Lägenheten...

Sånt här gillas. stilrent! cult design vid diskhon. apsnyggt! å så vart ja lite sugen på krukorna med. Kanske vanliga växter i, kanske kryddor istället.. Älskar färska kryddor. Man ska bara inte glömma å vattna :P

 

vi har ett problem. vagnen? vart ska vi få plats med den? den hade vi ju helt å hållet glömt bort. Ooops. Kunde inte se att det fanns vagnförråd heller. Hmm. det måste vi försöka klura ut. Tanken va ju att man ska ha några sittplatser i hallen och just dem här fastna jag för. Just för att det är stilrent och massa förvaring. Vilken vi absolut behöver. Vi har ju den där "lådan" i hallen nu och den är proppad. Man hittar inget. Va trevligt det vorde och dela upp allt, så att man får mer koll. Gärna sån där skoförvaring med.

 

Tvbänken som vi har ska vi ju ha kvar, vår vita. och sen ska tv:n upp på väggen. Som johan tjatat. nu ska den upp. Sen ska det även upp hyllor som det visas på bilden här. Johan ville ha det så med. Jag sa, men vi har ju utrymme i tvbänken. Men sen slog det ju mig att vi har inte ens packat upp allt i källarn..jaiks.. så det behövs nog. vore ju trevligt att iiiinte ha allt i källarn :P

 

Försökte ju hitta en bild på sänghimmeln. ja det gick ju inge vidare. men om ni tar denna bild. men tar bort 1/3 av tyget. dvs det går som ett upp å ner L istället för ett U. Lite så det ska vara? förstår ni?

 

Typ såhär där upptill. men det ska hänga tyg lite bakom sängen och inte ner som det gör på bilden.. så jäkla svårt å förklara..


Mina fina kommentarer
Postat av: Martina

Mycket fint du hittat gumman:) de är en bra sida de där mkt inspiration man kan få:)Hoppas ni får en trevlig lördag

krma

Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Men där ni ville sätta tvättmaskin får inte vagnen plats där med?

2010-09-18 @ 09:23:42
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Ah okej, synd :( Det löser sig säkert när ni väl flyttat in...

2010-09-18 @ 11:24:48
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: