Skiten idag..

Fortsätter med fk. kommer in på fks mina sidor å ska kolla så  att verkligen pengarna betalas ut. det står fortfarande imorrn. men så såg ja att ja hade fått in mitt papper för föräldrarpenningen. nu? ja skicka in det i början på dec.. aja. så va det som en flagga. begär föräldrarpenning. går in å kollar å det står att mitt sgi är på lägsta nivån.

Jag som hanterar stress å jäkla bra flippar å får ont i magen. Jag blir alltså gråtfärdig. johan kommer in med hunden å ja säger till honom vad som hänt. å han sa oroa dig inte vi klarar ju oss oavsett. å ja visst fine det gör vi. men ja minns ju att då ja fick mf i somras så tänkte ja på att vi kommer att missa det där med sgi et.. men så vart ja ju gravid på en gång å ja räknade, johan räknade å hanna tala om för mig att "vi hade klarat oss".. så därför kände ja att ja kunde slappna av..

så kommer man in idag å det står 180 kr per dag å ja hajja ingenting. fråga emma hur det låg till å hon sa 1 år å 9 månader. alltså man "måste" vara gravid innan barnet innan dvs theo fyllt det. försökte leta på fk men hitta inte. hanna kom in å ja fråga henne och hon gav mig länk rätt. ja va ju där, bara på fel sida. å då visade det ju sig att det va som emma sagt. 1år å 9 mån. räkna å räkna å ja fick det till att vi klarat oss. va tvungen å be andra räkna för va ja snurrig lr vad ?

så åter igen har ju fk gjort fel. theo va 1 år å 9 mån den 25 aug. å då va ja redan gravid i vecka 6-7. å ja fattar bara inte huuuuuuuur fk kan ha räknat så fel. OM vi hade varit gravida efter den 25 aug hade ju ungen inte kommit förrän i maj. så nu måste ja ringa dem å tjafsa om det med. sååå skoj! helt otroligt att dem inte kan göra EN sak rätt då det gäller mig. Sen på det så har ja ju vanlig sjukanmälan nu då.. får se vad dem hittar på å bråkar om det...

Långt...

För två veckor sen fick ja bara nog här hemma. Kände bara att ja mådde så jäkla dåligt. Så dåligt har ja inte mått på länge. Nu pratar vi inte ont nånstans, bara så utmattad psykiskt. Det va bara sån vecka då allt som kunde gå fel gick fel.

På mån va ja hos läkarn, fick sjukskrivning och det va ju då det börja. Hon på ams som ja skrev allt till från början började jävlas och iom det vart sjukskrivningen som ja fick fel. stod ju att ja hade jobb, sen vart det inget jobb.. bara så tröttsamt. Hon höll på i tre dar. Tillslut hade hon ringt Jonas å i mail så fick hon det å låta som om ja inte sagt allt till henne, vilket inte stämde. Tur att ja spara all mail. Ville/vill anmäla henne, men ja orkar helt enkelt inte ta tag i det. Behöll alla mail å skrev ut dem med ifall att hon börjar jävlas ännu mera.

Veckan innan så hade ja mailat FK. Fick ett mail då från en kille som va handläggare som fråga om ja hade frågor etc så kunde ja ringa upp honom. Fick direktnr. så ja ringde å prata med honom ang min utbetalning som skulle komma i jan och dessutom hur jag fyllde i blanketten för aktivitetsstöd om ja varit sjukskriven hela perioden. fråga då om Jonas måste skriva under då jag inte träffat honom pga sjukskrivningen. Handläggaren sa till mig att om ja va sjukskriven hela perioden så behövde ja ingen signatur från honom. Han skicka ut nya papper till mig att fylla i. Plus att han meddela att ams bara hade skrivit aktivitetsstöd tom den 13 feb - någe dem inte meddelat mig alls. Så ja maila ams om det.

Skickar iväg mina papper till fk å får inte upp dem på mina sidor som ja brukar. Så ja maila å fråga varför ja inte fått den uppdaterad. dem svara inte, surprise. Får hem i brevlådan att pappret är fel som ja skrivit på. att den saknar jonas underskrift. trots att ja pratat med en handläggare som säger att ja inte behöver det. så ja ringer upp dem och hon säger att ja måste ha underskrift pga tre dar av första dagarna. är man sjukskriven 7 dar så är man arbetslös lr jobbar så behöver man ingen underskrift etc. men tydligen då man har arbetsersättning??? ja sa att ja prata ju med er handläggare å han sa inte så.. Ja sa att ja inte pratar med jonas då ja e sjukskriven. asså inte träffar honom. så då sa hon åt mig att skicka papprena till honom så fick han skicka in till dem? men är hon sann lr?

johan åkte till jonas som skrev under papprena å dem skickades in. skicka in sista pappret med som skulle in. inget dyker upp på mina sidor men resten dyker upp så ja hajjar ingenting. så ja mailar, inget svar. så ja ringer å hon säger att det återigen är fel på mina papper? att dem sista papprena som kom in saknar underskrift. ja sa ni måste ju skämta med mig. hon den förra ja prata med sa att ja inte behövde nån underskrift på det pappret. hon sa att det behövdes. ja sa men då går ja fan å hänger mig. hon vart lite tyst i luren. ja sa du är tredje handläggaren ja pratar med och alla tre säger olika saker. det är ju fasen helt otroligt. ni kanske borde ha ett möte och se till att prata ihop er. hon leta då i mina anteckningar och hittade att ja inte behövde underskrift. att dem skrivit det. men det finns ingen ordentlig notering. så vet dem inte om att det finns där ja då ser ingen det.. å egentligen ska det inte va så. saaaaaaajkoo...

hon fixa iaf allt så ja skulle skita i papprena som skulle komma i brevlådan. en timme senare så dök dem upp å dem åkte raka vägen ner i soporna.. utebetalningen kommer iaf imorrn! jippie liksom. men andra pappret med sista veckan har dem inte betalat ut. suck. men ja får väl se om den dyker upp.. får väl ringa igen annars..

så jag orkade bara inte längre den veckan helt enkelt. allt va bara för mkt. tjafs med allt verkligen.. i förra veckan dök det nya läkarintyget upp, som mvc skulle skicka direkt in till fk. men uppenbarligen inte. så ja fick skicka in det med. men det kom iaf in.. se vad det blir för några problem där nu då.. säkert en massa problem..

1a

1 mars byter ja lösen.........

Glömt

åå ja hade ju glömt. på fre ska ja fixa naglarna. fyy fan va jobbigt. brukar tycka att det är skoj å gå dit å få dem fixade. en liten stund för en själv i lugn å ro där nån pysslar på en. men gud va jobbigt. ska ja ta mig dit. å sen ska ja sitta där. urk.. synd att ja älskar mina jäkla naglar för mkt för å skita it.. kanske bokar om den. ååå va jobbigt.
behövs städa här hemma. johan jobbar hela tiden. när han kommer hem går han ut med hunden å han lägger theo. ja har inte hjärta å be honom om hjälp etc bara för att ja ser hur trött han är med. han får ju hjälpa mig med allt han kan. tex idag så gick han ut med hunden på dan då ja inte kunde..

ja önskar bara att ja va ruggit pigg. inte hade ont. å bara hade städat hem en liten stund..

Namnet ?


Inget är bestämt än, men troligtvis så blir namnet Freja. Va många av er som gissa Novalie och får ja som ja vill så är det ett andra/tredje namn för skruttan. MEN hör å hämpna. då ja nämnde det för mannen så tycker han inte längre om det namnet. Ett skämt eller hur? haha. han som ville byta ut Moa mot Novalie. Han säger sig själv inte ens minnas att han sagt att han gillar det namnet? Mongo!

Garderob..

Mannen och jag har pratat fram å tillbaka nu. Vi måste verkligen ha en garderob. NU. Dem är ju så satans dyra. Men det vi kommer att göra är att avvakta med dörrarna. Bara köpa själva stommen. Det är den som är viktigast. Sen korgar och stänger då. Dock så vet ja inte alls hur många korgar och sånt som kan få plats i ett skåp. Klurigt. Men vi måste få det fixat å så kan ja stå å pula med det så länge ja orkar å så.

Johans dator måste byta plats och kopplas in ordentligt - världens projekt. Theo ska sova i sin säng, väldans snart hoppas ja. Även om det är mysigt att ha honom bredvid sig så vore det ju guld värt att inte vakna av honom OM ja inte behöver. Känns som om ja vaknar tillräckligt mkt om nätterna.

Å va ja längtar tills allt blir klart här hemma. Även om vi har kommit lång väg så har pengar och ork satt stopp för resten. Det viktigaste är ju inköpt. Ja typ. En garderobsstomme. Sen börjar det likna någe. Nästa projekt blir då kyl å frys. Men det är ju satans dyrt. så det lär ju dröja. Dock så är ja lite orolig att kylskåpet ska gå sönder då det läcker vatten från den. Inne i kylen. Det där hålet som ska ta upp vattnet å så funkar inte. När man kollar i hålet verkar det sitta någe väldigt långt in. Något som vi inte kan komma åt. Suck. Ja hoppas den inte ballar ur å vill hålla några månader till...

Gissa namnet =)

MOA
FREJA
TUVA
SAGA
NOVALIE
NOVA
ELLIE
MOLLY


Tror vi kommit överens om ett namn nu. Vill ni gissa vilket?

kort

Nu räcker det med skit denna vecka. Helt ärligt så orkar ja inte mer. Idag har ja mått mkt sämre än på bra jäkla länge.

nej ja orkar inte ens skriva. Over and out.

Hallförvaring


Funderar på någe sånt här till hallen istället. Behöver få bort småförvaringen. Å då kan man ta en sån här å ställa bredvid. Vill inte ha allt på hatthyllan som tänkt innan då det är en ful jäkla elpropp grej i vägen. så egentligen borde ja väl ha någe där. men det ska ju få plats med.. Problemet då med att få plats med denna  det är ja har bara x antal cm att kunna få in den på. suck. jäkligt klurigt..

Hylla...

En Billy bokhylla i den här storleken kostar inte alls mkt. Tanken va ju att ja först ville ha en garderob i hallen. Men då fick ja höra att det bara fanns i djup 60. Så då köpte vi hatthylla å skohylla som va i andra mått. Fick sen reda på att det visst fanns i det djup ja ville ha. Men då skulle vi få byta ut skohyllan för å få plats. Tycker att vi gav så jäkla mkt ändå för skohyllan å den är ny. så nej den får stå kvar.

 

Men inne i vårt utrymme som finns i hallen så finns det en liten inbuktning. så svårt å förklara. Den kommer iaf inte användas till någe. Så ja funderar på att antingen göra en egen hylla där med väggen lr köpa en sån här bullys bokhylla för 300 kr för förvaring av mina skor. Ja å grabbarnas då med.. Tror det kan bli bra..


Till historia...

Hon börjar gå till historien den här handläggaren. Nu orkar ja inte med hennes skit längre. Måste samla krafter, ringa kundtjänst och sen be om nr till nån chef i globen som har hand om allt sånt här. Någe stopp måste det ju finnas. Iom att hon inte varit trevlig nån gång.

Förutom mailet igår där det bara stod:

Om du är sjukskriven månaden ut (from idag) kommer jag att avbryta beslutet för
praktiken from idag.


Så fick jag idag:

Hej Nina!

Jag har fått information att du inte har varit på praktiken i ett tag. Hur

länge har du varit borta från praktiken? Vg lämna in sjukintyg som du har fått
från din läkare!


Det som är det sjuka är att den 8e feb så skicka ja till henne att det gått bra fram tills jul då ja vart sjukskriven pga foglossning etc. å att läkaren hade sjukskrivit mig tom den 13 feb. att jag skulle till läkaren den 14 feb. så hon hade ju all info redan då. sen att hon skulle få sjukintyg. vadå är hon en som ska granska mitt läkarintyg då? ja sa att det kunde hon inte få då försäkringskassan hade fått det. såklart!

sajko bitch..


Lugna ner mig..

Försöker lugna ner mig här. Stressade upp mig så jäkla mkt så förvärkarna börja igen. Onda. Försöker slappna av och tänka ut en lösning på en och samma gång. Ringde min barnmorska då hon ja ringde idag inte ringde upp. Så ja ringde min iaf som kommer in imorrn. Förhoppningsvis så ringer hon upp mig i morgon.

Ja har mailat fram och tillbaka med hon på ams. Hon är så jävla dum i huvudet. seriöst. När jag fick bytt till henne så ville ja byta handläggare. Hon sa att det inte var möjligt etc.

Idag då ja kom upp till ams med den här felaktiga informationen som hon gav mig, så skulle ja tydligen ha lyssnat på den andra handläggaren. Men ja gjorde inte det eftersom ja tror ju att min handläggare ger mig rätt information samt att det är ju endast hon som har tillgång till mina uppgifter. Men nu ska ja helt plötsligt lyssna på nån annan å göra som andra handläggare säger. Med hennes ord:

Vår motatgning är tillför att de flesta ärende ska skötas där. Ingen sökande
ska behöva ha bara direkt kontakt med EN handläggare för sitt ärende. Våra
noteringar i datasystemet gör att alla kan läsa och hantera alla sökandes
ärende. Du fick mindre bra information av mig (pga omständigheterna) men
kompletterande information fick du av mina kollegor.


Jävligt komiskt med tanke på att jag inte kunde byta handläggare då ja ville???

Hon sa iaf att hon skulle skicka papprena till jonas å ja tänkte jaaha. då får ja informera honom om det. mailar honom å så får ja sen ett till mail om att hon sen ska skicka hem pappret till mig direkt. ??? men varför. dem har ju redan min underskrift? å då ja bad om det i förra veckan så kunde hon ju inte det??

Jag skrev att ja iaf va sjukskriven månaden ut. å kommer troligen inte då att träffa honom. var på att hon svara:

Om du är sjukskriven månaden ut (from idag) kommer jag att avbryta beslutet för praktiken from idag.


??????????????? Va är det för fel på henne. Nu är ja ju sjukskriven till ungen kommer. Men det har ju inte hon med å göra. Men om hon rent teoretiskt va sjuk i två veckor, bli hon av med jobbet då? det är ju inte heller så att detta kommer som en nyhet för henne. Jag skrev att jag var sjukskriven nu pga foglossning å att ja skulle till läkaren på mån (idag) se va han säger. Och om det var möjligt för mig å jobba så skulle ja vilja göra det. Så hon förlängde perioden till april. Utan någe snack. Sa till johan, det där gick ju lite väl enkelt. Å jaa ja hade ju rätt med.. Dessutom egentligen så vad är hon ute efter? ja tror bara sabba, för om ja bara va sjuk i två veckor så kan ju ja jobba sen. asså ja ni vet "kan".. så då tar hon bort hela min praktikplats för pga det. låter ju skumt. Hon har liksom varit emot mig sen första stund. otrevlig å hemsk. bara hemsk.

första gången ja ens fick kontakt med henne så skulle hon avskriva mig från ams. då ja ringde upp å va arg för att dem sabbat för mig åter igen så la hon på i mitt öra för att ja va arg? va fan tror hon? det är ju mina pengar. å hon sa "under bordet" att ja ljög om att ha skickat in papprena. hon la på. ja ringde upp,.. fick en tid å vart tvingad å komma in med theo som va sjuk. när ja väl är där inne så finns ingen information alls lagrad i deras dator om mig?? inkl att dem fått in sjukutlåtande. å hon säger att dem har haft problem med sin post. vet inte om dem fått in mina papper som ja skicka tillslut lr någe. men dååå anklaga hon mig inte för att ljuga. ja fick inte den hjälp som ja skulle å hon tyckte att ja skulle ha en praktik. men att ja skulle fixa den själv. så då fråga ja jonas iom att han ändå jobba med oss i lägenheten.. snäll som jonas va så gick han med på detta. å så nu kommer det här. asså hon har inte varit trevlig en enda gång - jo i förra veckan.. men det tog hon ju tillbaka idag..

så nu står det ju "fel" i min sjukskrivning igen då hon drog tillbaka praktikplatsen just. så ja vet inte om den gäller för mig nu ändå. så ja måste ju höra det med min bm. å berätta allt för henne. att ja stressar upp mig så att ja får förvärkar/sammandragningar pga henne.

skulle vilja anmäla henne med. men ja vet fasen inte va ja ska göra/hur ja ska göra det. Å om dem ens kommer att bry sig.. Nej nu ska ja krama Theo här och hoppas på att allt ska lugna ner sig...

Läkare

Kom in till läkarn. Ja gillar honom. Han som undersökte mig efter cystor. så jäkla trevlig å sympatisk. jag gjorde även en gyn undersökning då jag haft så mkt värkar. ja har dock inte öppnat mig men han kommentera någe om etappen. å asså ja kommer inte ihåg va han sa. efter det där med ams så glömde ja hälften. tänkte att ja har ju hans anteckningar på sjukskrivningen som ja fick förlängd. men asså ja ser inte va han skrivit *s*.

Han sa iaf att vila är det som gäller. å får ja mer ont som inte går över å vila så är det noll tollerans, då ska ja ringa förlossningen. Min värk i rumpan och så tydde på foglossningen. jahaa säger ja som ett fån. haha. När ja vänta theo så hade ja liksom bara ont i höfterna. inte som nu då det varit mkt rumpa. Men det förklarar ju varför rumpan värkte så att ja trodde att ja skulle dö efter trapporna som ja knata upp för till farmor.. höfterna gör inte lika ont längre. lr så är det så att rumpan smärtar mer å även förvärkarna så att jag därför inte lägger märke till höfterna lika mkt. kan ju va så. man vet aldrig..

försökte iaf se hur lång tid ja e sjukskriven till. men asså va har han skrivit? ja skulle behöva en tolk. ser ut som om det står partus? partas? pantus? pantas? va e d?

ok nu googla ja här. *S* började med partus å jäklars det kom ju upp ett sånt ord. childbirth. ja men då vet ja ju det. sjukskriven till ungen är ute.. då har ja lärt mig någe nytt då. fick ju aldrig sjukskrivning med theo heller. så jaa.. hade ingen aning..

aja. nu måste ja bara rätta till mitt misstag. trodde nämligen att jag va sjukskriven till idag.men det va till i sön. så han skrev då från och med imorrn på sjukintyget. vilket då blir fel. en dag som blir "hål" å sånt tollereras ju inte från fk. då blir ja av med hela min sjukpenning. suck. så ja har ringt å så ska dem försöka fixa d.. måste bara vänta på ett samtal..

om det inte löser sig så får ja anmäla mig som hemma med theo.. då han är hemma.. små krångel som inte behövs egentligen.. ska försöka läsa va som står här. se om ja kan översätta någe mer *Asg*ams

kommer upp till ams å ska skriva under det där pappret som hon inte kunde skicka. så ja kommer upp å så har dem gjort om där sen sist. helt flummigt. så ja fråga nån å hon tog fram pappret å säger att det krävs två underskrifter??? Det sa hon inget tll mig i mailen. Ja bad henne skicka brevet nämligen men hon sa att ja skulle komma upp å skriva på det idag. Nämde inget om det andra. Å så får man det där i nyllet. suck. Så ja skrev på det och lämna in det som det va å försökte ringa satmaran, men hon va ju inte anträffbar. Så ja mailade nu då. fan om hon ska börja bråka igen. Ja orkar fasen inte! Får ja säga att ja tyckte det gick för "lätt" i förra veckan då allt va frid å fröjd. jävla subba!

ja vart så otroligt stressad då ja gick därifrån att ja ville gråta. ska dem börja bråka igen liksom. å sammandragningarna började ju som ett jihu med. Allt för att dem inte kan göra någe ordentligt. vet faktiskt inte va ja ska göra. ja dubbelkolla mailen då ja kom hem bara för å se att allt va solklart. å d va det. JAG skulle bara skriva under står det.  fan va hon har problem subban!

Skönt

Mamma ringde just och var uppe på avdelningen. Skönt. Hon lät som ja vet inte vad däremot. Hon kunde knappt prata. Hon lät nästan depp. men det kanske va rösten. får hoppas det. Ska köpa henne lite tidningar å så imorrn då vi åker å hämtar henne. Så hon har lite å göra..

Skönt iaf att hon va uppe på avdelningen iaf. så slipper ja oroa mig om det iaf..

mkt

Så i morrn händer det en massa. Jag vill bara ha orken för allt. Men shit happens lr va säger man. Hatar att ha flera saker än en sak inplanerat på en dag. Speciellt nu då jag är så trött. Måste iaf till arbetsförmedlingen för att skriva på ett papper. stå i kö för å skriva på ett papper. suck. bad henne att skicka in pappret men hon skrev bara tillbaka att det ligger  i receptionen. snällt! jävla tröttsamt. å som vanligt är det för att dem gjort någe, inte jag...

kl 11 ska ja vara hos läkarn. usch tycker det är jobbigt. man vet ju aldrig va dem säger å så. oförutsägbara liksom.. ja vet inte varför ja alltid känner sånt obehag.. just när det gäller sjukskrivningar å sånt. tror det dock hänger med från när ja va långtidssjukskriven å bråka med fk. men så tröttsamt att det måste haka på mig..

Imorrn ska även min mamma opereras. hon har gått med struma hela livet och nu är det så mkt då den växer att dem vill  operera bort det då. hon har svårt att tex svälja en del mat å så. å dem trodde det kunde bero på det. så imorrn bitti skulle hon skrivas in å så sker operationen troligtvis på morgonen. vi vet inte tid än. hon skulle sms a. sen va det 6 tim med operation å uppvak. sen får man väl höra någe igen.. hon får troligen kommer hem redan på tis. då ska johan hämta henne på ks. ja hakar väl på då antar ja.. otrevligt med operationer så nära i halsen där å så.

så det kommer bli en stressfylld dag helt enkelt.. alla hjärtans dag å allt..

tjejnamn..

Våra förslag:

Moa, Freja, Tuva, Saga, Novalie, Nova, Ellie, Molly... hmmmmmmmmm har för mig att det var fler..://

haha e kändis :P

http://www.youtube.com/watch?v=Cj8PYF6yZQA

Skålar..

Mina skålar är även dem på väg hem. Nu såg jag att dem fått in pistage gula igen. suck. Aja. Nu har ju dem i rosa och vitt och tänkte fortsätta så. Men dem är så fina. Fick vispskålen och tillbringaren då ja fyllde år. Å dem är ja kära i. Köpte även förut formar till mig själv - hjärtformade. Så nu börjar ja få ihop serien. Man får ta lite i taget.

Om man signar upp sig för broarnes nyhetsbrev så får man automatiskt 5% rabatt på hela köpet. Koden står då i nyhetsbrevet. Nu har dem även lagt in att jag tex kan tipsa er om broarne. Så om ni handlar där får ni gärna uppge min mailadress: nina_bergquist@bergnet.se nere i meddelande fönstret. så ser hon att jag tipsar er! Vore super gulligt!

Finns ju inte en sak man vill ha där :P

Muffinsformar..

Klicka hem några nya muffinsformar. Blir perfa då ja ska göra dem där bounty ju =)
Älskar fina muffinsformar. Vill köpa upp mig i mängder!

Bounty

Jag är på bakhumör. har varit det ett tag nu. dock såååå trött så ja orkar inte. jag har ju köpt hem alla ingredienser till bullarna. så dem ska bara bakas. Men då ja å theo satt å kika på leila bakar nu i veckan så gjorde hon bounty cupcakes. omg. ja har ju sett dem förut men vart så satans sugen på detta nu. nu nu nu nu. fy farao va gott. så ja måste ju testa dessa. glömt å köpa ingredienser hela tiden - vilket e ganska så bra. just nu sväller ja å sväller ja för varje jäkla dag som går. så cupcakes kanske inte är det bästa för kroppen direkt :P men om ja ska ha en ursäkt så skulle våra fd grannar komma på besök på en fika. så då får ja ju baka tills dem kommer. sen kan man säkert slänga in nån cupcake till grannarna här  å johans jobb *S* men mmm. ska baka.


Dax igen...

Ja tänkte byta lösen igen. ja måste känner ja. dels för att ja inte minns va fasen ja har :P å dels för att ja vet inte hur många som kommer få tillgång till denna. just nu är ni några. inte super många. men några. ibland kan ja känna att det blir för många ändå. äh ja vet inte just nu. svårt. återkommer...

*Muttrar*


Ååå ja har sån mensvärk! Seriöst! Tröttsamt. Har ju liksom inte gjort någe överdrivet idag. Tagit det lugnt. Ingen stress. Men inte.. Man kanske inte måste göra så mkt för å ha det såhär ? Så ska man ut med hunden i halkbanan med. Fasen va ja ser fram emot det.. *butter*

Geggamoja!

Handlade en massa trevligt idag =)

 

Det mesta är för nyfödda då dem andra kläderna va i stort sett slut. jätte trist då jag såg fram emot att fynda lite åt theo.men icke! bättre lycka nästa gång! betala iaf 1090 kr för 18 plagg. satt å räkna lite snabbt på va alla plagg egentligen har kostat och fick det till 3800 kr. men sjukt. skulle aaaaldrig lägga dem pengarna om det inte va rea som såhär. Tänkte sälja någe plagg på tradera sen. Dem två blåa och gula bodyn tror ja.. får se.


Behöver :D

åå ja vill ha! Va inne å köpte min älskade älskade teförvaring och så hittar ja dessa bredvid. matchar ju spegeln och skulle sitta fint i hallen. i förra hade vi ju en hel vägg på theo. nu blir det då en till theo en till tjejen.. men så länge får det sitta theo i båda. se om vi kör förbi nån Mio nån gång. kan man köpa då..

mage!