väl säga.. går väl över snart?

illamåendet har nästan varit väck dem senaste dagarna. har inte tagit medicinen så ja vet inte vad som hände. kanske bara är en välbehövd paus mitt i det hela. men ännu mera underbart vore det ju om det har försvunnit. får ja hoppas på det? =)

poppet i magen har varit lugnt i några dagar men idag har ja känt av det flera ggr då ja suttit här vid datorn.. mysigt!

plugga. vadå plugga? ja har inte lyft ett finger idag.. nope. inte ett skit. så ja har en massa å läsa ikväll å sen skriva skiten imorrn innan 12. ja men det hinner ja. ska även försöka plugga lite då.. imorrn alltså..

men nu ska ja torka håret och sen ska ja upp och hämta Theo. blir väl trollskogen en stund. Han är ju så glad att han är frisk igen så lite frisk luft gör ju både honom å mig gott.. så får han leka av sig lite med så kanske han inte river stället här hemma. ja kan ju hoppas iaf...

behöver städa här hemma appropå ingenting. hunden fäller igen. värre än förut. fy farao. han behöver även ta ett bad.. men jaa hur ska man orka det? tror att theo kan tycka att det är roligt däremot. så det får väl bli till helgen lr någe.. bada ska han iaf göra. å då kommer det vara ännu mera hår överallt.. tjooo hooo.. men fin blir han..

ehmm hostar tar kål på mig.. skulle bokat läkarbesök. men ja e lat.. såå lat.. rivit upp halsen pga hostan å öronen värker lite smått. huvudet är mkt bättre nu än på förmiddagen - yey.. så nu ska ja överleva till kvällen. hoppas att det funkar. tidigt i säng å sen sova ut imorrn.. måste kolla på benen nu..

oj va ja skriver strunt. skulle ju torka håret.. å kanske klä på mig ja....

Bröllopet..


Eftersom brudparet har en egen sida om bröllopet, dem har det privat med lösen. Så ville jag inte lägga upp bilderpå dem inne på andra bloggen. Så därför uppdaterar jag med lite bilder här inne. Lenas klänning va så jäkla fin. När jag såg henne ute på gården först började jag tokböla. Jätte bra att jag börjar innan cermonin börjat. Bölade såklart under låtarna utan dina andetag och come what may.. älskar dem låtarna!!! bästa! å sen talen dem höll till varandra innan tårtan skars upp. buuuuhuuu..  =) Känslomässigt kaos! Johan var ringbärare.  Johan såg stolt ut då han lämnade fram ringarna.. Hedersuppdrag sa prästen. Prästen som dessutom är kändis.. hmm Lisa Syrén heter hon. Hon kom ju fram till mig och började prata. Jag hajja ju inte att det var vigselförättaren - inte präst.. så ja trodde ja hade hälsat på henne förut, eftersom ja kände igen henne. då hon sen sa vem hon va så ooooooooooops.. trevlig va hon iaf.. :P


Dem hade hur roligt som helst. I ett rum så hade dem satt upp en kamera. Där fanns det även en gästbok. Så man ska skriva en liten grej där och sen tar man kort. Fanns en låda med en massa skumma saker, hattar, kronor, mustacher ja etc. Så fick man ta en egen bild. Som jag skratta då dem höll på där inne. Dem flesta var ju lite fulla såklart. skulle vilja se den boken sen då den är klar. så rolig idé. Johan och min bild. Ja herregud. Man kan ju tro att vi drack vi med. Ska försöka få den bilden.

Jag har en mustach på mig. å en hatt - den killen har i bilden. sen sitter ja på en stol. Johan står med byxorna neddragna och för skrevet så har han en sverige flagga. ja han har ju boxerna på under. å sen på huvudet har han bunny öronen - som tjejen har längst bak. Det värsta är ju att jag håller i johans lår. Men på kortet ser det iiiiiiiiinte ut så. Som vi skratta.


popp popp

Har det sagt i magen hela kvällen =)

Avslöjandet.. =)


Jag undrar om jag ska lägga upp den här redan till helgen.. dvs imorrn kväll.. är ju ändå inte hemmas sen =)

Funderar länge på att hålla inne med det ett tag till. Men jag vill inte hålla mig! Jag är så jäkla glad för detta! Saker å ting kan ju gå fel iaf..

Johans föräldrar vet ju inte om det än. Jag mms a bilden till johan på bebisen. sa att han får säga till sin mamma om han ville. Då jag gärna ville gå ut med det i nästa vecka OM det va ok med honom. Han sa att han tyckte att ja borde skriva om det etc.. Men lät inte allt för på om att hans mamma skulle få reda på saker å ting i bakväg.. Kan ju inte säga att ja gav honom chansen... lr hur?!

Ny pres?


Nästa vecka så kommer ja troligen gå ut med det i andra bloggen. beror lite på hur ja känner å så.. känner ja inte för det så avvaktar ja.. Måste ju ordna en presentation med.. Orkar bara inte klirra en allt för ny, så mkt annat som händer.. Men bebisen måste ju komma in på ett hörn... Ska väl sätta mig ner och pula då jag har tid...

Bebis nr 2


Tillåt mig att presentera bebis nr 2 =) *LYCKLIG*

Inskrivning..

Ska snart iväg på inskrivning =)

Vecka 12

jaiks går ja in i denna vecka nu. "tur" att man har så mkt att göra denna vecka. Theo är sjuk med ögoninflammation å blir säkerligen hemma imorrn. suck! stackars honom. ser ut som om nån nitat honom.. värsta ögoninflammationen som han någonsin haft. imorse kunde han inte ens öppna ögat. så ja kommer att ha å göra. det kan ja väl säga. jiihoo.. men det får mig ju att tänka på annat. så det är ju skönt..

nu ska pappsen och theo käka pesto till lunch. själv ska ja titta på för sen ja vart gravid så tål ja inte pesto längre? ja som åt det som en galning innan. så gott. men nu går det inte.. suck! så ja ska som sagt var kolla på. se om ja ska ta lite nyponsoppa lr någe :S