Liten uppdatering..

Tänkte ge er en uppdatering på läget. Hänt en massa skit å bra såklart. först har vi ams. men det tar ja i ett annat inlägg för det behövs! :P Sen idag ringde familjebostäder å säger att kaaaaaaaanske så kan nån flytta in här i dec.. ehhh bra å veta om det blir så eller inte. med tanke på att vi ska hinna flytta ut etc. planering tack! så vi måste ringa å jaga dem sen med för å se vad som händer. toppen om vi slipper betala extra hyra men nu vet vi ju inte hur det blir med värden etc.. om vi kan få lägenheten den 1 nov iom att vi inte kunde svara på det. för att familjebostäder va så sega... så det ligger å bubblar nu..

sen mina bröst. aj! det har skett en explosion den senaste veckan. gör så satans ont i dem. å dem är enorma. Johan gick förbi mig igår å så stanna han å sa saaaaaaaatan va stora dem är. ehh tack. tror ja ? gör iaf väldans ont i dem vilket är såååådär roande.. får jag väl säga.. går väl över snart?

illamåendet har nästan varit väck dem senaste dagarna. har inte tagit medicinen så ja vet inte vad som hände. kanske bara är en välbehövd paus mitt i det hela. men ännu mera underbart vore det ju om det har försvunnit. får ja hoppas på det? =)

poppet i magen har varit lugnt i några dagar men idag har ja känt av det flera ggr då ja suttit här vid datorn.. mysigt!

plugga. vadå plugga? ja har inte lyft ett finger idag.. nope. inte ett skit. så ja har en massa å läsa ikväll å sen skriva skiten imorrn innan 12. ja men det hinner ja. ska även försöka plugga lite då.. imorrn alltså..

men nu ska ja torka håret och sen ska ja upp och hämta Theo. blir väl trollskogen en stund. Han är ju så glad att han är frisk igen så lite frisk luft gör ju både honom å mig gott.. så får han leka av sig lite med så kanske han inte river stället här hemma. ja kan ju hoppas iaf...

behöver städa här hemma appropå ingenting. hunden fäller igen. värre än förut. fy farao. han behöver även ta ett bad.. men jaa hur ska man orka det? tror att theo kan tycka att det är roligt däremot. så det får väl bli till helgen lr någe.. bada ska han iaf göra. å då kommer det vara ännu mera hår överallt.. tjooo hooo.. men fin blir han..

ehmm hostar tar kål på mig.. skulle bokat läkarbesök. men ja e lat.. såå lat.. rivit upp halsen pga hostan å öronen värker lite smått. huvudet är mkt bättre nu än på förmiddagen - yey.. så nu ska ja överleva till kvällen. hoppas att det funkar. tidigt i säng å sen sova ut imorrn.. måste kolla på benen nu..

oj va ja skriver strunt. skulle ju torka håret.. å kanske klä på mig ja....

Mina fina kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Eftersom jag är trött och förvirrad så lämnar jag en kommentar i varje blogg. Lyckades inte samla tankarna innan ;) Junibacken imorgon, nej?

Postat av: Martina

hej vännen!

kul att du hade vägarna förbi min blogg:) även om de inte blir så ofta hihi!jobbigt att de strular med ams fortförande:(De var inte en liten önskelisat theo har på sin julklapps lista haha:) kul!sv: de blir inte ks utan ska födda vanligt:) och hoppas de kommer gå vägen denna gången:)

med mig är de bara bra, små slut har varit lite mycket denna veckan bara men annars går de bra:)hoppas allt är bra och att ni har en bra kväll

kram

2010-10-14 @ 19:36:51
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: