pencillinet

så idag surfa ja in på mina sidor på apoteket för å kika vilket recept ja fick..

hetter:

Cefadroxil Mylan


står så här: 

Graviditet och amning

Om du är gravid eller om du sannolikt kommer att bli gravid, rådfråga läkare eller apotekspersonal innan du tar Cefadroxil Mylan.

Låga nivåer av cefadroxil kan gå över i modersmjölk men dosen som barnet får i sig är lägre än dosen som läkaren förskrivit. Det går att amma under behandlingen med Cefadroxil Mylan, men amningen (eller behandlingen) bör avbrytas om barnet får diarré, svampinfektion i munnen eller hudutslag.Va tror ni ?

Mina fina kommentarer
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

glad

Mailade om den första klänningen. 5-6 veckor tar det att få den till Sverige :) :) Man vågar chansa på att det inte blir försenat va?

Postat av: Lillemor

Om doktorn säger att det är lugnt kan du ta det men d är klart man ska försöka undvika det. Men mår man så dåligt som du och inte kan sova mm så ska du nog ta den. Kramar

2010-09-06 @ 08:31:29
URL: http://nicolesnitchy.blogg.se/
Postat av: ★☆♥MARIE & NOEL&MATHEO♥☆★

säger doktorn att du kan ta d så ska d väl inte va några problem... jag personligen hade undvikit den och gått och bett om Kåvepenin eftersom d står så här på den : Graviditet och amningInga kända risker vid användning under graviditet. Rådgör med läkare före användning av Kåvepenin under graviditet.Fenoximetylpenicillin går över i modersmjölk, men påverkar troligen inte barn som ammas. Rådgör dock med läkare vid mer än tillfälligt bruk av Kåvepenin under amning.Men d e bara jag.. och jag e en övernojjig person!

Men som sagt, d ska väl inte vara några problem, du har ju rådgjort me en läkare eftersom d e han som skrivit ut den... hör me gyn t.ex om du e osäker.. eller BM.. =)

Kram

2010-09-06 @ 14:15:18
URL: http://angeleyes81.blogg.se/
Postat av: ★☆♥MARIE & NOEL&MATHEO♥☆★

å andra sidan så kanske han inte skrev ut kåvepenin för att han kanske visste att d inte hjälpte på dig utan att d här va bättre..

2010-09-06 @ 14:16:15
URL: http://angeleyes81.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: