Inspiration...

å så fint..


höstigt


Låtar..

Har jag sagt vilka doplåtar jag har valt. JAG har valt. surprise =) Får ju fria händer as usual. Jag som är planeraren i denna familj. men låtarna va klara innan freja kom. hahaha.. första tanken var att vi iaf skulle ha en låt likadan som på theos. men nu har ja ändrat mig helt å hållet..  (till soloartisten alltså)

låtarna är:Å andra låten är:
buuuhuuu ja kommer att böla!   =)


Tänker på annat..

nej försöker å tänka på annat. så just nu pysslar jag med dopkort. går ju inte snabbt. ska testa mig fram här och se vad som kommer fram av det hela. Vet inte om ja ska satsa på mitt lila lr om ja ska satsa på hösttemat i själva bjudningen. så jäkla svårt.. ska klura vidare här.. .

gnäll

Detta är ett bittert inlägg. så för er som inte orkar läsa på mitt gnäll, sluta läs nu..På lördag är det dags för kryssningen. men ja får inte följa med. Jag får ju inte ha med mig freja. stackars unge. skriker konstant å härjar å stör dem stackars mammorna.. (NOT). Hon är så jäkla lugn å visst kan ha gnällperioder. men va fan gör ja inte nu då? ja gnäller. å ja har måååååånga sådana perioder. iaf så fick ja skiten såld och får tillbaka alla mina pengar. men nu får ja ju inte tävla på deras sida å dem har bra tävlingar med bra priser. deppigt!

så skriver emma mig på msn och visar mig denna länk: http://www.birka.se/1/sv/foer-barn-19-218278/foer-barn-19-218278.php Dem har alltså barnhelg på båten!!!!!! Nu skriver ja inge mer, för ni hajjar hur ja tänker hoppas ja?!Tidig doppresent..

Johan ringde marcus igår som ska bli frejas gudfar. vi tänkte kolla om johans kompis som sjöng på theos dop kunde kanske sjunga på frejas dop med. vore ju najs å ha lite som är likadant. prästen blir ju inte den samma. pomperipossa är pensionerad och dålig tydligen. va ju tråkigt. hon va jätte trevlig men kanske lite väl troende kan ja väl tycka. men vi valde henne för att hon haft del av våran familj långt bak i tiden.. men iaf. sofia kyrka är bokad och nu så sa marcus att han hade tänkt att ge hans kompis i doppresent. hahaha. låter lite roligt. men han kostar ju ändå pengar å "anställa". så det är någe vi slipper tänka på nu. marcus hade ringt honom å bokat honom när han fick reda på när dopet var. haha. kalas! =) nu ska ja skicka över låtarna bara till honom.. ahh happie =)

Temat

Kan avslöja redan nu att mitt tema på dopet blir inte längre lila som ja tänkt från början. Det blir hösttema. Tänkte, hur många fester har man annars på hösten. Inga alls! Iaf inte hos oss, då ingen fyller då. Så ja tänkte passa på och ha det! Mysigt värre.


Deppad....

Fasen såg fram emot att åka på kryssning om två veckor. Träffa en massa mammor som jag missade under mammablogg galan. många kunde ju inte komma då. problemet är ju att freja tokvägrar flaska. sitter här å provar dem olika flaskorna varje gång jag ammar. pumpar färskt varje gång, men det är inget som funkar. så nu måste ja säga upp min biljett då det inte skett någon som helst förändring. Måste ju va barnfritt med, så ja kan inte ta med henne..

blir bara så ledsen att ja inte får åka med. löjligt kanke, men jag såg ju fram emot det så jäkla mkt. vart helt depp här. å så på det så missar ja ju världens goodie.. ja som älskar goodiesar..

DEPP

testbaka

måste ju testbaka.. så är det ju bara.. det gjorde ja innan  theos dop. så ja måste ju göra det med.. jag tror ja har bestämt mig. får väl baka så att ja kan bjuda nästa helg då svärmor fyller år. antar att vi ska dit. ingen idé att sita med minst 12 cupcakes här å smaska. :P då kan man bjuda och höra va andra tycker...

nån som vet någe super god bakelse?`=)

finally


Äntligen en sko på väg hem,. orka gå i trasiga skor!!!!!