Polyper..

Igår kom Theos nya förskolelärare fram till mig. Eller hon är egentligen chefen. Hon pratade med mig om hur bra det går för Theo på förskolan och hur mkt hon tycker att han utvecklats under den här månaden som Theo varit hos dem. Av det hon sett. Är ju alltid väldigt skoj å höra.

Hon drog även upp mkt försiktigt om vi kikat om Theo har polyper. Henns son hade nämligen det och hon tyckte att Theo lät likadant. Nasalt. Hon frågade om han snarkar och svettas ofta på nätterna och det gör han ju. Hon sa även att polyper hämnar språket och hon uppfattade det som om Theo inte kunde röra på munnen så som han vill göra, och då inte få fram och forma bokstäverna i munnen. VARFÖR HAR INTE BVC NÄMNT DETTA DÅ JAG TOG UPP DET MED DEM?

Vi fick iaf ett namn på en läkare som skulle vara super bra. Hon sa, det behöver ju inte vara det. Men det är ju bra för er att veta och då för oss. Om det inte är det så finns det ju andra möjligheter att hjälpa Theo att öva på språket.

Mannen ringde imorse och vi fick en tid sent i januari. Så får vi se om det är det då. Jag är så glad att Theo går på ett dagis där dem faktiskt bryr sig om honom. gör mig så jäkla varm inombords, nästan så att jag vill börja böla..

Å nu vart ja ännu mera sur på BVC som inte kan säga någe då ja sagt att han svettas mkt, snarkar och haft lite talsvårigheter (jag har nog inte sagt dem i den ordningen i samma sammanhang men ändå). Enda hon sa att dem skulle skicka honom till talpedagog?? Och då ville jag avvakta då han haft det jobbigt på dagis. Och han har ju kommit tillbaka mer och mer i språket sen han sluta där. Tack gode gud! Men är vissa bokstäver, nu då ja tänker på det. att när han försöker å uttala det så låter han täppt. Inget jag reflektera över förut. Visste inte ens att dem kunde ha sånt där. Bra koll man har :P Men ja blir man inte informerad, så hur ska man veta?

Nu ska vi iaf kolla upp det!

Lite vinster...

Nu har jag vunnit lite =)

* vann ju presentkort på julbord
* 1000 kr hos liandlo

*vann just nu 150 kr hos barnkällarn *letar febrilt någe å köpa*  =) problemet är inte å hitta, det är å välja..
*vann lösögonfransar *asg*
*Vann lite för håret *behövs*
*Jo bästa! Lyktor från cult design. kääääääääääääär!

utbrott..

Gahh vart bara så jäkla depp här. asså rådepp. Känns som om jag ska börja grina. Å av vilken anledning'? JOo ingen alls? gud va normalt. Jag förstår att jag blir irriterad på saker å ting väldigt lätt, ja är helt slut och det märks, jag märker!! att jag inte sovit ok på ett tag.. jäkla pms man har liksom..

nej ut på en liten promenad  nu då.. måste hinka upp kaffet först--

Roligt

Nu vart jag kontaktad igen om ett samarbete. Undrar vart dem hittar mig nånstans?

Det andra gick iaf igenom och det är mathem som kontaktade mig! dem kommer ge mig mat :D å ja ska lotta ut en tävling från och med måndag med!

Besviken!

emma sa tillmig nyss att biljettpriset för nästa års mammablogg gala ligger på 1800 spänn? va i helvete? seriöst. ja tycker det är pinsamt dåligt. hemskt. ja hoppas dem släpper andra biljetter med. vill ju gå. men så roligt är det inte!!! så att ja vill pröjsa den summan. å det verkade ju inte va så mkt mer än förra året heller. å lunchen förra året va ju katastrofal. nej besviken, mkt besviken!

spännande

Oh idag vart jag kontaktad, en förfrågan om jag ville prova på mathems matkasse. Vart förvånad, men gud så trevligt då. Känner mig nästan lite överväldigad. haha. löjligt va? av en matkasse? Dessutom så kommer jag troligen att få hålla i en tävling å lotta ut en matkasse till någon.

Kollage

sitter å pular med ett kollage till theos dagis....

 

 


Lite gladare..

Men fuck me =) får ja säga så? =) Fick mail nu på eftermiddagen att jag hade vunnit 1000 kr hos liandlo!!!!!!!!! tjooohooo. så detta här ovan bad ja om. vet inte vart ja vann???? för dem skrev ju inte vart ja tävlat. å ja vet att det va för nån dag sen, för ja tänkte att 1000 kr är ju ändå väldigt mkt. så jag tävlade. men jaa. hade ju varit trevligt å ge nån cred liksom. men jaa jag vet ju inte vem det är? haha. får se om ja hittar det :P

 

 


Självisk..

Har drabbats av seriös separationsångest. Jag vet inte när detta börja. Om det var i samband med att Theo fyllde år eller om det var då han börja på det nya dagiset?  Det går super bra där och jag har en son som är glad då jag kommer och vill inte gå hem.   (ehm kom på att han börja på nya dagiset samtidigt som han fyllde år). kanske en kombination av båda.

Igår saknade jag honom hela dagen, så ja gick lite tidigare å hämtade honom. Inte alls jätte tidigt. jag gick då freja hade vaknat. kom ju inte därifrån fortare ändå. men ja kom iaf till honom tidigare. å nu började det för en stund sen igen. tror det va samma tid igår.

är så själviskt att gå å hämta honom då han trivs så bra å leker bra med mira. igår då ja kom så lekte dem mamma pappa barn. så jäkla söta. om ja hämtar honom därifrån är det bara för min egen vinning. han behöver få leka av sig å socialisera sig lite..  men vill ha honom hemma just nu. för att ja ska kunna krama på honom :P